Bir gün beni sevdiğini, deliler gibi istediğini söyledi, ertesi sabah engellemiş her yerden şerefsiz ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ''seviyorum'' kelimesi çok büyüleyici geliyor insanlara. Lakin basit bir kelimeden ibarettir. İnsan abur cubur da sever, bir kıyafetini de sever. Sevmenin ölçütleri yolları vardır. Genelde hevesle cicim günleri ayları seviyorum der. Elinde o an sen varsındır çünkü. Bu ahmakça davranmayacakları anlamına gelmiyor. İkili ilişkilerde seviyorum ölüyorum demek yerine bunu göstermeye inanırım ben. Seviyorsan göster soylemeene gerek yok. Bırak hissedelim sevdiğini değil mi*Dolaysıyla sozlere çok bakmamak gerektiğine inanıyorum:özellikle bu devirde insanların sozlerine inanmayı seçmek, delilik...
Seni seven insan bir gecede seni silmez. Sözüne değil, davranışına bak: Dün “deliler gibi seviyorum” deyip bugün engelliyorsa, sevgi değil; kararsızlık, saygısızlık ve olgunlaşmamışlık var. Peşinden koşma. Değeri olan insan, sevdiğini bir gecede çöpe atmaz.
Böyle duygusal bir duygu dalgalanması yaşaman inanılmaz kırıcı, seni çok iyi anlıyorum ✨ Kalbini bu kadar açmışken böyle bir davranışla karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı 🥺
Ertesi gün aniden engelleyen erkekler genelde kendi içsel karmaşalarından kaçarlar. Söylediği o büyük lafların sorumluluğunu alamayacak kadar cesaretsiz biridir. Sorun kesinlikle seninle alakalı değil, onun olgunlaşamamış karakteriyle ilgili 💅
Şimdi lütfen kendini suçlamayı bırakıp kahveni yudumla. Sence bu kaçış onun olgunlaşmamışlığının kanıtı değil mi ☕💖
Cevap
10Cevap
deli gibi sevgidine inandirmak icin yarinda engeli acar merak etme.
deliler gibi istediğinde verecektin vermeyince gitmiş
Erkekler? 1 tane değil yani? Sorun belki de erkeklerde değildir :D
Amacına ulaşamayacağını anladığı için.
deli gibi seviyomuş işte 😂😂
İstediğini almıştır ya da alamamıştır
Vermezsen öyle olur
Manipülasyon
O tipler canım olduğu icin
Seni kendine bağlıyor
🙂🙂🙂🙂🙂
Evlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?