AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hevesimiz aniden geçebiliyo
Ama sevgili diyorum bi 10 ay felan. Ben soguk yapınca ortaligi kaldiran adam 2 günde pat diye gitti anlamadim neden olabilir
her şey 10/10 iken bianda gözümde sıradan insana dönüşüyo ve eski duygularımı hissedemeyebiliyorum ya da başka birini bulmuştur
2 secenek mi diyorsun. Ama uyumsuz oldugumuzu dusunup ciddiyet icin ilerlememize gerek yok dedi. Bunu dedigine gore ne ihtimaller var yine soylermisin
Uyumsuz olduğunu söyleyip hala sevgiliyiz diyosa adam ne istediğini bilmiyodur
Sevgili olmak için zaten bi enerjinizin matchlenmesi gerekiyo siz nasıl sevgili oldunuz uyumsuzsanız
Hayır enerji felan cok iyi mutluyduk 1 hafta once bulustuk en son. Ama tartisma cikti sonra da zaten kafa yapimiz ailemiz farkli ilerisi olmaz felan dedi gitti asla cozumle ugrasmadi. Ben cozum uretmeye calistim ama o hep yok imkansiz felan dedi cozum icin neden
Uzlaşmaya yanaşmıyosa duyguları bitmiştir sana karşı ve yeni birini bulmuştur
Baska biri yok felan dedi hala seviyorum ama boyle olmak zorunda benim ailem kabul etmiyor dedi. Yinede baska biri mi var diyorsun
Ailesini bahane ediyodur bulmuştur bence başka birini
Öncedende bu nedenden ayrilmak istemisti. Hala baska biri var diyorsan sırf bunu sormak icin ariycam cunku ayrilali 1 saat oldu
Bence arama ve kendi haline bırak, zaman herşeyin ilacı
Aynı sebepten ayrılmak istemisti. Sence baska biri var mı yok mu
Vardır illa konuştuğu biri ya da birileri
3 günde bulmuş mudur diyorsun
Bence evet
Ama madem bulsa benimle ayrilirken neden beni sevdigini söylesinki. Sogudum felan tartisinca diyebilir kocaman adam sonucta
Yedekte tutmak için genelde öyle söylenir, sevse ayrılalım demez
Teşekkür ederim
Birsey sorucam. Ama aynı sebep aylar önce de barısmamasına sebep olmustu yani aynı konu oldugundan gercekten o konu icin ayrilmis olma ihtimali mi daha fazla yoksa yine baska biri mi
Çünkü yenisi çıkıyor bence
Kanka yenisi okeyde onunla da bi konusur mesela bakti iyi gidiyor 3. gununde bana soguk yapip 4. de ayrilir. Benim dedigim olay dün askim canim bugun aksama ben yokum mesajı
Kimi erkek soğuk yapmadan hemen gidiyor yenisine bende yaşadıydım sabah bebeğimdi akşama yedim engel sonra bir baktım başkasına uçmuş
Dogrudur ben onu 3 saatle yasadım baska kız icin ama bu oyle birsey degil. Tartısma oldu barısmak istedi sonra 2 gun trip atayim dedim attirmadi bitirdi
O zaman trip atmanla uğraşmak istememiştir de o kadar sevmiyormuş o zaman insan sevdiğinin nazını niyazını çeker
Barismak istedigimi soyledim o soyledikten 2 gun sonra dediki ben barısmak istemezsin diye dusunmustum HDLGHZLGHSPGNWLCOANFLWHFPWBFPWBFL
Haydaaa 😂😂😂
Planlar yapılmış oluyor ayrılma perisi bı anda geliyor sonra pişman olup geri geliyorlar
Ne planı
Ayrılma
Neden ayrılma planı yapsınlarki
Bilmem onu da o kişiye sormak lazım
Peki her giden geri gelir mi
Çoğu gelir ayrılma nedenine vs bağlı bu biraz da
Ayrılan kim
O ayrildi uyumsuz oldugumuzu iddia edip ilerisine gerek yok dedi ama 1 hafta önce hicbirseyi umursamıyordu sevgisinden dolayi. Sizce neden boyle oldu
Bazı durumlar ne yaşandı ise yaşanmışa göre ayrılık olur