diğerleriyle konuşurken bir sorun yok hatta karşı taraf ilgi duymaya başlıyor ama kendi beğendiklerimle göz teması bile kuramiyorum :(
nasıl aşarim bunu ?
nasıl aşarim bunu ?
Bu zamanda, kendine uygun birisini bulmak gerçekten zor, eğer, böyle birini bulursanız, onu beğenirseniz, onun kıymetli olduğunu unutma...Ondan çok değil, onun kıymetini bil...Sanırım, hayal gücü çok yüksek birisiniz, hemen, çok ilerisini düşünmeden, ilişkiyi, ilmek, ilmek örmek gerektiğini hatırla ve heyecanını kaybetmeden, onun esiri olma, heyecanını yenmeyi öğren, bu nu bir kere yaparsan, arkası gelir..
olur öyle
sanırım fazla iyi geliyorlar bana bakmaz diyorum :/
ya hoşlandığımi nasıl belli ederim ki tanımadıgm birine gülümsemek garip geliyor :(
bide kesin sevgilisi vardır diyorum
Cevap
8Cevap
Bu biraz bilinç altı bence .
Erkek kıldır tüydür direktir ya hani ilk konuşma göz teması vs. Erkekten beklenir.
Ondandır.. Olur öyle.
çok basit, yanında seni gaza getircek, fırlama arkadaşların olcak :D
mantikli :)
ama biz beraberken de sadece uzaktan bakarak yetiniyoruz tik yok :)
yani yaklasmaktan kastım sadece hoşlandığını belli etmek gidip acilmak değil
gülümsüyceksin o zaman gözüne bakarken. artık onuda anlamıyosa alma zaten onu, odundur o :D
ya tanimadigin adama da gülümsenmez ki :((
sen gülümsemezsen başkası gülümser, hele karşındaki adam yengeç burcu gibi çekingen filansa gider çirkin bir kız girer koluna kapaklar vallahi. Bakar durursun ondan sonra. Seviyosan git konuş panpa, ne var bunda yani. Ben hoşlandığım kızlara açılma meğilimini kandım mesela ama tabi bizim yaş da biraz ilerlediğinden artık olan bitene hakim oluyoruz.
aman panpa yengecse uzak dursun zaten :p
sevgilisi vardır diye tırsiyorum ben biraz da :/
onu gördüğün zaman bir şeyler kopar yüreğinin derinliklerinden kalp atışların hızlanır ellerin ayakların tutulur boğazından bir şeyler düğümlenir çünkü aşıksın tarifi olmayan bir duygu...
yo sevdiğim biri yok ortada :)
sadece tipini beğendiklerime belli edemiyorum fazla iyi geliyorlar
hiç kimse ulaşılmaz değil hiç kimse gökyüzünde bir yıldız gibi uzak değil kalbinde ukte kalan aşkların hiç bir zaman olmasın aşk cesaret ister yürek ister aşka cesareti olmayan her zaman yanlız kalmaya mahkum olur cesaret sadece cesaret...
aşarsın aşarsın rahat ol önce içindeki utangaçlığı unut ve dişiliğini kullan sonrası gelir rahat ol
yaa sankı begendıklerın paul walker anasını satıyım. ne yakısıklılar var ne bıcım kezbanlarla takılıyor. rahat ol kasma kendını bak harbıden.
ölüye saygısızlık olmasın ama gözüm yüksekte biraz :)
ama aşasi da kesmiyor arada kaldım :/
yaa normalde boyle cevaplarda brad pitt derdik de son gunlerde herkes paul paul dıye aglayınca dilimize yapıstı. neyse dedıgım gıbı gıt konus
ya ben bakamam bile nasıl konuşcam :/
bakamam bıle dıyor ya. kızım sen bu ısı unut o zaman
ya bakınca da kötüye çıkıyor adımız :/
kimse birine baktın diye kasar demez sana. ayrıca deseler bıle mılletın lafını dınlersen hayatta hıc bır konuda basarılı olamazsın
bi kişiye bakınca demez de :)
neyse kendimi çok açmak istemiyorum burda :p
hep öyle olur çünkü diğerlerinide kaybetnsen sorun olmaz senin için :) o yüzden beğendiğin insanlara karşı hata yaparım diye korkuyorsn :)
sadece hoşlandığımi belli edebilim istiyorum aslında :(
sürekli göz teması kurarak gözünü ayırmicaksın utanıp sıkılcaksın ama gözünü ayırmicaksın ki aşasın
yok artık
Ne emmeye ne gömmeye olayı :(/
o ne be
hoşlandilini tahmin ediyorum zaten ki konuştukça da belli ediyorlar kendilerini ama kendi beğendiklerim fazla iyi geliyor bana bakmaz gibi :/
genelde begenilen biriyim zaten karşı tarafın yaklaşmasına alıştığım için belli etmek çok zor geliyor :(
öyle düşünürsek kısmetimse olur zaten der sallarim :))
off ya evde kalicam :/
hehe :D
tamam anlastik :p
hahaha Ekkk miş :))
ben çok yakışıklı taş gibi bulcam bak gör sen :p
birak onlar yaklaşsin
rahat dursam olmuyor ışte
Aşılmaz
niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar