Sevgilim sosyal medyada her gün yeni kızlar ekliyor. Ama aynı zamanda gözünün benden başka kimseyi görmediğini söylüyor. Sırf bu durum gibi benzeri şeylerden rahatsız olduğum için 3 kere ayrılmayı denedim 3ünü de reddetti. Ne yapmam gerek kafam çok karışık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhata sende.
3 kere ayrılmayı denediğin kişiye sürekli evet dersen, o kişi dönüp baktığında bıraktığı yerde seni bulacağı özgüvenini alır. sonrasında zaten sana özen göstermez. kaybetme korkusu olmayan birinden sadakat bekleyemezsin nasılsa cepte görüyor seni.
bu kız ekleme olayı aslında biraz göreceli olay ama bunu abartıp iyice şova dökenlerin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. yani söylemene rağmen inadına yapıyorsa demek ki umursamıyor seni.
fakat sen de ayrılmayı düşündüğün birine 3 kere tamam hadi bu seferlik de affettim dersen o ilişki yalama olur hayır gelmez.
bence ayrıl fakat son bir kez daha şans vermek istiyorum şımarıklığı yapmak istersen de; bugün silmeni bekliyorum eğer silmezsen tekrar bir yorum yapacağım akşam görüşürüz de. baktın silmedi, ben seni siliyorum daha tahammül edemeyeceğim sana deyip kapat ilişkiyi. sana değer vermeyeni bu kadar el üstünde tutma daha gençsin , senin hayatın onun hayatından değersiz mi ki bu kadar ezdirip küçük düşürüyorsun kendini?64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşk dediğimiz şey, sadakat ve ilişki dediğimiz değerler özel şeylerdir. kişiye özeldir.
sana ben de günaydın yazabilirim başka bir arkadaşın da sana iyi ki varsın diyebilir. bizlerin yerini sürekli başkaları alabilir. fakat sevgilim dediğin bir insan seni eğer ki baş köşeye koyamıyorsa, senin onu kapı önüne koyman lazım. genceciksin daha böyle toksik ve şımarık insanlarla vaktini harcayıp kendine yazık etme. senin için en iyisini diliyorum, bol şans🦋
Cevap sahibi+1 yıl🙌🏻🙏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal medyada sürekli birilerini takip eden bir insanın hayata dair bir çizgisi duruşu yoktur. Gerçekten arzu edilen ilgi gören bir erkek olsa kızlar onu takip eder.
Ayrılma teklifini reddetmek diye bir şey yok. Sen ondan ayrılmak istemiyorsun. Ona karşı zaafın olduğu için yanlışlarını tolere ediyorsun. Bunu aşman gerekiyor.
Gözü dışarıda olan bir erkek, seni sevmiyor, seninle bir gelecek düşünmüyor demektir. Onunla devam etmen kendine yapabileceğin maksimum saygısızlıktır.
Dostoyevski der ki;
"""İyi erkekler yalnızlıktan ölür. İyi kadınlar ise kötü adamların balkonunda gökyüzünü seyrederken. Çünkü iyi adamlarla iyi kadınlar birbirlerine geç kalmıştır."""
Kötü adamlara zaafınız olduğu gerçeğiyle yüzleşmediğiniz sürece, bu durumu """BİZ EFENDİ ERKEĞİ SEVERİZ PISIRIK ERKEK SEVMİYORUZ""" biçiminde tevil ederek bir yere varamazsınız. Onlar sizi aldatır siz onlara şans verirsiniz. Siz şans verdikçe onlar sizi daha çok aldatır. Bu kısır döngü sizi 30 yaşından sonra alfa dul yapar.
20 Yorumla
+1 yılKafan mı karışık? Adam senin sevgilin ve sen rahatsız olduğunu belirttiğin halde kız ekliyor, Her gün? O adam seni aldatıyordur eminim. Sende gururun yok mu hâlâ onu seviyorum ve ayrılamıyorum diyorsun? Ya ben anlamıyorum ya. Valla çok saf mı desem.. Üzgünüm ama bu adam seni kandırıyor gözlerinin içine bakarak. 3 defa diyorsun? Demek ki onun için senin sözünün önemi yok, çünkü o sakat birisi. Ben asla böyle birisiyle olmam. Evet istediği kişiyi ekleyebilir, kısıtlama sevmem ama rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdiğim halde ve o rahatsız olduğum konunun üstüne giderse bırakırım. Annem mi babam mı? Gururun varsa bırak. Bak yanlış anlama ben seni yargılamıyorum ama böyle şeyleri gördükçe sinirleniyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaba konuştuysam özür dilerim ama seni düşünüyorum. Kendini üzmeye değmez.🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba se4valtt_,
Yaşadığın durumu anlıyorum, gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Sevgilinle bu durum hakkında açık ve samimi bir şekilde konuşman çok önemli. Hislerini ve bu durumun seni nasıl rahatsız ettiğini açıkça anlatmalısın. Empati kurarak, onun bakış açısını da anlamaya çalışmak ilişkinizin sağlığı için faydalı olabilir. Eğer iletişim sorunlarını çözemezseniz, bir uzmandan destek almayı düşünebilirsiniz. Unutma, her KScan'ın mutluluğu ve huzuru önemlidir.💬💛
Ben buradayım, herhangi bir konuda daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsan yazabilirsin!20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
32Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman seni sevmiyor demektir
10 Yorumla
+1 yılKendine bu kötülüğü yapma lütfen. Eminim onun dediklerine sen kendinde inanmıyorsun onaylanmak istiyorsun fark etmesende. Sürekli senle ilişkisi olduğu halde karşı cins ekleyen kişi aranıyordur. Bunun başka açıklaması yok. Ayrılamıyor deme bitirmek senin elinde her yerden engelle numara sosyal medya gerekiyorsa değiştir. Sürekli gel git seni yıpratır.
10 Yorumla
+1 yıl3 kere ayrılmayı denedin, 3 kere reddetti, 3'ünde de devam ettin. sen bu çocuktan 1000. kez ayrılmayı denesen yine ayrılamazsın ki zaten o da farkında senin ayrılmayacağını, "nasılsa burada, cepte" diyor. ya tam şu an bitir ya da toksik ilişkiyle üzülmeye devam 🤷🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ilişkiye bu gün nokta koymazsan ilerde evli, çocuklu ve mutsuz bir şekilde nokta koymak zorunda kalırsın ya da sokağa atılırsın 👍 senin gibi gitmesi gerektiginde gidemeyenler fiziksel şiddete maruz kalıyor veya öldürülüyor. Hiç mi kadınlık gururu yok sizde bir türlü anlayamıyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer şimdi ayrılmazsan ileride çok geç olacak ve çok daha fazla acı çekeceksin. Sana değer vermeyen birine bu kadar değer verme kendi değerinin farkına var. Ondan başka insanlarda elbet var sana değer verecek söylediklerini önemseyecek. Seni cepte görüyor ne yaparsa yapsın dönebileceği bir jokersin kendine bunu yapma.
20 Yorumla
+1 yılSenin ayrılamayacağını bildiği için seni cepte gördüğü için o yüzden takip ediyor zaten
Bi ara verelim de bakalım ne yapacak23 Yorumla- +1 yıl
Bu ilişkinin başı o mu yani neden ona soruyorsun.
Diyeceğin tek şey şu olmalı ya o eklediğin kızları her gün yeni kızlar eklemeyi bırakacaksın Ya da ben gidiyorum ayrılıyorum diyeceksin
Bitti.
