sevgilim en yakin erkek arkadasimla mesafe koymami soyluyor ama o cocuk benim cocukluk arkadasim sevgilime asigim ama her sey ask degil kotu gunumde bugune kadar yanimda olan kisiyi silmem vefasizlik olmaz mi? cocugun yanlıs bir davranisi da olmadi hicbir sekilde tamamen abim, kardesim gibi davraniyor bana sevgilim oldugundan beri daha da dikkatli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabiki koyulmalı ama boğmayacak bir şekilde. Simdi ateşle barut asla yanyana durmamalı. sen ne kadar cocukluk arkdasım desen de onun sana bakış açısı farklı olabilir. Bu yüzden de zayıf anını bekleyebilir.
Bunlar olur mu olur olmaz da belki ama şöyle bir şey var senin sevgilinin özel alana saygısı yok. Ben olsa senin yerinde tepkimi koyarım. Cocukluk arkadasım olsa da ben gerekli mesafe ve sınırlarımı koyuyorum sen neden bu kadar tepki veriyorsun o kişi atıyorum 10 yıllık arkadasım bana bir zararı yok çizgim belli derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin yeri gelir terkeder seni ya da ilişkin yürümez zaten şu an ki ilişkilerin çoğu menfaat ve çıkar üstüne kurulu belki farklı amaçlar ile sevgili olmuştur tabi bilemem ama eğer böyle bir talebide varsa arkadaşına açıkça söyleyebilirsin böyle böyle bir durum var anlayış ile karşılayacaktır gizli saklı konuşursun bir şey olmaz hani seni öyle görüyor ise bu şekil halledebilirsin eğer böyle bir talebi varsa karşılık ver sende onun yakın kızarkadaşları var ise söyle konuşmasın her şey tek taraflı olmaz onu da belirteyim
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir sebebi yoksa öyle keyfe bunu benden istiyorsa aynı zamanda ilişkiye adım atarken karşı cins arkadaşlığı sorun etmediyse bence durup dururken o istedi diye dost dediğim kişiler ile arama mesafe koymam bu kim olursa olsun...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesafe koymamalısın. iyi gününde ve kötü gününde daima yanında olana bu kadar vefasız davranmamalısın. Sırf karşı cins diye kıskançlık yapıyor. Sana kendini güvensiz hissediriyor. Ne kadar berabersiniz keşke belirtmiş olsaydın. Sana karşı anlayışlı olmayan bir sevgili için ilişkini değerlendir derim. Güven çok önemlidir. Güven yoksa ilişki çatlat verir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaklaşık 2 yıldır beraberiz... teşekkür ederim görüşünüz için
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen koyardım, koymak da gerekiyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMesafe koyardım.
00 Yorumla
+1 yılKızım bak her insan aynı değil ama sevgiline de ki hayatından çıkarmam ama görüşmeyi azaltirim ve buluşacak olursam da beraber gideriz de.
Biri çocukluk arkadaşında biri sevgili. O adamla yatacaksin, ondan çocukların olacak , yaşlandığın da o olacak yanında. O yüzden kadir kıymet bilin biraz. İkisini de üzme ama sevgiline üst paragraf da dediklerimi şöyle.
Bak 26 yaşindayim çok şey gördüm. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Bak benim arkadaşım vardı kız, beni sevgilisine savunurdu. Sonra sevgilisi ile 3-4 defa ayrıldı , çocuk tıpış tıpış bana geldi aralarını ben düzelttim ama sürekli de dedim ki bak bu çocuk tekin değil seni satar.
Ayrıl demiyorum ama dikkat et. Çocuk en son gitti bir arabaya kızı satti.
Sevgilin iyi biriyse asla onu bırakma. Biraz filtreleme yap arkadaslarina.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşım yoktur okul bitince artık konuşmayı kestim butun arkadaşlarla.
Ama yeğenimle olan ilişkimi kes derse. O zaman yeğenimi seçerim..
Sende senin için kim önemliyse onu seç yani sevgilini seçme. Sevgili dediğin böyle davranmaz. Onun yaptığı kıskançlık tir. Ayrıl kafan rahat olsun daha iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak istemiyorsan o zaman biraz mesafeli olacan o kişiye. Ama sende sevgiline ağırlığını biraz koyman gerekir sana her istediğini yaptirmasin.
+1 yılValla öyle sevgiliyi hadi ordan ederim ben şahsen. Tamam belli bir mesafe olur da silme boyutunda araya soğukluk girecek şekilde vs. bunu istemeye hakkı yok. Arkadaşımın ters bir tavrı yanlış bir üslubu hareketi olmadıysa ki çocukluğumdan beri kardeş gibi büyümüşük kimse bu konuda söz sahibi değil bence.
00 Yorumla
+1 yılKoyarım ben. Çünkü zaten mesafeliyim. Arkadaşlarım dostlarım bilirler öyle lacka bir yapım yok. Ararsalar ararım, yazarsalar yazarım, sorarsalar sorarım. Genel de onlar beni arar işleri düşünce kdkjsjsks ben kalabalıktan sıkıldığım için inziva moda geçmişim. O benden bir şey istemeden önce ben onu muhakkak yapmışımdır zaten. Bu işler karşılıklı bacım. Senden mesafe koymanı isterse sende ondan iste. Karşılıklı koyun sonuçta arkadaşlığını bitirmiyorsun, sadece samimiyeti azaltıyorsun
00 YorumlaKoyardım. Hayatıma aldığım insanı huzursuz etmek istemem, vardır bi bildiği.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Neden tedirgin oldugunu ogrenip ona gore orta yolu bulmalisin. Yani biseyinizden rahatsiz olmustur o yuzden bunu demistir. O sebebi ogrenip makul bir istekse o sebebi ortadan kaldirman yeterli olacaktir
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir sebebi yok kendi de diyo cok duzgun cocuk bi yanlisini gormedim keske gorsem de dovsem moduna giriyo
+1 yılHayatta en nefret ettiğim şeydir sevgilimin karşı cins arkadaşının olması hani bu yüzden bile sevgili yapmıyorum O mesafe koyulması gereken ilk şey eğer benim de olsaydı ben de çok ciddi bir mesafe koyardım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben şahsen koyarım buna hakkı var ve bende koymasınıda isterim. En son benim arkadaş kızın ağzından mesaj attı o arkadaşına yemledi onu Çocukda dünden rağzıymış akşam kaçta geliyim sana dedi ayrıntı vermiyorum. Anlayan anlar
00 Yorumla
+1 yılErkeklerden normal arkadaş olmaz.. iş yerinde okul ortamlarında toplu görüşülür.. özel olarak paylaşım yapmayi doğru bulmuyorum. son derece hakli erkek arkadaşın.
13 Yorumla- +1 yıl
Bi 50 sene geçtikten sonra bile bu biyolojik yapı değişmeyecek.. yani her şey değişiyor toplum yargıları, kültür vs. ama tek değişmeyecek gerçek bu yaratılış.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız, İşte bunu bizim yaşımızdaki insanlar daha iyi anlıyor. dün Bir konuda bir genç hanım efendiye yardımcı olmaya çalıştım ilişki hakkında, erkek arkadaşın biri böyle adamlara güvenme bunların hepsi böyle vs kötü sözler söyledi. Şimdi oturup bakınca her ne kadar bana bu sözleri ağır gelse de maalesef haklı. Çoğu insan çok kötü niyetli maalesef. Erkeğin dirayetini tam karşısına geldiğine görmek lazım. Ondan dolayı sizin dediğiniz gibi yakın arkadaş olayları pek bana göre de değil...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni terk edip gidince çocukluk arkadaşın seni teselli edecek 👍 mesafe koy fakat kesinlikle iletişimi kesme..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten bugune kadar her kotu animda beni iyilestiren kisi o herkesten cok guveniyorum iletisimi kesemem
- +1 yıl
Sevgiline bu arkadaşın kadar güvenmiyorsan sevgilinede mesafe koy 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sana karşı çok mu yakın davranıyor, sosyal medya da dışarıda falan davranışları nasıl peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılhicbir yanlisi yok sevgilim de diyo coj duzgun cocuk bi yanlisini gormedim keske gorsem de dovsem modubda surekli o da biliyo duzgun biri oldugunu
- +1 yıl
O zaman boş yapmasın böyle ergence tripler ne ya?
Soran+1 yıliste bi sebep verse degerlendiricem en azindan ama tek sorun erkek olmasi o cocuk benim buj yasıma kadar her kotu animda yanimda oldu yok yere nasil sileyim sevgilim bebi bugun terk etse beni ayaga kaldiracak kisi yine arkadasim sonucta
- +1 yıl
Anladım ama o kadar da duygusal bağlantı kurma sen onunla neyse..
Mesafe koymamı isteyeceği kadar samimi davranmayacağımdan bu tarz problemler olmaz. Oluyorsa da aşırı kıskanç olduğundandır. Böyle biriyle de uzun süre devam edebileceğimi düşünmüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılen yakın karşı cinsle aranda mesafe olmalı zaten, erkekler kadınlar gibi görmüyor bu yakın arkadaşlığı, aklı kayabilir her an. biz bunu bildiğimiz için istiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKişinin yaşantısına göre değişir. Ben şahsen inanmıyorum karşı cinsle çok yakın arkadaşlığa o yüzden bağ kurmam. İletişimimi kesmem kolay olur ama seninki biraz farklı.
00 YorumlaSevgilinin buna hakkı olduğunu düşünüyorum. En yakın arkadaşınsa bir birinize yakın davranıyorsunuz demek ve bundan rahatsız olması normal
01 Yorumla
Soran+1 yılgayet arkadasca mesafemiz var sevgilim de farkinda bunun sadece erkek diye kiskaniyor kendisi bile diyor cok duzgun cocuk bi yanlisini gormedim keske gorsem de dovsem modunda:/
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kıskançlıkları hiç sevmem
Ondan önce hayatımda olan insan o gelince çıkmaz
Mantık dışı duygusal kararlar insanı yıpratır.10 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşınızsa, bunu sevgiliniz demeden kendisi yapacaktır. Yapmıyorsa, yeterince yakın olamamıştır.
00 Yorumla
+1 yılBenim hayatımdaki insanlara kimse karışamaz bana bir zararını bir olumsuz yönünü görürsem kendim çıkartırım zaten.
00 Yorumla
+1 yılMesafe koymam. Belki sevgilimin hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmamaya çalışırım ama kardeşim dediğim insanı silemem.
05 Yorumla- +1 yıl
En yakın karşı cins arkadaşına ben senden hoşlanıyorum desen bende senden hoşlanıyorum diyecektir çok yğksek ihtimalle , sen kardeş diyosun ama erkek, kardeş olarak görmez iddia ediyorum bütün kızlar en yakın karşı cins arkadaşına ben sendn hoşlanıyorum dese 10/8 i karşılık verecektir
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 doğru söylüyorsun ama şahsen ben zaten çok samimi yaklaşmıyorum karşı cins arkadaşlarıma. Arada hep belli bir mesafe vardır. Çünkü samimiyetin dozunu ayarlamazsan ister istemez o insan sana karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Bu herkeste olmayabilir ama çoğunlukla böyle oluyor
- +1 yıl
Senin ona samimi olup olmamanın bi önemi yok düşünsene erkek arkadaşının yanında bi kız var kız erkek arkadaşından hoşlanıyor ama erkek arkadaşın samimi değil he ozaman tamammı dersin yoksa konuşmicaksın onla mı dersin
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 her karşı cins arkadaş hoşlanmaz ama ya. Hepsini zan altında bırakmak doğru gelmiyor
- +1 yıl
Hepsini bırskmadım 10/8 i dedim
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. o hatayı bir kere yaptım yaşım küçüktü şimdi asla öyle bir şey talep edemez. ben zaten çıkarmam gereken insanları çıkarırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten mesafemi iyi bilen biriyim. Karşı cinsle de yakın arkadaşlık kurmam. O kendine baksın asıl. Benden yana sıkıntı yaşamaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkanka ayağı sıkıntılı bır ayak nıce kankı gordum boy boy çocukları var.
MEsafe koyulmalıdır
00 Yorumla
+1 yılAbi geçin bu işleri ya. Aynı anneden doğmamış kimse kimseye kardeş gözü ile bakmıyor. Karşı cins kankası olan sevgilisi yapmasın abi 😃
00 Yorumla
+1 yılİstediği mesafenin seviyesine bağlı. Belli bi noktaya kadar normaldir hakkıdır ben de kıskanırım. Ama görüşmeme karışacak kadarsa ayrılırım.
06 Yorumla- +1 yıl
Belki de hayatının aşkı olacak kişi o bir arkadaş için değecek mi?
- +1 yıl
@King_Leonidas hayatımın aşkı olacak kişi bana güvenir ve beni kısıtlamaz. Aynı şey benim için de geçerli.
- +1 yıl
Şunu kısıtlanmak olarak görüyorsunuz ya diyecek bir şey bulamıyorum. Yok güven yok kısıtlama. Hayal dünyasında yaşamaya devam...
- +1 yıl
@King_Leonidas ee sen ne düşünüyorsun? Laf sokmak yerine kendimi açıklasan mesela nasıl fikir?
- +1 yıl
Laf sokmuyorum. Bunları böyle algılama. Bazı şeyleri yansıtıyor sadece. Karşı cins arkadaşlık veya yakın arkadaşlık falan filan bununla ilişki falan yürümez. Kadın ve erkek arkadaş olamaz. Erkeklerin genel anlamda arkadaşlıktan düşündüğü şeyleri araştır.
- +1 yıl
@King_Leonidas araştırırım
+1 yılMesafe koyarım tabii ki. Onun rahatsız olacağı bir şey yapmak istemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten en yakın arkadaşım da olsa mesafeli olurdum öylede olunması gerekiyor
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Onları tanıştırıp, kaynaştırmaya çalışırım.
10 Yorumla
+1 yılCok hakli, esim isterse mesafe koyarim huzursuzga hic gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişkiniz varsa saygı duymak lazım biyerde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Sevgiline mesafe koy müstakbel kocanı üzme 🤭
00 Yorumla
+1 yılböyle ikilemde kaldığım ilişkim olmuştu kız arkadaşımla ayrıldık. kankam ile dostluğa devam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnları tanıştırın, bir birlerinin farkında olsunlar ve korkusunun yersiz olduğunu anlasın.
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir durumda, duruma göre sevgilimi bırakırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoymak istemem hele hele tek arkdaşım o kişiyse koymak istemem ama yine de çok sık konuşmam mecburen aslında bu kısıtlamalardan da hiç hoşlanmam
00 YorumlaOndan önce ve eskiden beri tanıyorsam bunu bana diyemez
00 Yorumla
+1 yılİsteyecek kadar çocuk ruhlu biriyle devam etmeyelim.
025 Yorumla- +1 yıl
Bunun çocukluk ile alakası yok.
- +1 yıl
Biriyle sevgili olunca en yakınlarını tanımaya calismak olgun bir davranistir, tanımadan onu sil demek çocukça bir davranıştır.
- +1 yıl
Sen dedin diye mi böyle oldu şimdi bu? Bende tam tersini diyorum o zaman. Karşı cins arkadaş ilişkileri ne olursa olsun tehlikelidir.
- +1 yıl
Birbirimizin görüşüne saygı duyalım o halde
- +1 yıl
Senin veya zihnyetindeki çoğu kişinin benim görüşüme saygı duyacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Bu nasıl bir önyargı 😊 kabul ederim demedim saygı duyalım dedim. Fikrimle örtüşmeyen bir çok fikre saygı duyuyorum. Önyargılardan arinmanizi dilerim.
- +1 yıl
Ön yargı değil. Bazı şeylerin farkında olduğum için bunu söyledim.
- +1 yıl
Bazı şeylerin farkına farklı tecrübelerle vardınız, benimle olan tecrübelerle değil. Çok sevdiğim birinin bir cümlesi vardı, sen tecrübe dışısın, derdi. Bu durumda yaptığınız şey önyargı. Düşüncelerinizi kabul etmiyorum ve evet düşüncelerinize saygı duyuyorum. Sohbet için teşekkürler, iyi günler.
- +1 yıl
Senden kazandım demedim bende. Sende onların içinde olabilirsin ve yukarıda da ihtimal üzerinden konuştum. İlla ki öylesin demedim. Bu yüzden ön yargı olmuyor bu.
- +1 yıl
Onların içinde olmayadabilirim ama ihtimaller üzerinde konuşurken yargilama hissiyatı veriyorsanız cümlede sorun var demektir.
- +1 yıl
Yargılama hissiyatı alıyorsan sorun benimle alakalı değil.
- +1 yıl
Cümleyi sen kuruyorsan senin de etkin büyük demektir
- +1 yıl
Tamam abla. Sen hem evlen hem erkek arkadaşın olsun
- +1 yıl
😂😂😂 pes edecegini düşünmemiştim tamamdır 🌺
- +1 yıl
Pes ettiğim yok. Senin hayatın istediğini yap umrumda değil. İster sadık ol ister aldat sana kalmış.
- +1 yıl
İlginç bir yorum aldtmaya sadakatle nasıl gelindi anlamadim, teşekkürler
- +1 yıl
Arkadaşlıktan bahsettiğimize göre.
- +1 yıl
İnsanlar arkadaşlarıyla sevgililerini aldatmiyor yalnız ikisi farklı kulvarlarda 🤦
- +1 yıl
Tabi canım hiç kimse aldatmıyor arkadaşı ile birlikte sevgilisini.
- +1 yıl
Ne yaşadın bilemiyorum ama inan söylediğin çok zor bir ihtimal.
- +1 yıl
Genel anlamda kadının aldatması en yakın olan erkek arkadaşı ile olur. Ben demiyorum veriler söylüyor bunu. Erkekte daha çok aldatma tanımadığı veya tek gecelik görüştüğü bir kadınla olur.
- +1 yıl
Sen öyle mi yapıyorsun?
- +1 yıl
Her neyse konudan çok uzaklaşildi, iyi akşamlar.
- +1 yıl
Benim herhangi bir ilişkim olmadı. Yapılmış olan verileri söylüyorum. Neden anlamak istemiyorsun?
İşine gelir gerçi anlıyorum seni de. - +1 yıl
Tamamdir
+1 yılSevgilimi ilgilendirmezdi ama Nisan doneminden sonra koyardim
00 YorumlaSevgilin doğru söylüyor ilişkin varken çok yakın karşı cins arkadaş olmaz
00 Yorumlamesafe koy tamamen konuşmamazlık yapmana gerek yok
00 YorumlaZor bir durum ama sevgilimi dinlerdim galiba bu yüzden mutsuz olmakda istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı cinsten yakın arkadaşım yok zaten, olan kendini kandiriyordur ya çok çok nadir bir şey hissetmezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım bir hata etmediyse
mesafe koymam
aynı şeyi ben ondan istesem
o da yapmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşımı satmam ki ben herkese mesafeliyim zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk haklı bi bildiği var demek ki saygı duy bi zahmet aynı durum onda olsa 50 kere kavga çıkarırsın sen kesin net
00 Yorumlamesafe koyulmali , benle sevgiliyken arkadasiyla konusacak yok oyle sey onunla konusacaksa onun yanina gitsin benimle ne isi var
00 Yorumla
+1 yılOnu dinlemezdim ama bı yandan da hak verirdim yani oda bir erkek anlar yani nasıl bir niyetinin olduğunun bence..
00 YorumlaSevgilim varken karşı cinsten arkadaşım olmaz zaten, bana ters.
00 YorumlaSevgilin diye de arkadaşlarına da karışamaz ki ya izin verme böyle karışmasına
00 YorumlaMesafa koymak ıyidir sil demiyor çocuk sana görüş ama beki etme ;)
00 Yorumla
+1 yılEşinle arkadaşını arkadaş yaparsan güvenir
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslar
Karşı cinsten yakın bir arkadaşım yok.
00 YorumlaBence de arkadaşlığını kesme
00 YorumlaKarşı cinsten arkadaşım yok
00 YorumlaBana mantıklı bı sebep sunması lazm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlnemeyeceğim kişiyse öyle bir şey olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Yanlış adamla berabersin
00 Yorumla
+1 yılKarşı cins arkadaşım yok.
00 YorumlaTabii ki de mesafe koymam.
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz en yakın karşı cins arkadaşınızla mesafe koymanızı istese ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler