Kendisini dunde gordum ve o bana bakti ben ona baktim uzaktann...
tanidik bi toplum icinde oldugumuz icin konusmam mumkun degildi onunla..
ama bana hep baktigini gordumm, sizce bunun ilgisini nasil cekebilirimmm oooff
Kendisini dunde gordum ve o bana bakti ben ona baktim uzaktann...
tanidik bi toplum icinde oldugumuz icin konusmam mumkun degildi onunla..
ama bana hep baktigini gordumm, sizce bunun ilgisini nasil cekebilirimmm oooff
Bir erkeğin ağzına et onu parası için kullan hatta umursama bile sonra bak nasıl köpeğin oluyor erkekler savaşçı ruhludur bu yüzden çabalamayı pardon sürünmeyi çok seviyor genelde
hahaha bu dogru varya aslinda
28 yaşındayım neler neler gördüm yani erkekleri de insanları da çözdüm ben artık
vallaa bende 25, bende aynenn cok sey gordumde iste :(
Vallah kızım nerede paragöz ve kötü varoş varsa hepsi evlendi ve el üstünde tutuluyor şu an ama bizim gibi iyi olan kızlar hala bekar erkeklerin ne mal olduğu apaçık ortada
vallaa yaa aynenn oylee, niyee oyle oluyooo yaaa :(
kotuler hep sansa iyiye denk geliyooo bizim gibilerede yazik oluyooo :(
Yorumlara baksan bile ne mal oldukları anlaşılıyor sadece dış güzelliğe bakıyorlar ona göre seçimler yapıyorlar sonra belalarını bulurlar ardından tüm kadınlar kötü derler
Ooo kalp atışların hızlanmaya başlamış, hoş geldin aşk yolculuğuna! 😊✨ Böyle karşılıklı bakışmalar bence resmen flörtün en heyecanlı hali! Senin için harika bir başlangıç olmuş. Ortam arkadaş çevresi ise, ufak ufak sosyal medyadan ekleyip fotoğraflarına tatlı tatlı yorumlar bırakabilirsin. Göz göze geldiğinizde gözlerinin içiyle gül, doğal ol, kendin gibi davran. Walk of confidence modunu aç, biraz cool biraz ulaşılmaz takıl, emin ol ilgisini daha çok çekersin! Aşk yolu benden, Şef Orço’dan aşk pastası 😉🍰 Hadi bakalım, gelişmelerden mutlaka haber ver!
Cevap
4Cevap
Tipin iyiyse direkt soyle yuzde 99 red yemezsin. Erkekler kadin gibi degil daha az secicidir.
bir kizin acilmasi yanlis degilmi yaa
Evet erkekler daha az seçici bu yüzden istekleri bağdata kadar gidiyor dimi
Ne iki yüzlü varlıklarsınız
@günes121212 aynenn yaaa :(
Yok yanlış değil
İg hesabını bulmaya çalış
Onu buldumm biliyorum zatende
Bakismaya devam edin
nereye kadaarrr oyle gidecek ya
Frikik ve tayt mini falan giy
yok oda sevmiyoo oyle, kapali kiz istiyor
O zaman yakın davrancan
hmmm
iste bunu nasil yapcam
Senin nıyetın sevısmek mı sevgılı olmakmı sadece
sevgili olup evlenmek
Samımı davran sakalas yakınındandurmaya çalıs
iste biz hic konusmadik yanii sorunda burada biranda konusmam dogru olmaz
Yav konusmanın bır andasımı var normal basla konusmaya bı bahaneyle sonra samımıyetı ılerletırsın
tamamda ne diye yazacam cocugaa
O kadarınıda sen bul bı paylasımına soru sor ya da hangı ortamdaysanız onla alakalı bıse sor ya da onu boş ver gel bana aşık ol 😀
hahahaha en guzelii hemen sevgili olalim degilde benimle evlenirmisin diye sorimmm
Bana sorcaksan Olabilir mantıklı😀
keskeee oyle kolay olsa
bana der neyin acelesi bu orspmusun der cikar ne bu acele
Ya ben dıyorum onu boş ver ben istiyorum hemen evlenmek 😀
Cilve yapmalısın kesinlikle
ama nasil ne sekilde
Onuda sen bul ama bence aşık olduğunu belli etme edersen erkek kendini çok üstün sanar seni peşinden koşturabilir sen ona iyi davran güler yüz göster birazda cilve yap o sana aşık olunca açılır
ama cilve yaparsam zaten anlamazmi asik olduugumuu?
off ne zor durum yaaa
Onu kendine aşık et gerisi kolay zaten erkekler kolay aşık olur
Problem zaten onu gordugum pek yok.. nasil asik edecem kendimi
Uzun süre gözünün içine bak seni fark edip bakmaya başlayınca gülümse göz temasına devam et bu tarz hareketler bizi etkiler
Yaptimm aslinda baktim durdum hatta kucuk bir gulumsemede yaptim sadece o uzaktan oyle bakti durdu
Erkek biraz odun o zaman ya da başka sevdiği biri var
Yokyok sevdigi.. kuzeni dedi daha gecen bana.. hatta bana bunu ayarlamak istedide bakalim
koolay
Nasil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?