Yoksa böyle düşünceli mi? Gerçi bu defa ana zalım olmuş :D insan hortum ile döver mi :D

Yoksa böyle düşünceli mi? Gerçi bu defa ana zalım olmuş :D insan hortum ile döver mi :D

Her zaman çok sakin kalabilmesi.
yani peygamber sabrı var adamda ve çok koca yürekli.
bir keresinde karnemde üç zayıfla gitmiştim yanına ve "baba senden gizleyecek halim yok sen beni okumaya yolladın ama benim üç tane zayıfım var." dedim sadece dönüp dedi ki "kızım senden önemli mi sana güveniyorum ikinci dönem düzelticeksin."
bana kızsa, gururumu incitse belki daha uyumsuz biri olurdum ama o bana o kadar güveniyor ki, güvenini boşa çıkartmamak için çabalarken buluyorum kendimi.🙂
Arabaya ne yakit koymali gibi bisey bu..
Araban dizelse dizel koyacan benzinliyse benzin. Dizele benzinliye dizel koyarsan bozulur. Ya da tam tersi..
Cocuk andavalin tekiyse sert olacaksin cocuk akilli biseyse zaten ona gore davraniyorsun. kimse kusura bakmasin cocuk denilen seyi yuzde 95 i icinde yuklu sekilde gelio mal neyse o oluyor. Miet diyor ya bana kotu davrandi diye boyle pis biri oldum falan diye o kisim tamamen sacmalik. Bide dier taraftan bakin.. ya kendisi pis biri oldugu icin anne baba kotu davraniyorsa diye kimse dusunmuyor.
Babalar çok önemli bir roldür gölgesi bile insana rahatlık verir degerini bilmek gerek tabikide anneleride unutmayalım kadınlar herzaman baş tacımızdır onlar geleceği belirler ve ona göre onarmak için elinden gelen herseyi yaparlar her ne pasına olursa olsun aile güzel birsey gelecekteki tek hayalim medeni toplum olarak yer almak medeniyet dışı hareketlere gerek yok 🤔
Sert olununca durum daha da zıtlaşıyor, ben babamla hiç anlaşamıyorum mesela. Normal sohbetimiz olamıyor ama annemle durum tam tersi çünkü sert birisi değil. Anlaşması, uyum sağlanması daha kolay oluyor.
"Dövmeyle adam olunsaydı eşekler profesör olurdu" derler, başka söze gerek yok sanırım.
Dövmeyle adam oldum galiba ben erkek kardeşimin öfkesi bile benden çıkarılır
Ne saçma bir şey. Neden başkasının suçunun ceremesini sen çekiyorsun?
Alıştık artık
Cevap
2Cevap
Hayır insan olmalılar put gibi değil
hayır.
Çocuklarına karşı merhametli olunmalı nasıl çocuklarımız bize merhamet göstersin istiyoruz önce biz örnek olacağız ki onlarda merhametli olmanın güzelliğini anlasın.
Paylaşımıma bakar mısınız
Baba naif olunca anne arayı kapatiyo genelde evet:) Bizim bir bayan arkadaşın eşi çocukları anneleriyle korkutuyordu.☺️Bence annede baba da tatlı sert olmalı..
Baskın karakter baba olmalı.
İnsan makinenin hortumuyla döver mi makine bozulur :d
Bence olmamalı. Küçükken çocukluğunu yaşayamayan insanlar büyüyünce sıkıntı çekiyo.
Hayır babalar çocuklarıyla oynayabilmeli... 🥂
gerektiği yerde olmalı tabi.
Olmamalı
Olmamalı
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?