Sevgilimle aramız gayet iyi ama bu geç cevap verme meselesi çok canımı sıkıyordu. Dün bu konuyu tartıştık. Ama en az 5 dk sonra cevap veriyor. Sorduğumda şunu yapıyordum bunu yapıyordum diyor. Aldattığını düşünmüyorum ama çok kızıyorum. Dünden beri ne o ne ben mesaj atmıyoruz ? Sizce ne yapmalıyım? Bayağı bir sinirle ve mesajlaşmadığımız için mutsuzum.
Cevabın nedir?
uyuordur bacım ya ne yanı mesgul olamaz mı bak bı mesajlasma ornegı vereyım
gece 2 uyuyorum mesajlar gelmıs sabah okudum.. aynen sole
- ıı geceler askım :)
-?:)
-uyudun mu ?
-?
- kızdın mı?
- ya cevap ver...
-yoksa sıbelle mı mesaj lasıon!
- 2 yıldır 1 dedıgını 2 etmedım cevap vermıosun
- kendıne ıyı bak sana verdıgım emeklere...
-;( hakkını helal et
ve sabah kalkıyorum kı telefonda 30 mesaj 40 cagrı kendı yazmıs kendı oynamıs kurmus kurmus bıde aldatmısım onu... e tabı sonra sıbnırlenıp kızınca da senı sevdıgımden canım sana degıl etrafa guvenmıom oluyorrrrrrrrrrrr az rahat bırak tek derdı sen mısın elleme gec atsın nolcakk35 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkadas anliyorum birinden mesaj beklemek gec yazmasi sinir bozucu haklisin.mesela Ben kendimden ornek veriyorum ilk baslarda cok hizli yaziyorum hatta o gec yaziyordu 5 dakika bile degil ama insan bekliyor aninda cevap vermesini.yanliz bir yerden sonra bana ilgi eksikligi geliyor mesaj geliyor ama eskisi gibi sevkim kalmiyor yazmak icin..bence merak ettirmeyi dene yazma bekle zaten seviyorsa bir kac gun sonra kafasina dank eder be seni arar ve yazar.tersi olursada yolu acik olsun dersin gider..bu kadar takintili olmamayi dene ne kadar ustune dusersen o kadar kolay kaybedersin..kolay gelsin sana..
44 Yorumla
+1 yılYa, ergenmisiniz hepiniz, hele ki soru soran, senin gerçek yaşın kaç bakalım? 13 falan mı? Genelde bu konuda erkekler biraz odun, ama her dakika mesajlaşmak ne ya? 5 dakika geç mi? Manyakmısınız siz? Bence sen sevgiline şükret, ben olsam bir gün dayanamam, terk ederim böyle bir sevgiliyi, çünkü birini ne kadar çok seversem seveyim, o kişi arkadaşlarımla buluşmaktan, (ders) çalışmaktan, film izlemekten, oyun oynamaktan, sözlükler, KizlarSoruyor gibi forumlarda takılmaktan, yani onla çıkmaya başlamadan önce yapmaya alıştığım faaliyetlerden kesinlikle alıp koymamalı, onu hayatıma dahil ettim diye hayatımın merkezi hiç bir zaman olmayacak. Nokta.
34 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar size bi sorum olacak. Sevgilim var ve kendisi arkadaşlarıyla konuşurken bana dönmüyo ki zaten dönmemesi lazım çünkü bi kere onlarla konuşmuş ve onlarla yazışmasını bırakıp geri dönmesi kızlara ayıp olur kendisine o konuda saygım sonsuz fakat benle yazışırken sürekli arkadaşlarına mesaj atio, instada aktif oluyo, mesajıma bazen görüldü atıp hala çevrimiçi oluyo. Kendisine arkadaşlarına bu toleransı tanıyıp onlarla konuşurken ki tavrını bana karşı neden sergilemiyosun dediğimde de, yok ben her zaman mı yapıyorum, sen git birini 100 gün sırtla 1 gün bırak o zaman şikayet eder olayı gibi benzetmeler ve o ara önemli şeyler old diyo. Ve ayrıyetten ben kendisi için herzaman zaman yaratiorum kendimle ilgilenmem veya oyun oynayıp başka bişey yapmam gereken yerde bile onunla ilgilenip seviyorum fakat o boş olduğu zamanlar ya cevap verio ya da çevrimiçi olup gidio. Kendisiyle 11 aydır çıkıyoruz ve bu olaylar son 5 ayda çok arttı, en son 4 ay önce içten gelerek seni seviyorum demişti bana. Ne yapmam lazım beni biraz yönlendirir misiniz?
