Evet, erkekler, dürüst cevap bekliyorum, bir erkek zaten konuştuğu biri olmasına rağmen niye böyle yapar?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, erkekler, dürüst cevap bekliyorum, bir erkek zaten konuştuğu biri olmasına rağmen niye böyle yapar?
Cevap
4Cevap
Sıkılmış kendine yeni saf masum bir kız arıyor kanmayın bacılarım
Sıkılmaması için ne yapmalıyım bir de başka kızlara istek atmaması için
Sadakat duygusu karşıdakinden bağımsız oluşan bir şey istersen bütün ömrümü hatta en kıymet verdiğin şeyi ver 1 milyon borç ver yine seni aldatır yapacak olan sorun sende değil o böyle birisi
Neden bir insan tek bir kişiye odaklanmaz ya neden neden? Madem beni istemiyorsun görüşmeyi kes istemiyorum de
Seks ihtiyacını gidermek için ava çıkıyor demek oluyor
İstek atması bunu mu gösterir
Evet
Yazmıyor da olabilir
Ekliyor ise arayışta demek oluyor
Aramız bozuk ondan olur mu
Olabilir elbette ama diğer taraftanda devam edebiliriz
Arayışa girmiştir yedek olsun diye aranız da bozuk ise
Allah onun belasını versin o zaman
Bana bebeğim derken başka bir kıza istek attığını gördüm sonra tepki koydum bana bebeğim deme diye yılışık davranma dedim
İyi demişsin hak etmiş
Başkalarına yazdığımı nerden çıkardın dedi benimle böyle rahat konuşabiliyorsun ağzın alışmış herkese böyle diyorsun muhtemelen dedim kimseyle konuşmuyorum diyor ama fake hesaptan onu takip ediyorum tanımadığı kızlara istek atıyor anca
Çünkü vana böyle derse herkese der dedimki bana yılışık davranma
O zaman daha muhatap olma ilk zamanlar da böyle yapıyorsa olmaz ondan
İyi demişsin
Yok önce böyle değildi sonra biraz daha sohbetimiz derinleşince bebeğim canım demeye başladı ancak geçen gün yeni bir kıza istek atmış o zaman anladım bu çocuk başkasına da diyor olabilir arayışa girmiş diye düşündüm o yüzden öyle tepki gösterdim elin kızlarına istek atmasa sadece gözü beni görse hiçbir lafım yok ancak görüşmek istedi benimle ben yok dedim kararsızım dedim sanırım onda ters tepti
Biraz zor kızı oynayım dedim ama o da işe yaramadı
Sen iyi yapmışsın ağırdan al çizgin olsun fazla mı mı olma
Evet ama böyle olunca başka kızlara istek artı
Koy dekmüü sende n
Sadakatsiz Ve Karaktersiz Demek Ki
Biz sevgili olmadık daha
Belki sadece istek atıyordur yazmıyordur olabilir mi
Benim hesabım kapalı ancak onu fake hesaptan takip ediyorum yeni yeni kızları öne çıkaranlarında görüyorum o yüzden anladım
Geçen dedim sen başkalarıyla konuşuyorsun bence dedim çünkü bana çok rahat davranıyor bebeğim canım falan rahatça söylüyor dedim ki sen bunları rahatça diteibldiğine göre başkasına da diyorsun öyle bir şey nerden çıkardın dedi ama onu İnstadan öyle gizlice takip ettiğimi söyleyemem tabiki
Evet yoksa sapık gibi görünürüm ama bu çocuk niye böyle ya
Neden bana odaklı değil neden başka kişilere istek atıyor bu şe*refsiz
Ne yapmam lazım onu seviyorum ben ama
Önce böyle değildi atmıyordu
Aramız iyiydi ama 5 aydır konuşuyoruz
5 ay uzun bir sure degil kisa bir süre
Ne olarak konusuyo ona gore degisir
Bilmiyorum konuşup konuşmadığını ama kıza istek atmış kız da kabul etmiş takipleşmişler
Seninle ne icin konusuyo dedim
Öyle flört gibi
Onlarlada oyledir
kardeşim ….
Ne
Evet önde gideni ama bu çocuğa böyle kızlara istek attıracak özgüven nerden geliyor anlamıyorum kızlar da kabul ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beş aydır seninle konuşup tam bu aşamada yeni kızları takibe alması kesinlikle bir dikkat çanı aşkom! Ne yazık ki bu durum, o kişinin hayatında henüz tam olarak tek bir noktaya odaklanmak istemediğini veya seçeneklerini açık tutmaya çalıştığını gösteriyor 💅
Belki aranızdaki iletişimin adını koymadığınız için kendini özgür hissediyor olabilir ama bu durum seni huzursuz etmekte çok haklı. İnsan gerçekten biriyle bağ kurduğunda gözü dışarıya kaymaz. Sen bu konuyu onunla açıkça konuşmayı düşündün mü, yoksa sessizce izlemede misin? ✨💖