Sevgiliniz olunca yakın karşı cins arkadaşınız ile iletişimi keser misiniz? Ne yaparsınız?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliniz olunca yakın karşı cins arkadaşınız ile iletişimi keser misiniz? Ne yaparsınız?

Sevgilim yok olmaz da. Ama yine de iletişimimi en aza indiriyorum. Hatta mümkün mertebe kaçınıyorum. Çünkü sadakat sadece hayatında olan birine olmaz. Şahsen kimseyi sevmiyorum ya da beni sevsin istemiyorum ama insanlara karşı mesafeliyim yine de. Çünkü ben de nasibimden bunu bekliyorum. Ve nasıl birini istiyorsak öyle olmalıyız.
Hakkında hayırlısı olur inşallah bebikim 🤍✨️
amin cümlemizin 🍃
Amin kuzum 🥰
Birisi sınıf arkadaşım olmak üzere iki karşı cins arkadaşım var. Sınıf arkadaşımı sevgilimle tanıştırırdım. Sevgilim, sınıf arkadaşımla iletişimi kesmemi isterse keserim. Diğer karşı cins arkadşım ise, eski arkadaşın tanıştırdığı canımdan çok sevdiğim bir yıllık kankam. Sevgili bulduktan sonra kendisiyle nadiren yazışacağım. (Örneğin piknik programına çağırma vs.) Arkadaş ortamında sevgilim de dahil olursa, o zaman birlikte gezer tozarız.
Cevap
9Cevap
Değmez o yüzden kesmeyeceğim. Nasılsa karşı taraf kesmedikten sonra.
Ne belli
Anladım
Aradaki mesafeyi biraz açarım belki..
Hayır kesmem neden keseyim. yakın karşı cins arkadaşımsa zaten güveniyorum demektir dikkatli olurum her zamana olduğu gibi.
Ama sevgilin istemiyor?
Sevgilim yok olsa da bana güvenir.
✨️ teşekkürler
Rica ederim :)
Yakın karşı cins arkaslarım evli eşleriyle de görüştüğüm için hayır
Hayır tabiki ama mesafeli sınırlı olmalı yoksa onu çıkar bunu at çevremizde insan kalmaz ki
Kesmem ama araya sınır çizerim. Meselâ benimle konuşurken sevgi belirtisi kelimeler kullanamaz.
Bana okadar saçma geliyorlar kesmem tabiki birini bulunca ötekini unutan tiplerden nefffret ederim
Saçma geliyorsa çocuk seni aldatınca ağlama o zaman knka
Ne alaka arkadaşı var diye aldatacağı anlamına mı geliyor?
Kardeşim sevdiğin adam kızlarla bağını kesince senin de kesmeni istiycek kesmezsen o zaman eğlence ilişkisi arıyorsun sonra aldatılınca ağlıcaksın
Ne alaka benimle olması her şeyime karışacağı anlamına gelmez. Elbette onun konuşmasını istemem bu yüzden bende konuşmam ama bu aldatma hakkı olduğu anlamına gelmez.
Aldatma demedim dediğim şey tek birbirinize odaklanmanı ister kabul etmezsen aldatır seni ben ediyorum o etmiyor der.
Sevgilim olacak insan karaktersiz olmaz beyefendi.
Sen aptalsın herhalde dediğim şeyi anlamadın neyse kolay gelsin sana. d
Ne güzel bir üslubunuz var... hayret.
Çevre olmalı bence. Bazı oynak aç avcı şrfszler dışında arkadaş edinmekte sakınca olucağını düşünmüyom
Tabi keserim sevgilim istemezse keserim ama o da aynısını yaparsa tek birbirimize odaklanmak isterim.
Benım yakın arkadasım erkek.. Kız yok
Kesmem çünkü bu doğru değil
Kişilere bağlı.
Hayır
kesmem hayır
Kesmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?