- +1 yıl
ve ayrıyetten en son 2-3 ay önce doğru düzgün 5-10dk yazışıp konuşabildik diğerleri dediğim gibi hep kesik kesik genel olarak
- +1 yıl
@bilinmeyenbiri423523 ayrıl.. bu ne böyle harbiden ya
- +1 yıl
+1 yılaynısını bende yapıyordum inan bir dk gec atsın ayrıldgm bile oluyordu şimdiyse bn bir günbile cevap atmadgm oluyor meger çok sıkılmışım mesajlasmktn artık unutuyorum mesaj atmayı bnce sende cok mesajlasm yoksa ilerde çok sıkılırsın sevglnde fazl daraltma erkekler sevmz ki her dk mesajlşmayı
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
31Cevap
la bir rahat ver adama ya, bir nefes ver adama...kuklamı bu? tamagochi'mi? bir sen mi varsın hayatında? adam muhabbet etsin, televizyon izlesin, dışarı çıksın bakkala gitsin tuvalete girsin anası babası ile konuşsun kankası ile konuşsun facebooka baksın futbol haberi okusun bilgisayar oyunu oynasın ne bileyim...yapacak trilyon şey var ya? arkadaş telefona yapışıkmı yaşayacaz biz sizin yüzünüzden?
81 Yorumla
+1 yılbi mesaja 2-3 saat sonra cevap atıyosa ha belli meşgul
ama her mesaja 15-20 dk sonra cevap veriyosa ya adam gibi meşgulüm desin ya mesaj atmaktan hoşlanmadığını ya da ağır aksama yapacak kadar bana değer vermediğini söylesin
birini g.tü yesin bir zahmet10 Yorumladün gece aradım açmadı. bugün öğlen aradı, konuştuk. 3 saat önce haber vermem gerektiğini düşündüğüm bir şey için mesaj çektim. henüz cevap vermedi. çok da tınnn! artık böyle şeylere takılmıyorum. isterse hiç cevap vermesin dünya nüfusu yaklaşık 7 milyar. bunu unutmamak gerek :)
50 Yorumla
+1 yılYa sacmalama. insan senin kuklan degil. sevgilin kuklan olamaz. 1 ay 2 ay boyunca her mesajda 5 dakika gec verirse sorun olur. 3-5 gün 1 hafta gec cevap vermesi tesadüftür. lavabodadır. ev işi yaqpıoyrdur. kıyafet deniyordur. sessizdedir.
mesaj yerine neden aramayı denemiyorsun? ara ve mesaj atmayı kesin. mutsuz? ciddi bir ilişkiye hazır degilsen bu konuda mutsuz kalacaksın demektir.02 Yorumla- +1 yıl
Ya ara o zaman diyorum sana. niye böyle hasızlık ediyorsun? ne geliyor ki? 10 dakika 15 dakika beklesen ne olacak yani abartma.
ara ? neden aramıyorsun? sms paketi yerine gayet de gündüz bir sürü paket var. ara
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım, mesaj geç geldimi çok sinirli ve mutsuz oluyorum. O çok rahat görünüyor . Tabi aklıma benden bıktı vazgeçti gibi fikirler geliyor ama sonra yok ya olamaz diyorum. Kısacası yazana kadar kendi kendimi yiyorum . Keşke erkekler kadar rahat olabilsek.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılmesajdan sıkılmış işte başka şeyler istiyordur muhtemelen, erkekler genel olarak mesajlaşmayı sevmez, cinsellikle ilgili olursa aralıksız yazar bak bu konuda sorun yok
ama her gün nbr nassın bayıyor31 Yorumla- +1 yıl
Neden cınsellık ıle alakalı olunca anında o mesaja bakıyorlar bıde yazmamızı hemen bekliyorlar
+1 yılyaaa şu liseli ayaklarını bırakın arkadaşlar.. mesaj olayı neymiş ya anlamıyorum.. eger özlediysen birşey söyleyeceksen alırsın telefonu eline ararsın sevgiline.. böyle bana geç mesaj attı çağrı attım bana çağrı atmadı gibi triplere de girmezsin...
21 YorumlaBunu sorun eden kızlardan nefret ediyorum. Bu yüzden sevgilim yok. Yahu 5 dk geç attı da ne oldu? Dünyan başına mı yıkıldı? Şahsen ben o çocuğun yerinde olsam seni bırakır giderdim hiç kusura bakma.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Ben olsam sahsen kiyameti kopartirim..o mesaj cektiginde bende 3-5 saat sonra cevap veririm oda kesin bana sorar zaten niye gec cevap verdin diye bende bahane uretirim. aldatmiyorsa bile bir isler cevirdigi kesin sevgilinin..
10 Yorumlabeş dk nedirki ya belki gerçekten işi vardır 5dk geç mesaj attı diye hemen suç lamamak gerek ben çok canım sıkılırsa tel bile kapatıyorum mesaj yazmayı geç.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. ayy çok büyük bir sorun ya nasıl halletcenizki merakta bırakma lütfen haber ver bize barışırsanız çok üzülcem yoksa
13 Yorumlatek bir sabah uyandığımda günaydın mesajı atmadım diye bir ton azar işittim ve ve çok geçmeden terk edildim. saçma sapan mesaj kavgalarına girmeyin ilişkinin temeline çomak sokar.
10 Yorumladevam et atmamaya kız kısmı ağır olmalı erkek onun peşinden koşmalı... böyle olmalı..
42 Yorumla- +1 yıl
boş ver bişey olmaz...ölmezsin.dbak mesale benim peşimden koşan kızlardan hoşlanmam..ben onun yanına gitmeliyim ben sohbet kurmalıyım..ilk önce ben söylemliyim ondan hoşlandığımı...bugün birisi dershanede ben tenefüsteyken defterime 'gözümü kapttığımda aklıma sen geliyorsun' gibisinden bişi yazmış o kızı bulunca öldürecem...ne biçim kızlar var.d.demem oki sen ağır ol devamı gelir zaten..
Anlaşılan sevgilin senden daha akıllı ki ilişkileri sadece 24 saat asosyal gibi mesajlaşmaktan ibaret bulmuyor , beni işimden alıkoyan biri varsa bende geç yazarım kusura bakma ilgi manyağı olmanın lüzumu yok, illa olacak diyosan kendine göre birini bul.
10 Yorumla
+1 yılerkekler böyle mesaja 2 saat sonra cevap veren canlılar ama senin mesajına 2 saat sonra cevap veriyor diye bu seni önemsemediği veya seni sevmediği anlamına gelmiyor ,
seni aldatmıyorsa gerisi önemli değil20 Yorumla
+1 yılSadece Sevgili babında değil geç cevaplardan hoşlanmam.
