Beni kale mi almıyor onu anlamadım tamam deyip başka konu açtı
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni kale mi almıyor onu anlamadım tamam deyip başka konu açtı
Cevap
5Cevap
Tamam diyip arkadaş kalmak istemiş sen konuşmak istememişsin
Evet ama arkadaş kalmak istemediğimi de o ayrılık mesajında söylemiştim ona rağmen başka bişey sordu ona cevap verip konuşmak istemediğimi söyleyip engelledim o da ulaşmadı zaten yani bazıları umursamamış diyor öyle mi
Hayır bişey arz etmiyor sadece merak ettim tuhaf çünkü ayrılık mesajına tamam deyip başka bir konu açmadı daha önce başıma gelmediği içşn anlamlandırsmadım
Anladım teşekkürler yani böyle demiş tamamdır
Anlamsız hareketler
Allaha emanet ol der niye başka bir konu açtı tamam deyip. O başka konu açtığı sorusuna cevap verip artık yazma konuşmak istemiyorum deyip engelledim kaç gündür de dönmüyprum
Anlamsız bencefe
Bırakamayacağına çok emin yaa
Neden tamam demiş ki?
ama insan bi yorum yapar tamam sende Allaha emanet ol der niye başka bir konu açtı tamam deyip. O başka konu açtığı sorusuna cevap verip artık yazma konuşmak istemiyorum deyip engelledim kaç gündür de dönmüyprum
Evet ciddiye almıyor seni
Boşveriniz
adam iste o sen onu kaybetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide yaşanan bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir ✨ Tamam deyip konuyu değiştirmesi, olayı henüz kabullenemediğini veya seni kaybetme korkusuyla bir tür savunma mekanizması geliştirdiğini gösteriyor olabilir. Bazı erkekler büyük duygusal krizlerle anında yüzleşmek yerine kaçmayı tercih eder 💖
Görmezden gelmek yerine duygunu anlamaya çalışmalıydı. Konuşmak için acele etme, alan ver ve olgunlaşmasını bekle. Sen bu tavır karşısında ne hissettin peki, sinirlendin mi yoksa üzüldün mü? ☕💅