Anlaşılmak önemli ve birbirimizle mutlu olur muyuz bilmiyorum, ben onu seviyorum o da öyle çok çabalıyor ama sürekli kavga ediyoruz bir şeylerden dolayı
24 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlaşılmak önemli ve birbirimizle mutlu olur muyuz bilmiyorum, ben onu seviyorum o da öyle çok çabalıyor ama sürekli kavga ediyoruz bir şeylerden dolayı
Cevap
11Cevap
İki taraftan birisi kendisi olmayarak çabalayarak sürekli karşısındakını ekstra anlayarak ilişki ayakta tutuyorsa çok uzun ömürlü değil o ilişki...
2 yıldır beraberiz ama çok fazla ayrılmak istedim ben kavgalarımız yüzünden sevmiyorum diyemem üzülüyorum ayrılsam bile
Benim yaptığım bir şeu yok ki kavga ettikçe kendimi çekiyorum susuyorum telefonları falan açmıyorum ayrılıyorum ama o da tam tersi ben düşünüyorum anlayışlı erkek yok mu diye
Onu anlamam sürekli beni suçlarken kötülerken zor
Durduk yerde kimse kimseyi suçlamaz... Zaten baştan beni anlamıyor dediğin zaman... Demek ki anlattığın şeyler anlaşılır değil... Sana bir örnek veriyim. Benim 8 yıldır hayatımda flörtüm bile yok ve sebebi kadın iş arkadaşı bile istemiyorum. 8 yıl önce 3 yıllık bir ilişkim oldu. Aynı evde yaşadık ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışdım. Benden istediği şey yüm gününü bana ayır benle zaman geçir ama aynı zamanda bir gelirin de olsun bunun için çalışmam lazım, her gün tempodan sonra renkli cinsel hayatımız olsun ve kavgadan sonra ani dönüş bal kaymak olalım. Böyle bir değil insan böğle bir canlı yok... Hayvan bile bunu yapamaz... Soruda her gün kavga ediyoruz dediğin zaman ben anladım ki o adam günü kurtarmaya çalışıyor ve eminim gündüz olmasını istemiyor...
Abla sıkıntı. Bir yerden sonra biriniz alttan almayı bırakacaksınız
Sürekli kavga iyi değil
Kavga mııı ooo süper evlen tabi en fazla 10 parçaya ayırıp öl dü rür ne olacak sanki benzin döküp canlı canlı yakmasından iyidir
Full kavga dolu bir evlilik için evet.
evlilik zaten bu değil mi
Hayır çok yanlış
Hayır, yanlış. Bir noktadan sonra hayatı dar eder.
Hayır
hayatının hatası olabilir
Öldürmesin snei
🤦🏻♀️
Gerçek
Hayır
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi tek başına koca bir ömrü taşımaya yetmiyor maalesef tatlım 🥺 Evlilikte huzur ve anlaşılmak, aşk kadar hatta aşktan çok daha kritik bir nokta. Sürekli kavga etmek bir süre sonra ikinizi de ruhen tüketir ve o çok güvendiğiniz sevgiyi de yıpratır.
Çabalamak çok güzel ama iletişim dilinizi değiştiremiyorsanız evlilik bu sorunları çözmez, aksine büyütür ✨ Saygı ve huzur olmayan yerde mutluluk kök salamıyor. Peki kavgalarınız genelde çözümsüz mü kalıyor yoksa tatlıya bağlanıyor mu? ☕💖