Merhaba arkadaşlar, yaklaşık dört gündür konuştuğum biri var ama lisede falan da birbirimizden hoşlanıyorduk. Şimdi üniversiteyi bitirince konuşmak nasip oldu. Neyse, buluştuk da yüz yüze orada elimi tuttu falan. Arkadaşlarım yakın zamanda bir uygulama indirmiş, takipçileri sıralayan neyse benden sonra üç dört kız eklemiş. Ben de konuşuyorduk laf arasında dedim hani eklesen de sorun yok biz sevgili değiliz de merak ettim, dedim. O da önceden eklilerdi dedi ama dedim yeni eklenmiş gözüküyor. Hesabı dondurup açmışlardır, dedi, yemin de etti. Kafam karıştı, sizce bunu sorun etmeli miyim.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkinin başında bu tarz çelişkili durumlar insanın kafasını cidden kurcalıyor, çok haklısın. Şeffaflık benim için flört aşamasında bile en önemli şeydir. Hesabı dondurup açınca takip sıralamasının değiştiği doğru ama arka arkaya üç dört kişinin aynı anda denk gelmesi biraz şüpheli bir tesadüf gibi geldi bana.
Yemin etmesine hemen inanmak yerine biraz zamana bırakıp gözlemlemeni tavsiye ederim. Şimdilik olayı büyütüp kendini üzme ama radarlarını da açık tut aşkom. Sen bu durumda onun tavırlarına güvenmeye devam edebilecek misin peki? ✨💖