Aynen ben de sen gibiydim ve benim ismim de merve😂 sana tavsiyem, farklı şeylerle ilgilen trip atma her an onu düşünüp mesaj atması beklentisine girme. Çünkü mesaj beklediginde çıldırıyorsun trip atıyorsun ve huzursuzluk oluyor ama takmazsan ne sen üzülüyorsun ne o senin tavrından bıkıyo mutlu mesut geciniyosunuz. Şu an ben bunu uyguluyorum takmıyorum ve gayet rahatım😂
3
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen adaş haklısın ama biz görüşemiyoruz da kendisi köyde ben merkezdeyim gelemiyor kolay merkeze sürekli de arkadaşlarıyla kendisi
Bu konu uzadıkça huzursuz olacaksınız ve sen uzulceksin sevgilin ise senin bu tavırlarından bikcak konuyu kapatıp unutun boşver gitsin seni seviyorum de buzlar erisin ikiniz de keyfinize bakın sevin sevilin çünkü böyle şeyleri sorun edince eline hicbisey gecmiyo
bir de her gün içiyor sarhoş olunca arkadaşları alıyor götürüyor bunu ben de merak ediyorum eğer yine öyle olursa diye korkuyorum haber etsin diye üsteliyorum
Evet kendimi üzüyorum zaten baksana Hiç aramıyorda zaten mesaj atıyor. Gündüz çalışıyor köyde bir saatte bir yazıyor akşamlarıda onlarla hiç konuşamıyoruz ki bir de yeni barıştık insan ilginir ayrıyken acı çekiyordu şimdi böyle
Erkekler biz gibi duygusal dusunmuyo seni sevdiğine eminsen aranızda güven sorunu yoksa yanlış yaomayacagindan eminsen az konuştunuz çok konuştunuz geç yazdı erken yazdı bunlara takılma üç günlük dünya yani bunları dert etmek gerçekten gereksiz
E öyle onlarla vakit geçirmeyim hep sana yazayım istiyorsun öyle olunca onlarla oturmanın bir anlamı yok ki bak hala laf sokuyorsun bütün gün senle konuşuyorum 1 2 saat onlarla oturunca hep onlarla olmuş okuyorum onlarla aynı köyde birlikte yaşıyorum h3rgun onlarla olmam normal değil mi demiş bana
Hiç aramıyorda zaten mesaj atıyor. Gündüz çalışıyor bir saatte bir yazıyor akşamlarıda onlarla hiç konuşamıyoruz ki bir de yeni barıştık insan ilginir ayrıyken afı çekiyordu şimdi böyle
Merve ve senin gibi düşünen bir salın bizi 😂😂😂adam haklı şimdi kusura bakma 😃siz istiyorsunuz ki tuvalette bile size yazsın sizle ilgilensin adama araba çarpsa tamam onu boşver benle ilgilen diyecek tipler var 😂 geç yazma kızılacak birşey değil belki aniden birşey yazamayacak duruma geldi 😃şahsen ben geç yazmaya kızmam görüldü yemeye dayanamam 😃
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugün de şimdi bira içiyoruz dedi tamam dedim daha da yazmayacağım uyumuşum derim
Çok fazla üstüne gitmişsin gereksiz bir tartışma dikkat et sürekli böyle kavga çıkarırsan çok sıkarsın kaçar gider
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç aramıyorda zaten mesaj atıyor. Gündüz çalışıyor köyde bir saatte bir yazıyor akşamlarıda onlarla hiç konuşamıyoruz ki bir de yeni barıştık insan ilginir ayrıyken acı çekiyordu şimdi böyle
E öyle onlarla vakit geçirmeyim hep sana yazayım istiyorsun öyle olunca onlarla oturmanın bir anlamı yok ki bak hala laf sokuyorsun bütün gün senle konuşuyorum 1 2 saat onlarla oturunca hep onlarla olmuş okuyorum onlarla aynı köyde birlikte yaşıyorum h3rgun onlarla olmam normal değil mi demiş
E ne zaman çocuklarla oturup iki bira icecek olsam bu tartışma açılıyor ister istemez sürekli telefonla iynuyorum bilerek yapıyorsun gibi demiş dediğine bak
En İyi Cevaplar