Tepki de koymam konuşmaya nokta koymayı tercih ederim.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Rahat bırak biraz onu nefes almasına izin ver , aynısını bende segilime yapıyorum arkadas bıktım hergün zaten görüsüyoruz birde mesajlascan oh anam işi gücü yok senle ugrascak
07 Yorumlasen atma atar o. ben de sevglmle trtşnca bir gün boynca knuşmuyoruz ertesi gün mesaj atmamaya yemin mi ettin dye kızıyo :D
10 Yorumlasiz mesajla mı anlaşıyorsunuz? arayıp sesini duyma olayı yok mu
04 YorumlaErkek arkadaşının yapması gereken tekmeyi basmak saygılar...
20 Yorumla5 dakkadan ne olacak.bu kadar boğmayın bizi aldatıyoruz sonra :(
20 YorumlaOlağan şeyler olabilir 5 dk çok uzun bir süre değil
00 Yorumlamesajlardan çok daralmış olar bilir.tartışmanın yerine biraz para biriktir ve sevgiline casus bir telefon al hepsi çözülür...
00 Yorumla
+1 yılerkekler mesajlaşmayı sevmez yani 7/24 hızlı bir şekilde artık kabullenmeliyiz
01 Yorumlabu kadar takma kafana. eğer bunu olay yaparsan sogutabilirsin.
02 Yorumlasürekli mesaj mesaj parmaklar yorulur yahu :D ben sevmiyorum valla sürekli mesajlaşmayı kafama ağrı giriyor dıkdıkdık diye :D konuşun sizde mesajla ne derdin var :D
00 Yorumla5 dkya fazla kafanı takma bence işide olabilir 5dk geç attı diye sevmiyor aldatıyor diye düşünme ne sevgili olanlar var ben örnek verirsem benim sevgilim yeri gelir anında cevap verir yeri gelir 10 dkyı bazen 1 saati geçer
10 YorumlaBir gün boyunca merak etmedi mi seni ? Ben olsam 2 saat haber alamasam merak ederim.
21 Yorumlaona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve ağzına kürekle vur.
01 Yorumla
+1 yılbence geri dönen sen olursan götünü kaldırırsın onun
20 Yorumla
+1 yılGec mesaj yazan sevgili mi ? At çöpe :D
şaka bir yana belki işi vardır yoğundur o ara sana yazıyordur kıymet bil tatlım :)00 Yorumla
+1 yıl5 dakka mı :S ayrıl saniyesinde atması lazım işi gücü ne ki :S
11 YorumlaErkek arkadasim bana hep geç yazıyor bugün çok sinir oldum ve ben yatım dedm çıktım vatsaptan ve diyorm ki yarın ona bir gün boyunca yazmasam olurmu Napsam bilmiyorum yardım edinnn😢😢
00 Yorumlabenimkide gec atıyo bende ona ne kadar gec atarsa 2 katı kadar gec atıyorum
00 Yorumla
+1 yılVay be, 5 dakika geç atıyor demek. Ayrılık sebebi bence.
00 YorumlaBekleyin akü ölmedinizya geç mesaj attığında noluyor.
10 Yorumlaınşallah aldatmıyodur sızı aldadıl mak ne benden ıyı bılen olmaz
20 YorumlaBende aynısını yapcam yazmıyom aq 1 gün napcak bir şey demesse o yazmassa ayrılırım
00 YorumlaMesaj atma emin ol o sana geri döner :)
02 YorumlaErkek milleti değil mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden ayrıldım zaten
00 Yorumla Kabul et daha önemli biri oluyor öyle olunca :)
02 Yorumla
+1 yılne yapiyorsa aynisini yap sende.
00 Yorumlayenisini bulmaya çalış zaaaaaa :D
01 Yorumla
+1 yılGurur abideleri sizi.
00 Yorumlaanlayışlı ol ön yargılı davranma derim !
00 Yorumlakomplo teorileri üretme hemen belki işi vardır
20 Yorumla
+1 yılmesaj atma. o atınca da cevap verme.
00 Yorumla
+1 yılbence fazla abartıyorsun?
20 Yorumla
+1 yılTrip atarım hemde çok fena
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ama olsaydı tribin kralını atardım :D
00 Yorumlabekle atacak mesaj
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı