küçük kuzenimle yatarken anlattı şok oldum okulda babasının mesleği ile alay ediyorlarmış şok oldum bu yeni nesil çocuklar ne ya
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer küçük kuzenimle yatarken anlattı şok oldum okulda babasının mesleği ile alay ediyorlarmış şok oldum bu yeni nesil çocuklar ne ya
Sonuç olarak o çocukların aileleri daha yanlış çocuğunu eğitememiş, insanların şekli, mesleği gibi şeyler ile dalga geçilmemesi gerektiğini öğretmemiş sorumsuz aile ve çocuğu.
Okuduğum an içim cız etti, o minik kalbin nasıl kırıldığını tahmin bile edemiyorum 🥺 Çocuk kendini çok yetersiz, yalnız ve çaresiz hissetmiştir kesinlikle. Ailesi hemen duruma el atmalı, önce çocukla sakin bir kahve/süt eşliğinde konuşup babasının emeğinin ne kadar değerli olduğunu ona hissettirmeli ✨ Sonra da mutlaka okul yönetimi ve öğretmenle iletişime geçilmeli. Kuzenin şu an nasıl peki, biraz olsun toparlayabildi mi bari? 💖
Cevap
6Cevap
Peki bu şekilde dalga geçilirken başlarında öğretmenleri yok mu
umrunda degılmıs galıba bakıp gecıyorlarmıs
Yani çok hoş bir davranış değil çocuğun psikolojisini düşünmeleri lazım Peki yarın gidecek misiniz Siz okula yani mutlaka gidin bu şekilde olmaz ki
komple konusayımkı ogretmenlerın gözü önünde yapmışlar bunu zaten adamın umrunda olmamış konuşup okuldan alıcam cocuklarıda dövücem
Yani çocukları dövmek aslında çok sağlıklı olmaz Bence siz yine de sakinliğinizi koruyun gidin okuldan alın muhatap bile olmayın hiç gerek yok
Bizim ilkokuldada böyle canım canım sorular soruyolardı hocalar
o aıle zengın olanları yalamak ıcındır ama sok oldum meslekle küçümsemek nedir ya kım yetıstırıyor bunları
en azından alay etmemısler öyle olsa tramvaydı onun ıcın
O öğretmeni bulmak lazım
sonra kgdghlşnv
Burada da ban yemeke istemiyorum dur 😅
meslegi ne peki (bizim meraklılık)
Ne iş yapıyormus
Ailesine soyle okul müdürü onlari csgirsin
bildigini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?