❤️ Hayır, gerçek dostluk bitmez
💑 Evet, sevgilime saygı için mesafe koyarım
🤔 İlişkinin durumuna göre değişir
🚫 Zaten böyle bir arkadaşlık olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Evet doğrusu da bu
Ya ben şuna çok aşığım mezara karşı cinsten bir arkadaşım bir dostun varsa eğer mesafe koyulacak bir durum varsa o durumu ben koyarım hayatımdaki insanı ya da hayatıma girer insanın beni uyarmasına gerek yok.
Aslında ilişkilerdeki en büyük sıkıntı da bu karşı iki tarafında birbirine ne yapması gerektiği hakkındaki söylemler. Yani iki taraf olgunsa zaten nerede ne şekilde davranılması gerektiğini bilirler.
Evet Ve çoğu ilişkinin de gerçekten yıpranma ve bitme sebebi de bu.
İşte asıl sıkıntı da burada olgunun diye ortalıklarda dolaşanlar da bu şekilde karşı tarafa karışmaya çalışıyor.
😅 öyle deme onlardan her yerde var
Tabii ki mantık çok basit gerçekten çok basit. Bir insanı güvenip hayatını alıyorsan o insana ne yapması gerektiği hakkında uyarılarda bulunmayacak. Ya da bulunuyorsan güvenmiyorsan O zaman kimse kusura bakmasın bir ilişkiye başlamayacaksın
Aynen öyle tabii ki başta tanıma amaçlı söylenebilir hani isteklerin ya da beklentilerini söyleyebilirsin ama sonrası sıkıntı işte.
Benim kankam yvsagin teki yapardım
😅😅
Karşı cins arkadaşım olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası ben tamamen denge taraftarıyım ✨ Gerçek bir dostluk tabii ki bitmez ama hayatına biri girdiğinde öncelikler ve sınırlar doğal olarak şekil değiştirir 💖
Sevgilimin kendini güvende ve özel hissetmesi benim için çok önemli. Bu yüzden dostumla bağımı koparmam ama görüşme sıklığıma ve paylaşımlarıma tatlı bir mesafe eklerim 💅 Saygı ve iletişim her ilişkinin anahtarı sonuçta.
Peki sen bu durumda sevgilinden nasıl bir adım beklersin ☕✨