Aşk İlişkileri Sevgilinizin geç cevap vermesi sizi sinir ediyor mu? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin geç cevap vermesi sizi sinir ediyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. sevgilim olsaydı etmezdi 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Etmez benim sevgilim bana geç cevap veriyorsa vardır bir sebebi. 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. İşi varsa biliyorsam zaten yazmam. Beklemem de..Ama işi yoksa yazmıyorsa kan çıkar. 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. olmayan biri hiç cevap veremeyeceği için 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Mesgulse hayır degılse evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgilim olsaydı etmezdi
Etmez benim sevgilim bana geç cevap veriyorsa vardır bir sebebi.
İşi varsa biliyorsam zaten yazmam. Beklemem de..
Ama işi yoksa yazmıyorsa kan çıkar.
olmayan biri hiç cevap veremeyeceği için
Mesgulse hayır degılse evet
sevgilim yok böyle bir dertlerim de yok :D
onu mu kafaya takıcam bi de ya...
Veremez