Baktın hala devam ediyor sana yalan söylüyor. Yani ne böyle aşk olur ne böyle sevgi yani
Senin sevgilinin gözü dışarıda bunu bil 😤 - +1 yıl
Rica ederim nedemek herzaman hanımefendi dikkate almani tavsiye ederim. Yoksa üzülen sen olacaksın. Başka sorun olursa burdan ozldn yazabilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cepte biliyor bence sen kararlı ol ya ben ya da sosyal medyanı kapat de doğrudan net ve keskin bir tavır sergile zaten seni seviyorsa senin dediğini yapacaktır yok cidden dediğini yapmazsa zaten seni sevmiyordur ki söylediğine bakılırsa tutum ve davranışlarından dolayı seni sevmiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek ve önemli olan yaptıklarıdır söyledikleri tamamen hayal ürünüdür. Yani bu ilişkiden hayır gelmez. seninde bir duruşun olsun ilişkiyi ona göre şekillendirme bitir ve yoluna bak bir iki gün üzülürsün sonra geçer. Ama böyle her gün mutsuz olursun seni seven değer veren elbette çıkacaktır üzme kendini çok uzun yazdım 🤫
10 YorumlaBu durumu bende çokkez yasadım direkt ne olursa olsn ayrıldım dinlemedim karsı tarafı çnki sçıklaması olamaz abi ya aldatma gibi bir durum bu bide tekrarlıyorsa aynı şeye yok bacım yok kendin ayrıl o nabarsa yapsın
10 Yorumla
+1 yılNeden ayrılamıyorsun? Göbek bağın mı var? Reddetmiş, ya kızım senin kendi karakterin var, kendi hayatın ve seçeneklerin var. Kendi standartların var. Engelle konuşma, bas git. Sana saygı göstermeyen biriyle niye sevgilisin hala
10 YorumlaO kizlarla konusuyorsa sıkıntı balım ki bence bos bi ekleme degildir bu kari kiza bakacak olan baska turlu de bakar sen o olayi bir irdele eline bisey gecerse suratina vurursun
10 Yorumlaayrılacaksın dunyada milyarlarca insan var yapmayin su hatayi bir tane sevgilim vardi senin gibiydi ayrildik cocuk evleniyor kimseyi eklememis ppsinde kiz var ahahaha SEVEN YAPMAZ ASKOM
10 YorumlaO da ayrılamadığını bildiği için seni cepte tutup yeni hedeflere bakıyor, gözü senden başkasını görmeyen adam o kızları da eklemezdi ve duygularına önem verirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmak istiyorum ama reddetti ne demek ya onun reddetmesine mi kaldı? Sen ayrılmak istiyorsan ayrılmışsındır bitti. Ondan onay beklemek zorunda değilsin. Her yerden engellesen ne yapacak sanki
21 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya sanki nikahlı kocası
Ağlaya ağlaya, kendini parçaya parçaya ayrılacaksın; sonrasında daha kötüsüne maruz kalmamak için.
10 Yorumla
+1 yılOnun reddetmesi ile ayrılmamış olmuyorsunuz, adamlığına kadar laf et ve ayrıl, engelle numaranı değiştir ulaşacak bir yer bırakma
14 Yorumla- +1 yıl
Yüzüne etmeyecek yani ayrıca kızlara yazıp duruyorsa oradan vurması bahsettiği kişinin pek zoruna gideceğini zannetmiyorum az çok ben de insanları tanıyorum bu tarz afedersin g*vatlar böyle şeyleri umursamaz pek
- +1 yıl
Doğru muhatap olmadan yapılabilir direkt engelleyip numara değiştirmek en Mantklısı
+1 yılsöylenenler icraata yansımıyorsa önemsizdir.
ayrıl... onun reddetmesine gerek yok. sana saygı duymuyorsa bitirmek hakkın
10 YorumlaNe zamandır birliktesiniz belli ki üzerinde bir baskı kurmuş senin gitmene izin vermiyor ama sana sadık da kalamıyor
10 Yorumla
+1 yılBir elim yağda bir elim balda olsun diyor ha hdhd çıks tatlım sana değer vermiyor aldattığında her halde seni sevdiğim için bırakmadım seni diyecek
10 Yorumlaİnanma seni de cepte tutuyor daha iyisi gelirse derdi doyumsuz bir erkek bitir her gün uzulmektense bir gün üzülürsün..
10 Yorumla
+1 yılAyrılmayı reddetti ne ya
Seni kararsız gördüğü için sadece elinde tutuyor işte
Fırsat bulunca başkasına geçecek
10 Yorumla
+1 yıl30 yasina girdiginde kendine kizmak istemiyorsan ayril o... cocugundan
20 Yorumla
+1 yılHem ayrılmayı reddediyor hem de gözü başka kızlarda klasik erkek tipi
10 Yorumla
+1 yılSen de ayrılmak istemiyorsun ondan süreç öyle ilerlemiş
10 Yorumla
+1 yılSapıkları ne kadar çok seviyorsunuz bu kızlar yüzünden bu mall erkekler istediği gibi at koşturuyor
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık, tanımadığı kişileri ekliyorsa ne anlamı var ki bunun saygısızlıktan başka..
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHem pastam dursun, hem karnım doysun gitmeni istemiyorsa söz dinlesin
10 Yorumla
+1 yılSenin yenilikçi, eğlenceli olmadığını düşünüyor o yüzden yapıyor.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden ayrılamıyorsun
o reddedebilir, sen kararının arkasında dursana10 Yorumla pardonda reddetti ne ya, ayrılman onun kararına mı bağlı
10 Yorumlasana bir sır vereyim mi aslında o senin sevgilin değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmak için sevgilinizden izin almanız gerekmiyor direk ayrılın sizi eklediklerini b planı yapmak istiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhahahah erkeklerim klasik yalanı.. gözüm senden kimseyi görmez bitanemm sonra Bi ogrenmissin 50 tane kızla yatmış znxmsjxmsjsms
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCizgin net olsun, sadakatsizlik konusunda affetmee. Sozlerine degil davranislarina bakiyorum de ve ayril.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki arayış içinde ama senide kaybetmek istemiyor seninle ciddi düşünüyordur. Birde vakit geçirebileceği eğleneceği kızlar arıyordur.
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir cümle kurduğuna göre zaten senin için bu ilişki çokta önemli değil ayrıl ozaman.
+1 yılAyrılamıyorum da bir seçenektir. Ayrılmak istemek de bir seçenektir. O halde aslında seçeneklerin olduğu bir noktada seçemiyorum demek kendini sınırlamaktır.
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı. Daha fazla kız bul onun için
Bir gün yorulacaktır
01 Yorumlaayrılamıyorsan ekler devam eder on numara beş yıldız
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen evet dersen çantada keklik olursan bin kızı zaten ekler. Ne demek ayrılamıyorum? Reddediyor sen onun köpegi misin?
10 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle sevgili olmuştum ben de ayrılalım diyodum ayrilmam diyodu en son o ayrıldı. Seven insan dediğini yapar seni kaybetme korkusundan. Boylesinden olmaz ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyayı kapatın ikinizde. Kime faydası var sosyal medyanın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılacaksın, aldatmak bu da kendine saygısızlık yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı başıma geldi kesinlikle ayrıl çekilecek dert değil düzelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılamıyorum ne ya ölse paşa paşa yaşamaya devam edicn saçma sapan takntiyi bırak sktr et şunu
10 YorumlaAldatılma ihtimalin yüzde 99 . Ayrıl gitsin cesaret gösteremediğin her gün bedelini daha acı çekersin
10 Yorumla
+1 yılOnun reddetmesi senin ayrilamayacagin anlamina gelmiyo. Acik acik seni yok sayiyo ve uzuyo. Ayril gitsin
10 YorumlaSınırlarından taviz verme, hiç bir zaman yaptığından vazgeçmez. Kendine odaklan ve hayatından çıkarmaya bak derim ben.
10 Yorumla
+1 yılNeden ayrilamiyosun? Aldatmaya meyilli, aklin varsa ayrilirsin
10 YorumlaKız avcısı erkolar
10 Yorumla
+1 yılAyrılmak icin neyi bekliyorsun
10 Yorumla
+1 yılVurmak için ekliyordur
10 Yorumla
+1 yılaldatıyor sende bul başkasını koy tekmeyi
10 Yorumlaneden ayrılmıyorsun
10 Yorumla
+1 yılayrılamıyorsan çek o zaman
10 Yorumla
+1 yılEvli misin ayrılmayı reddetti nedir ya
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü erkekle yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReddetti ne demek bu bir teklif miydi? Ayrılırsın biter
10 YorumlaYa olur o yaşlarda normal çocuksunuz daha 😅😅
10 YorumlaAyrıl niye ayrılamıyon?
10 Yorumla
+1 yılSen de erkekleri ekle😬
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Rahatsız olduğumu bile bile sosyal medyadan kızları ekliyor. Ayrılamıyorum da, ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım