Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne geç başlaması yürümeye yeni başlayan bi çocuk gibisin daha takma onun laflarını kendi geç kalmış da kıskançlığından diyordur
13 Yorumla- 8 gü
Kıskanç zaten çoğu kişi öyle dedi konuşmayı kestim
- 8 gü
Kendisi bide 19 yaşındaki biriyle sevgili
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. 30 yaşında kendisi nerelere ulaşabilmiş ona bakmak lazım. Eksi moral veren insanlardan uzak durmak daha iyidir her zaman...
02 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle kız bana diyor ki ben kendimi çok gelistirdm desem yeridir sonra diyor sen bazı şeylere geç kaldın yemek yapmaktır din konusunda vs spor yapmakta falan 30 yaşında yaşı da küçük değil normal değil mi
- 9 gü
Gerçekten ben anksiyete hastasıyım herşeyi kafaya takan biriyim abimin arkadaşının kız kardeşi ama kız hiç bana göre benim kafadan değil böyle konuşunda moralimin içine etti zaten ben konuşmak istemiyorum kıza zorla yaşıyorum nasıl konuşmayı kesebilirkm kalp kırmadan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 güO yaşlarda yasayamadiklarini sana dile getirmiş bnce
03 Yorumla- 9 gü
Doğru söylüyorsun işte abimin kız arkadaşı oluyor beni onunla tanıştırdı arkadaş olun dedi kız hiç bana göre değil birde bunu dedikten sonra kendisini övüyor diyor ben kendimi çok geliştirdim desem yeridir diyor cidden aşırı derecede kötü oldum zaten benim geç kalmışlık korkum var kız moralimin içine etti konuşmak istemiyorum direkt konuşmayı kessem kıza ayıp olur ne yapabilirim? Konuşmak bir dk bile yazmak istemiyorum
- 9 gü
Soğuk davran anlar
- 9 gü
Soğuk davrancam bir şey dese evet haklısın falan derim ya ben onunla konuşmak zorunda değilim anam değil babam değil bacım değil neden konuşmak istemiyorsun diyip başka yerden iletişime geçerse direkt yüzüne karşı söylicem dicem benim moralimi bozdun ben psikolojik destek alarak hiçbir şeye geç kalmadımmı psilogum aşılayarak sen bana kalkıp geç kalmışsın diyip kendini övdün derim bu kadar basit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 gü30 yaşında kızla senin ne işin var yaşıtın yok mu senin?
08 Yorumla- 9 gü
Doğru söylüyorsun işte abimin kız arkadaşı oluyor beni onunla tanıştırdı arkadaş olun dedi kız hiç bana göre değil birde bunu dedikten sonra kendisini övüyor diyor ben kendimi çok geliştirdim desem yeridir diyor cidden aşırı derecede kötü oldum zaten benim geç kalmışlık korkum var kız moralimin içine etti konuşmak istemiyorum direkt konuşmayı kessem kıza ayıp olur ne yapabilirim? Konuşmak bir dk bile yazmak istemiyorum
- 9 gü
Çok saçma öyle biri ile ne işin var ki?
- 9 gü
İşte bende onu diyorum kız başta iyiydi sürekli mesaj atar halimi sorardı ama baktım bugün böyle konuştu çok soğudum yemin ederim kalbini kirmadan nasıl konuşmayı kesebilirim şuanda kötüysem onun yüzündenn ben daha yeni majör depresyon anksiyete bozukluğu atlattım bir senem hstalikla geçti benim 19 yaşıma geldim daha yeni kendimi geliştirmek için sayfa açmışken böyle negatif şeyler söyleyen kızdan uzak durmaliyim zaten aynı yaşta değiliz ki 19 um o 30 kendini övüyor birde ben kendimi çok gelistirdm desem yeridir diyor ne yapmış olabilir zihinsel yetersizliği var öğrenme güçlüğü var bu yüzden özel eğitim almış sanki birçok dil biliyor bir sürü psikolojisi kitabı öğrenmiş gibi konuşuyor onun yaşına geldiğimde belki ben onu geçeceğim haksız mıyım dediği şeylerde şunlar yok yemek çok güzel yapıyorum yok el işi yapıyorum falan
- 9 gü
Uzak dur
- 9 gü
Kesinlikle direkt iletişimi mi kessem nasıl olur
- 9 gü
Evt
- 9 gü
Ben de öyle düşünüyorum Bir de keseceğim
- 9 gü
Tm
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
9 güYaşıtlarınla takıl
11 Yorumla- 9 gü
Artık öyle zayen
Gizli Üye(25-29)9 güKendilerini övdükleri için konuşmayı kesebilirsin çok bilmis hepsi
123 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle kız bana diyor ki ben kendimi çok gelistirdm desem yeridir sonra diyor sen bazı şeylere geç kaldın yemek yapmaktır din konusunda vs spor yapmakta falan 30 yaşında yaşı da küçük değil normal değil mi
Cevap sahibi9 güAy muhattab olma öyle oluyorlar şunu bunu yaptımdiye övünüyorlar yani burdan iletisim kurma böyleleri ile kes gitsin egosunu tatmin etme
- 9 gü
Gerçekten çok rahatsız oldum cidden ben kıza ayıp olmasın diye nasıl konuşmayı kesebilirim direkt numarasını mı engelleyeyim bir dk bile konuşmak istemiyorum
Cevap sahibi9 güBi sekilde kes eger rhatsizsaniz
- 9 gü
konuşmak zorunda değilim anam değil babam değil bacım değil neden konuşmak istemiyorsun diyip başka yerden iletişime geçerse direkt yüzüne karşı söylicem dicem benim moralimi bozdun ben psikolojik destek alarak hiçbir şeye geç kalmadımmı psilogum aşılayarak sen bana kalkıp geç kalmışsın diyip kendini övdün derim bu kadar basit
Cevap sahibi9 güyani en iyisini siz bilirsiniz tabi
- 9 gü
Teşekkür ederim ama ben konuşmak istemiyorum yani direk engelleyeceğim başka yerden de ulaşırsa dediğim gibi diyeceğim ben seninle konuşmak zorunda değilim hani kalp kırmadan diyeceğim
Cevap sahibi9 güTabi kırmadan yani eğer rahatsizsaniz iletisimi kesebilirsiniz motivasyonu korumak önemli
- 9 gü
Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle bir de ablası bana ne demişti biliyor musun demişti ki fark ettin mi o kız yani kardeşiz seni ne kadar özeniyor falan Ben de dedim ki fark etmedim şimdi kalkıp da bana biraz geç kalmışsın demesi yani beni çok sinirlendirdi çünkü beni Ben büyük korkum geç kalmıştı korkusu ama 19 yaşında hani nasıl kendini çok geliştirebilirsin ki hayatı daha yeni öğreniyorsun Ben zaten şöyle bir şey var Bir senem hastalık da geçti Benim major depresyon gibi bir hastalık yaşadım ama o kız yaşadın mı belki yaşamadı belki ona verilen fırsatlar bana verilmedi
Cevap sahibi9 gü20 yaşlar en guzel zamanların oluyor neye geç kalmışlık anlamadım bence kendisi geç kalmış sanırım🙂🙂 kendini ve hayatı defalarca kez tanıyacaksın.. boşverin bence yaşça büyük insanların kendince problemleri olabilir yaşıtlarınızla eğlenmeye bakın😊😊
- 9 gü
Ay vallahi çok güzel söyledin o kız Bir de yaşadım değil ki benden 11 yaş büyük yani konuşmayı direkt keseceğim yani açıklama yapmak bile zorunda değilim çünkü anam değil babam değil
Cevap sahibi9 güYani yakın akraban değil sanırım uzaktan tanımadığın insanları çokta takma 😀 dedim ya yaşça büyükler ve öfkelerini farklı şeylerden çıkarabilirler.. sen kendini hayatına odaklan. Hem konuştuğumuz insanlara zaman harcıyoruz doğru şekilde harcayalım
- 9 gü
Ben de öyle düşünüyorum hiçbir şey geç kalmadım belki o geç kaldığı için beni kıskanıyordur beni böyle dibe çekmeye çalışıyordur kimse bilemez yani kimse güvenmemek lazım Ben de onunla konuşmayı keseceğim ablası çok büyük ihtimalle beni arayacak Melisa İyi misin diye ama diyeceğim iyiyim iyiye gidiyorum kardeşim de niye konuşmuyorsun dersem Ben diyeceğim ki benim moralimi bozacak şeyler söyledi ablası geç kalmadın derken kız kardeşi geç kaldın diyor konuşmak zorunda da değilim ikisi ile ikisini de hayatımdan çıkarıp Kendi hayatıma odaklanacağım
Cevap sahibi9 güEvet uygun bir dille açıklayabilirsiniz. Şöyle düşünüyorum hemcinslerimizde bu var bence güzel şeyler konuşup birbirimizi motive etmek yerine hangimizi hangimizi daha aşağıya çekecek yarışına giriyoruz🤷♀️
- 9 gü
Yani Ben onda da olduğunu düşünüyorum çünkü yani şöyle ablasıyla bana demişti bak nasıl sana özeniyor falan fark ettin mi Ben dedim Hayır bunu daha önce de söylemiş olabilirim Ben de unutkanlık var da major depresyon hastasıyım tedavi oluyorum yanlış bir şey söylemişsem kusura bakmayın yani kız içten içe beni kıskanıyor olabilir hiç bilmiyorum ama o dedikten sonra artık ondan soğudum uygun bir dille söyleyeceğim konuşmak istemediğimi ama bu sefer kız işte ısrar edecek Neden benimle konuşmak istemiyorsun Ben kötü bir şey mi yaptım diye
Cevap sahibi9 güYani karşı tarafın tepksini bilemeyiz ama biraz yalnız kalmak istediğinizi söyleyebilirsiniz uygun dille bilemiyorum gerisini🙂
- 9 gü
Vallahi yenisi soğuk yapmak yani kısa kısa cümleler yazarım tamam iyi falan
Cevap sahibi9 güO da bir seçenek
- 9 gü
Öyle yapacağım en doğru seçenek o
Cevap sahibi9 güEvet😊
- 9 gü
Teşekkür ederim yazdığın için çok sağ ol
Cevap sahibi9 güNe demek rica ederim , kendine iyi bak 🙏
- 9 gü
Sende 😊😊
Gizli Üye(25-29)9 güBu kadar kolay etkilenme bence
11 Yorumla- 9 gü
Çok haklısın
30 yaşındakiyle ne diye arkadaşlık ediyorsun? Bu kadar saf olmayın ya
04 Yorumla- 9 gü
30 yaşındaki biriyle arkadaşı olmadım ama kız sürekli bana yazıyor
- 9 gü
Ya hiç yalan söylemek de istemiyorum kıza karşı ama konuşmak istemiyorum kesinlikle bana yazarsak kısa kısa mesajlar yazacağım
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Herkes onun kadar hızlı olmak zorunda değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanıyor seni?
14 Yorumla- 9 gü
Zaten biliyor musun ablası dediki kız sana çok özeniyor farkettin mi bir kez demişti
- 9 gü
abim tanıştırdı kendisi kız arkadaşının kardeşi 39 değilde 20 gibi gözüküyor ama ben bilmiyordum bu kadar beni üzeceğini o kadar soğudum ki kızdan yemin ederim bana diyor bazı şeylere geç kaldın Allah aşkına sen söyle neye geç kaldım ben bana diyor yemek yapmak el işi yapmak spor yapmakta din konusunda bunlar bir ayda öğrenilecek şeyler diyro bende dedim sen kendini geliştirdin mi bana diyro ben kendimi geliştirdim desem yeridir sanki gören bir kaç dil biliyor kitaplar konusunda çok okumuş kendisi zaten engelli öğrenme güçlüğü var bu yüzden eğitim almış
- 9 gü
Hayır hiç evlenmemiş engelli
- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
9 güNe gibi şeylere geç kalmışsın?
02 Yorumla- 9 gü
İşte ben de onu anlamıyorum niye geç kalmışım üniversite de sen insanlara 30 yaşında üniversiteye gidiyor o yaşta evleniyor Bir de benim bir senem hastalıkla geçti
- 9 gü
Hiç bir şey için geç değil , yeter ki sen yapabilme gücünü kendinde bul.
O yaşta nerden buldun 30 yaşında kadını
01 Yorumla- 9 gü
Valla abim tanıştırdı kendisi kız arkadaşının kardeşi 39 değilde 20 gibi gözüküyor ama ben bilmiyordum bu kadar beni üzeceğini o kadar soğudum ki kızdan yemin ederim bana diyor bazı şeylere geç kaldın Allah aşkına sen söyle neye geç kaldım ben bana diyor yemek yapmak el işi yapmak spor yapmakta din konusunda bunlar bir ayda öğrenilecek şeyler diyro bende dedim sen kendini geliştirdin mi bana diyro ben kendimi geliştirdim desem yeridir sanki gören bir kaç dil biliyor kitaplar konusunda çok okumuş kendisi zaten engelli öğrenme güçlüğü var bu yüzden eğitim almış
9 güOlumsuz biri
Kes gitsin
016 Yorumla- 9 gü
- 9 gü
Bu senin hayatin boş ver insanlari
Kendine bak ve aradaki yas farkina bakarsak olumsus konusmaya merskli bir abla bu sanırım
KNKM ZAMAN SU GİBİ AKIYOR, DEGMİCEK İNSANLARİ İDSRE EDİP ÜZME KENDİNİ SALLAA
Umursamaz soguk davrsn hadi ordan kopar ilgi gosterme - 9 gü
Ne güzel söyledin ben daha yolun başındayım zaman şu gibi akıp geçiyor kendisi 30 yaşında kendisini överek benim geç kaldığımı söylüyor nereye ben geç kaldım millet 30 yaşında evleniyor bazıları üniversite okuyor bu gibi insanlardan uzak durmak lazım keşke hiç tanışmasaydım ben psikolojik destek alırken böyle insanlarla arkadaş olmam yanlış zaten ben isteyerek arkadaş olmadım abim beni onunla tanıştırdı
- 9 gü
Yasadigin duruma üzüldüm ancakkk ve lakin önemli bir nokta var
ZAMAN ZAMAN YAKİNSAKTA ASLİNDA HER ŞEY VAKTİ GELDİGİNDE GERÇEKLEŞİR, tabi ki bu lafa guvenip rahatlayamayiz çaba bizden takdir yaradan dan
Olumsuz bir insan mi girdi en dogru sekilde cikar hayatindan basininagritmasin
Evlenmek vs. 19 yasidna ne evliligi hey ablam deseydin eski toprak boyle oluyor işte
Devir degisti sen takma
Aklindaki hedeflerini gerçekleştir, rayina oturur her sey - 9 gü
Benim hedeflerim hayalllerim var kesinlikle keseceğim o sözünden sonra soğudum geç kaldın diyor ben sana hak veriyorum
- 9 gü
Direkt iletişimi kessem olur mu
- 9 gü
Asıl gec kalan o
İnsan halinden anlamiyorsa, yardimsever olamiyorsa koca yasanan bir hayatin ne önemi var
Gerkeisz acimasizligin lüzumu yok
Ya direkt kes ya da sohbette kisa cevaplar mesela
Aa tamam o zmn şöyle yapim yerine
Tamam yaz bir şey yazma o yazana kade
Bir süre sonra senle konsumak istemicek
Ama arkandan konusir biraz o kdr da olsun sonunda kurutulucaksin ve asla o arkandan konsutugu zamanalr umursama - 9 gü
Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle bir de ablası bana ne demişti biliyor musun demişti ki fark ettin mi o kız yani kardeşiz seni ne kadar özeniyor falan Ben de dedim ki fark etmedim şimdi kalkıp da bana biraz geç kalmışsın demesi yani beni çok sinirlendirdi çünkü beni Ben büyük korkum geç kalmıştı korkusu ama 19 yaşında hani nasıl kendini çok geliştirebilirsin ki hayatı daha yeni öğreniyorsun Ben zaten şöyle bir şey var Bir senem hastalık da geçti Benim major depresyon gibi bir hastalık yaşadım ama o kız yaşadın mı belki yaşamadı belki ona verilen fırsatlar bana verilmedi ayrıca kız istediği kadar konuşsun umurumda değil çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz kendisi bana kilometrelerce uzakta ne konuşabilir ki konuşsun umurumda değil bir kere o 30 yaşında ben 19 yaşında hayatımın baharında olduğunu düşünüyorum yani bu yaşta ne kadar kendini geliştirebilirsin ki daha 30 bile değilim ben
- 9 gü
Oncelikle şunu yapma o 30 ben gencligimin bahsrindayim
Evet dedim yas farki var ama ilerde gençlik bahsrinin gectigini düşünürsen dsha fazla çöküşe atarsin kendini bunu unutmadan de evet gencliginin baharındasin
Ve COOOK GEÇMİŞ OLSUN
madem sehirler var guzelce yas farkindan dolayi konusmak istemiyorum demen yeterli
Umursama salla
Cok insana yardim edip dinledim deger verdim boşa iyi de olsan insanlar nankör - 9 gü
Hedeflerine odaklan
Spor yap evde
Tenha olmayan alanda doğada yürü guvenli sekildw
Kesfetlerin motivasyon ve kisisel gelisim olsun bence
- 9 gü
Öyle yapacağım Çok teşekkür ederim size yani ben kendimi geliştirme konusunda geç kalmadım tam zamanı olduğunu düşünüyorum
- 9 gü
Gec falan degil
Hiç bir zaman gev değildir - 9 gü
Bir zaman geç değil Her zaman kendimi geliştirebilirim Ben de hayatıma baharındayım o kız kendisine baksın
- 9 gü
Evet kesinlikle knkm,
Hem öyle hemde senin cektigin acilarincekmedi
Sana basarialr - 9 gü
Çekmedi tabii ki
- 9 gü
Aynen öyle, umursama seni dusunmeyenleri
9 güKendisi çok mu ileride
01 Yorumla- 9 gü
Okul çağında bi insansın
02 Yorumla- 9 gü
Değil mi yani boş bir kadın
- 9 gü
Konuşmayı direkt kesmek istiyorum bana göre değil 30 yaşında birde
Gizli Üye(45 üstü)9 güsigara yak boş ver
01 Yorumla- 9 gü
Sigara içmiyorum zararlo ve pis
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
9 güBoş yapmış
01 Yorumla- 9 gü
abim tanıştırdı kendisi kız arkadaşının kardeşi 39 değilde 20 gibi gözüküyor ama ben bilmiyordum bu kadar beni üzeceğini o kadar soğudum ki kızdan yemin ederim bana diyor bazı şeylere geç kaldın Allah aşkına sen söyle neye geç kaldım ben bana diyor yemek yapmak el işi yapmak spor yapmakta din konusunda bunlar bir ayda öğrenilecek şeyler diyro bende dedim sen kendini geliştirdin mi bana diyro ben kendimi geliştirdim desem yeridir sanki gören bir kaç dil biliyor kitaplar konusunda çok okumuş kendisi zaten engelli öğrenme güçlüğü var bu yüzden eğitim almış
Geç kalmışsın
07 Yorumla- 9 gü
Neye geç kaldım pardon?
- 9 gü
Sen peki naptın bu yaşta?
- 9 gü
Profilinden bile belli oluyor boş bir insan olduğun 😂😂bu yüzden boş insanların söylediklerini kafaya takmicam
- 9 gü
Anlat o zaman bende dinleyeyim? Ayrıca sana verilen fırsatlar bana verilmemiş olabilir bu yüzden benim hayatımı bilmeden geç kalmışsın demen saçma bir yorum benim 1 yılım hastalıkla mücadele ederek geçti hiçbir şeye de geç kalmadım daha yolun başındayım dil öğrenir spora başlarım 30 yaşına kadar birçok şeyde yaparım ben eminim sen sacma sapan şeylerle vaktini harcayarak kendimi gelistirdim diyorsundur
- 9 gü
İşte böyle susarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
9 güNeye gec kalmissin
01 Yorumla- 9 gü
İşte burada biri daha geç kalmışsın diyo millet 30 yaşında üniversiteye gidiyor bazıları 40 yaşında tıp kazanıp okuyor neye geç kaldım neden böyle düşünüyorlar kızla konuşmak vur kelime dahi etmek istemiyorum kalp kırmadan nasıl konuşmayı kesebilirim bana diyor sen spor konusjnda din konusunda yemek konusunda geç kalmışsın ben dedim sen kendini geliştirdin mi bana dedi kendimi çok geliştirdim desem yeridir ne yapmış olabilir ki kendisi bu arada engelli bilmiyormusun zihinsel yetersizliği var ama bana böyle diyor sanki ingilizce biliyor tonlarca kitap okumuş gibi konuşması iyice moralimi bozdu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Daha 19 yaşındasın, ömrünün en güzel, en enerjik dönemindesin kızz! ✨ 30 yaşındaki birinin kendi hayat telaşını sana yansıtıp moralini bozmasına asla izin verme 💅
Sen daha yolun başındasın, hiçbir şey için geç kalmadın. Seni desteklemek yerine enerjini düşüren insanlarla arana mesafe koymak en sağlıklısı. Hayat senin ritminle güzel ☕
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hayatında gerçekten sana iyi gelmediğini hissettiğin başka kimse var mı? 💖