5 yıllık en yakın arkadaşıma aşık oldum ama o beni arkadaş olarak görüyor, ne yapmalıyım?

şimdi biz 5 yıldır tanışıyoruz discorddan tanıştık ve 1-2 konuştuk sonra ara verdik konuşmaya sonra gene samimileşmişiz sonra gene konuşmayı kesmişiz ve 1-2 yıl oldu konuşuyoruz ediyoruz hiç olmadığı kadar baya samimileştik ben bu kızı önceden de seviyordum zaten hoş sempatik geliyordu ve bugün buluştuk buluşmadan önce su al dedim ağzım kurumuştu ve birbirimizi gördüğümüzde değişik oldum ve ayrı olarak sanki real gerçek arkadaşımmış gibiydi ve baya iyi zaman geçirdik ve biz bugün de sinema diye anlaşmıştık spiderman filmi sinemalara geldi görmüşsünüzdür ve gittik izlemeye film sarmadı ve internette aynısı aynı kalitede vardı film sonra starbucksa gittik saat 17.50 falan oldu üstüme yanlışlıkla kahve döktüm latteydi hangisiydi bilmiyorum ben de dedim geliyorum hemen tuvalete gittim ben de üstüm geçmedi dedim ben eve gideceğim olmaz böyle ya da ıslak mendil alalım geçer dedim içeride ıslak mendil var dedi alalım oradan baktık yoktu orada dolaşıyorduk sonra dedim ben ıslak mendil alalım yoksa eve gideceğim ondan sonra dedi yeni üst alalım ben de dedim param bitti sonra U. S POLO ASSN en yakın üst satan yerdi girdik bir tane denedim beğenmedim hem olmadı başka vardı oldu ama giymeden önce fiyatına baktım dedim gerek yok hem pahalı dedim baktı fiyatına normal dedi alırız gel sen dedi kız kendisi aldı bana kendi parasıyla aldı ondan sonra lunaparka gittik dedi 2 tane falan bir şeye binecek dedi ben de hem para yoktu dedim istemiyorum gerek yok dedim sonra söyleyip durdu ben de en son dedim param bitti diye kız kendi ısmarladı yine 2-3 tane makineye bindik ve mükemmel zaman geçirdik - bu kızı seviyorum ama söylesem mi söylemesem mi aradayım ve üst aldı dedim onun parasını vereceğim almam falan dedi istemiyorum dedi ve ayrı olarak kızı seviyorum o seviyor mu falan düşündüm dün denedim kızı seviyor mu beni diye aşık mı diye dedim arkadaş böyle böyle diyor beni seviyor musun aşk anlamında hayır falan dedi yok dedi arkadaş olarak seviyorum ama dedi bilmiyorum aşık mı değil mi ben deli gibi tutuldum ve ablama denk geldik ablam da sevgili sandı bizi ablamın yanında manitası da vardı ne yapayım abi

Güncellemeler
7 gü
ve ayrı olarak kasada kartı caktırmadan bana verdi ben odıyım dıye rezıl olmıyım diye kraliçe ya
5 yıllık en yakın arkadaşıma aşık oldum ama o beni arkadaş olarak görüyor, ne yapmalıyım?