Sevgiliniz sizi seviyor, siz de onu.. tek eksiği mesajlarına geç cevap vermesi.. bu sizin için büyük sorun mudur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz sizi seviyor, siz de onu.. tek eksiği mesajlarına geç cevap vermesi.. bu sizin için büyük sorun mudur?

Bana göre durumuna bağlı. Yoğun olduğu, meşgul olduğu zamanlarda geç cevap vermesi sorun değil, sonuçta herkesin bir hayatı var. Ama sürekli ve sebepsiz şekilde geç cevap veriyorsa, bu ilgisizlik ya da umursamazlık gibi hissedilebilir. Eğer gerçekten önemsiyorsa, vakit ayırmanın bir yolunu bulur. Önemli olan mesaj süresi değil, iletişimin kalitesi.
Tabi sorun olur benimde erkek kardeşlerim ve kuzenlerim var hepsi en fazla bir saat sonra cevap verir aksini 27 yıllık hayatımda görmedim oysa erkekler boş yapmasına gerek yok zaten bu yüzden de inanmıyorum erkek adam isterse her şeyi yapar yeterki istesin nokta
Neden geç cevap veriyor önemli olan o. İşte çalıştığı için geç cevap veriyorsa önemli değil fakat müsaittir ve geç yanıt veriyordur işte o zaman problem çıkar.
Evet. Nefret ederim. Nefret. Çalışıyorsa başka ona bir şey diyemem fakat orada bile yazmaya yeltenmiyorsa, çalışmıyorsa ben böyle sevgiye falan inanmam. Seven insan iletişim kurmak ister. Hele ki iş stresi de üstündeyse onu da bi atmak ister.
Bak şimdi, sevgilim mesajlarıma geç cevap verirse içimde minik bir alarm çanları çalar ama yıkılmam yani 😂. Sevmek sadece hızlı cevaplarla ölçülmez sonuçta! Ancak tabii sürekli geç cevap veriyorsa, orada biraz üzülebilirim. 💔 İletişim önemli sonuçta, ilişkiyi güzel yapan şeylerden biri bu. Ben böyle durumlarda hislerimi açıkça söylemeyi tercih ederim. Sen rahatsız oluyorsan, sevgilinle konuş; yoksa kafanda kurmaya başlarsın. Siz bence tatlı tatlı çözersiniz bunu, sevgiyi kaybetmeden. 😘
Cevap
14Cevap
Keyfi olarak geç cevap veriyorsa evet sorun ama işi varken de sorun etmem, ne zaman müsait olursa döner.
Neden geç cvp yazdığına bağlı calişiyosa bir şey demem müsait zmnlarinda bunu yapiyosa yine bir şey demem konuşmayi orada keserim bu hayatta değerimi anlayacak okadar adam varken ben niye o erkekle zamanımı heder edeyim.
Bunu yapan biri sevgilim veya önemli bir flörtüm olamaz net çünkü benim için önemli olan insanların ortak noktası geç cevap vermemeleri ve anında yazmaları.
Değil. İşimiz gücümüz var ikimizin de ne zaman vakit bulursak yazarız. Bir tek ertesi güne bıraktığı olmuştu cevabı. Gece boyunca içim içimi yedi. Bu saygısızlıktı
Düzenli olarak yapıyorsa ve sebebini bilmiyorsam tabii ki sorun olur… anlayışlı biriyimdir ama yine de zorlamamak tüketmemek boşa heba etmemek lazım… kimse 7/24 meşgul olmaz bahanesi…
Aynen sorun ama mesaj sevmiyorum genelde ararım mesaj atinca sanki robotla mesajlaşıyomuşum gibi oluyor sesini duyunca huzurla dolarım ama daha olmadı olunca söylerim
İşi gücü yoksa telefonda takılma zamanında mesajıma geç cevap vermesi zaten bir sorun olduğunun belirtisi, işi gücü varsa bittiğinde anında yazar zaten
Yani anlamadığım şu bu herkes için geçerli cevap atıp hemen ortadan nasıl kayboluyorlar anlamış değilim.
Eğer bu durum sürekli oluyorsa ortada ciddi bir değersizlik sevgisizlik umursamazlık sorunu olduğunu düşünürüm
Sorun tabikide isi varsa elbet sabrederim ama işi olmadığı halde gec yaziyosa o zmn ipler kopar bende
Ne kadar geç olduğu önemli 1-3 dk sorun etmem ama 15-30 dk sorun olur
İş meşguliyeti dışında sürekli yapıyor ise rahatsız olurum. bir şey sormak istiyorum size
Keyfi olarak geç yaşıyorsa sorundur. Mektup yazmıyorum sonuçta.
Selamın aleyküm.
Nasılsın kardeş iyisindir inşallah.
Öyle bir durumda yaşandıktan sonra artık sevgilim yok demektir. 😂😂😂
Sürekli bu şekilde davranması hoşuma gitmez.
Evet sorun mesaj anlık olan şeyler saatler sonra yazacaksa mektup atsın
Çalışıyorsa normal karşılarım yoksa yakarım yıkarım🙄
Olabilir insanlık hali
Ben meraktan mesjaa saniyesinde hatta salisesinde bakiyrium 🙌🙌🙌
Hem seviyor hem geç bakıyor yanlız burada çelişki var seven sevdiğinin mesajına bakar tam tersine vakit ayırır
Evet sorun olur ben elimdeki işi bırakıp cevap veriyorsam onunda cevap vermesini beklerim.
Tek sevgilim olsun da, gerisi önemli değil... 😮💨
Evet sorundur, eğer sohbet edeceksek düzgün etmek isterim. İki saat onu bekleyerek değil.
sorun olur evet
Eğer mühim bir işi varsa sorun değildir...
Her zaman öyle olursa sıkar
Hayır sorun değil. Geç dediği ne kadar geç mesela
Geç yazıyorsa sevmiyordur
Sorundur tabi ya. Çok takarimm
Yok be sorun değil olabiliyor malum insanlık hali
Elbette sorundur mutlaka sorgularım.
Her zaman geç cevap veriyorsa tabi sorundur
Ayrılık sebebi
Evet en nefret ettiğim şey
Sorundur. Geç cevap alacak olsam mektup yazardım
Sık sık yaşanıyorsa, rahatsız olduğumu bildiririm
Büyük sorun hatta ayrılma sebebi
Hayır çünkü sevgilim yok
İşi varsa yo sorun değil
Hayır değil
Yok ya sevgili olayına karşıyım
Evet
Evet
Evet sorundur
Sorun değil
Tabiki sorun
Sorundur
Geçerli bahanesi varsa sorun olmaz
Sorun.
Evet
Sorundur.
Tokatlama sebebi
Evet
evet uzulurum
Evet.
Evet o. ccgdr
Arkadas cevap versene insanlara soruyu sorup telefonu fırlatıyomusun o kadar insan cevap yazmış
İlişkiyi bitirir
Ne hali varsa görsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?