Sevgilin olduktan sonra karşı cins arkadaşınla iletişimi keser misin?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilin olduktan sonra karşı cins arkadaşınla iletişimi keser misin?

Rahatsız edecek boyutta bir yakınlık yoksa eğer kesmem elbette. Bazen takılmak için ortam yaparız içeriz falan ama sevgilimide dahil ederim bu tür planlara. Huzursuz etmek istemem, ona göre davranırım. Ama kendisi hiçbir sebep yokken sırf erkek diye rahatsız oluyorsa da bays.
Haklısınız. Tabi ki arada sebep yokken yapıyorsa biri yani sorunlar çıkar arada.
Ne münasebet, en sinir olduğum durum. Bana güvenmeyen adamla işim olmaz.
Karşı cins arkadaşlarımla hala iletişimdeyim ve en iyi arkadaşlarım karşı cins ve hem cins 30 yıllık arkadaşlarım var ve uzun yıllardır ailece görüşüyoruz.
Ayni şekilde 10 15 yıllık ve 3 5 yıllık karşı cins arkadaşlarımda var. Herkes yerini bilir ve ona göre davranır.
Ne güzel abla eski nesil insanları bu kadar temiz :) günümüzdeki yeni nesil hiç öyle değil gibi ben yeni nesil çiftlerinin çoğunun ömür boyu evli kalacağını bile düşünmüyorum.
Hayatınız hep böyle güzel devam eder inşallah 🙏
Amin
Eig için teşekkür ederim
Benim hayatımda 2. erkeğe asla yer yok. Kanka ayakları, dost ayakları nedir yahu! 23 yıllık kadın bir dostum var. Bir de sevgilim olur kâfi... Diğeri ailem😁 Canım kendim ne düşünceli bir sevdicek olur🙄😀
Yani olmamasının da artı yönleri var hiç tartışma ve kavga olmaz bu yüzden mesela..
Haklısın :)
Hayır, sonuçta hayatımda sevgilimde önce de başka arkadaşlarım olabilir. Sırf sevgili yaptım diye onlara yüz çevirmem.
Kesinlikle yani bunu ilişkiye adım atmadan önce konuşmak gerekiyor.
Rica ederim abi :)
Cevap
7Cevap
sevgilim rahatsız oluyorsa, sebebi geçerliyse maalesef evet
Elbette geçerli bir sebebi varsa hak veririm yani ama durduk yere bunu isteyen sevgiliye de uygun dille anlatırım..
Aynen :)
Kesmem ama karşı cinse mesafe koyarım. Sevgilime olan saygımdan
Kesinlikle:)
Biri için birinden vazgeçmem ha oyle arkadasim yok da olsaydi tanistrirdim baktim hosuna gitmiyor seviyorsam sevdigimi iletisimimi keserdm ki bi kizla erkeğin arkadaşlığıni dogru buluyorum o yuzdende yok
Evet arada mesafe varsa ve sevgilinin kıskanmayacağı şekildeyse mesafe bence de sorun yok
Sevgilimin rahatsız olabileceği kadınlardan uzak dururum. Sağlıklı bir ilişki için her iki tarafta bazı arkadaşlarına veda etmeli. Ya da mesafe koymalı.
İyi dostluklar var bence ama gerçekten bazen karşı taraf için aşırı kıskançlık durumu olabiliyor ve dediğiniz gibi ilişkinin sağlığı açısından iletişimin kesilmesi de doğru bir adım olabilir..
Ne sevgilim ne eşim ne de başka birisi çevreme müdahale edebilecek hadde sahip olamaz. Kime nerede nasıl davranılması gerektiğini biliyorum bu kimsenin müdahil olabilceği bir durum değil.
İlişkiye adım atmadan önce zaten o kişiye kendini net ifade edeceğin için seni anlar diye tahmin ediyorum:)
Böyle ortamın olduğu için şanslısın diyelim :
Farkettim 😂
Hayır kesmiyorum, kendini bilip belli bir mesafen olduktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dostum
Haklısın abi :)
Niye kesiyormusum allah allah benim karsi cins ile iletisimimi kesmemi istiyorsa o da kessin esit olalim
Sakin biraz çocuğu döversin sen bu sinirle :D
Kabul eder korkudan o kişi merak etme jsjsskf
Peki peki sjsjsjkjlf
Ders verdiklerim dışında kardeşlerim var sadece. Kardeşlerim dışında yok öyle samimi arkadaşım karşıt cins.
O zaman kesmeye gerek yok :)
Aynen kardeşim. Zaten ders verdiklerim ders dışında bir şey yazamıyor.
Günün güzel olsun.
Eyvallah sizinde :)
Teşekkürler...
Hayır iletişimi kesmem
Evet seni kabul eden biri böyle etmeli...
Site içinde öyle olunca bunu teklif ediyorum ister istemez.
Karşı cinse karşı mesafem zaten belli benim. Hayatımda biri olursa da bununla alakalı değiştirmem gereken bir tavrım yok.
Öyle düşman gibi olmam da el kol şakasını falan keserim ki benim arkadaş olduğum karşı cins bunu kendisi düşünür yanlış anlaşılmasın diye.
Herkesin yeri ayrıdır.
Hayır
kesmem
Hayirrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?