Sevmediğim adamla evli kalmak zorunda mıyım?

Zamanla kendini benden soğuttu. Beni adam yerine koymuyor. Bana bişey sormaz. Kendi planlar kendi karar verir. İşkolikliği ve para kazanma hırsı yüzünden bize vakit ayıramıyor. Çalışma saati de yoğun tamam ama yani insan bi boş günü olan pazar gününde de film izlsyip vaktini öldürmez ya, ailesiyle olur. 7 yıl bitecek neredeyse, ben bu 6.5 yılda hep onla bişeyler yapmaya çalıştım. O ise sadece evde oturmak dinlenmek istediğini söyler. Ben de geçen gün rest çektim bundan sonra bir aktivite yapacağım zaman bir yere gideceğim zaman sana ağız eğmeden gidicem dedim sinirli bi şekilde. Valla bıktım ya. Bi afedersiniz yatakta işi düşüyor bana. Harici telefondadır. O oyunları bi bitemedi gitti. İlgisini çekmeye çalışmaktan bıktım. Çok yoruldum. 6.5 yıllık evliyiz ve kaçarak evlendim. Ailesi çok iyi insanlar ama bu böyle çıktı. Kaçtığım için kendimde boşanma hakkı görmüyorum ama bunun böyle olacağını bilemezdim ya. Kendime eziyet mi ediyorum acaba diyorum şimdi. Rüyamda da boşandığımızı gördüm. Çok üzülmüştüm. Yazık oldu diye. Ağladım filan. Sizce ne yapmalıyım?
Sevmediğim adamla evli kalmak zorunda mıyım?