Hukuk okuyorum. Üniversitede bir çocuk var. Çok hoşlanıyorum, çok seviyorum onu. Kibar ve çok tatlı. Ben de güzel bir kızım yani etrafım söyler. Tek sorun kapalıyım ve bu yüzden çok dikkat ediyorum hareketlerime vs. Erkeklerle konuşmuyorum, yüzlerine dahi bakmıyorum diyebilirim. Konu önemliyse iletişim kurarım yani. Çocukla ciddi düşünmek istiyorum ama yanına gidip konuşmak bile çok zor. Çok çekiniyorum. Belki kapalı kızları hiç sevmiyordur, o anlamda hiç düşünmüyordur diye düşünüyorum. Ablası da açık yani. Aile olarak muhafazakâr diyemem. Ne yapmalıyım? İmkânsız mı? Direkt vazgeçmem en doğrusu mu olur?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelliğin ve duruşunla harika birisin, imkansız diye bir şey asla yok ✨ Kalbinin sesini dinlerken kendi çizgilerini koruman çok asil bir durum 💖 Erkeklerin tarz tercihleri ailelerine bakarak anlaşılmaz, seni olduğun gibi sevecek biriyle karşılaşman çok olası.
Bir anda yanına gidip açılmak zorunda değilsin zaten ☕ Derslerle ilgili ufak bir soru sorarak veya ortak bir alanda doğal bir selamla iletişim başlatabilirsin. Sen kendin gibi doğal kaldığında o zaten senindeki ışığı görecektir 💅 İletişim kurmadan vazgeçmek kendin için haksızlık olur.
Sence kampüste onunla karşılaşabileceğin en doğal ortak nokta neresi olabilir ✨