Üniversitede bi çocuktan aşırı hoşlanıyorum. Okulun 2 günü tanıştık, o günden beri arkadaşız. İlk tanıştığımızda ilk ders günü tanıştığı kızdan hoşlandığını hissettim. Tahmin ettiğim gibi de oldu. Sonrasında şakayla karisik sorduğumda başta inkar etse de sonrasında itiraf etti hoşlandığını. Başta tüm konuşmalarını bana okutuyordu. Burdakı tek arkadaşının ben olduğumu, benim fikirlerimin onun için önemli olduğunu söylüyordu. Kız çocuğa hiç karşılık vermiyordu, karşılıksız olduğu çok belliydi. Çocuk da bunu kabullendi. Artık bu olay kendi aramızda espri halini aldı. Ama bir yerden sonra bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Çünkü onunla ilgili konuşmasını kıskanıyordum. Çocuk bile bu durumu fark etti. Sürekli "Kıskandığını bu kadar belli etme" falan diyordu. Kız mesajlarına günler sonra dönüyordu, ya da görüldü atıyordu. Buna rağmen hala mesaj atması sinir bozucu geliyordu bana. Bunu ona da söyledim. Sonrasında bi daha bu konuyu açmadı. Ama azıcık bile olsa kıza takıntılı olduğunun. Kız ona bi mesaj atsa hemen umutlanacağının farkındayım. Onun dışında çocuğun nasıl biri olduğunu anlatayım. Ben temas bağımlısı biriyim. O ise dindar bir ailede büyümüş. Namehrem olan kişilerin bir birine dokunmasını hoş karşılamıyor. Ben de bunun tam tersi olarak sevdiğim insanlara istemsizce sürekli dokunuyorum. İstemsizce yaptığımı rahatsız ediyorsam mesafemi koruya bileceğimi söyledim. Rahatsiz olmadığını, beni gıcık etmeye çalıştığını ve kendimi değiştirmeme gerek olmadığını söyledi. Ama hala bazen çok abartı tepkiler verebiliyor. Bazen de eline, dizine saçına dokunuyorum sesi bile çıkmıyor. Anlamadım gitti. Bi kere yine böyle bir günde bana çok kaba davrandı. Normal dille anlata bileceğini, neden kabaca davrandığını anlamadığımı söyledim. Akşamına mesaj atıb özür diledi. Gece uyumadığı için sinirli olduğunu söyledi. Bunun dışında beni çok eğlendiriyor. Onun yanındayken aşırı mutlu oluyorum. Arkadaşlarım da bunun farkında. Onun yanında gözlerimin içinin güldüğünü söylüyorlar. Ama bazı durumlarda bu kadar ciddiyetsiz olması beni yormuyor desem yalan olur. Bana karşı ne hissettiğini asla anlayamıyorum. Bi gün çok iyiyken diğer gün çok kaba olabiliyor. Bu belirsizliğin beni yıprattığının farkındayım. Her gün artık onun için birseyler yapmayacağım, çaba göstermeyeceğim diyorum amaBi bakıyorum onun haberi bile olmadan onunla ilgili şeyleri düşünüyorum. Kesin defter almayı unutucak, ona da alayım. Şimdi o ödevi yapmamıştır, yardım edeyim de yapsın. Yaptığım çoğu şeyden haberi bile olmuyor. Sürekli onun için çabaladığımı düşünmesin diye söylemiyorum. Her akşam "sabah beni arayıp uyandırır mısın" diye mesaj atıyor. Bu normalde flört ve sevgilinin yapacağı bir şey değil mi? Hayır yani öyle bir şey değilsek, ben senin köy horozun muyum, arkadaş‽ her sabah seni kaldırayım.
BURAYA KADAR OKUDUYSAN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİ BENİMLE PAYLAŞ. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. BEN ARTIK NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM!.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer