Bir ara çalışıyor diye saatlerce mesaj beklediğim bir karakter yoksunu bana ayrılırken dediği şey: "mesajlarını görüyordum ama bakmayıp Televizyon izliyordum" demişti. o günden sonra gerçekten bir sebep belirtmeden geç yazılması içimde Hep bir şüphe hep bir düşünce uyandırıyor
bunaltıyosun karşı tarafı akışına bırak... nedenini öğrenirim konuşmak istemiyo musun sorun ne diye üstüne giderim hala öyleysede kavga açar içindekini söylemesini sağlarım sorun bendeyse ve seviosam hala kendimi düzeltir sonrada özletirim oda zamanında yazmaya başlar artık yine başlamadı diyelim derim artık ben kendimi düzelttim sende düzelt geç yazmandan rahatsız oluyorum yazmicam diosan ayrılalım.. ona görede biter veya devam eder baktım ben mutsuzum ayrılırım biter kimse benden ve zamanımdan değerli değil...
Bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de ipler kopar.. Meşguliyeti yoksa ve bile isteye yapıyorsa zaten sorun vardır. Ne diye yürütmeye çalışayım ki. Temelli koparırım bağımı olur biter ondan sonra istediğine görüldü atabilir.. Keyifli geceler..
Lise yıllarında belki bu küçük heyecanları iple çektiğim zamanlar olmuştu. Çağrıma neden 4 dakika sonra karşılık verdin diye sitem ederdik. Şimdi mesaja geç cevap verdi diye birinden ayrılmak şöyle dursun, neden geç yazdın diye bile sormam. Bu kadar küçük ayrıntılar içinde kaybolan ilişkiler bizleri karamsarlığa, negatif düşüncelere sürükler ki mutlu olmak adını bu küçük geçikmeleri karşılıklı anlayış göstererek daha verimli zaman geçirmenin önünü açabiliriz.
Boğucu bir partner olmamak gerekiyor. Herkesin kendine ait alanı vardır, bazen insan kendisine zaman ayırmak ister. Bu sevilmediğimiz anlamına gelmez. Bazen hepimizin şarj olması gerekir, kendimize küçük molalar vermemiz gerekir. Bana güven vermişse isterse bir hafta sonra yazsın.. Geç cevap yazması değil, bana hissettirdikleri önemli benim için. Ayrıca aramızdaki duygusal bağ eşit olacak diye bir kaide yok. Eğer bana mecburi bir şekilde değer verecekse, benimleyken kendisini sansürleyecekse, yanımda şeffaf olamayacaksa ben suçu kendimde ararım
Ben biraz özgürlükçü bir ortamda yetiştiğim için bu tür durumlardan hoşlanmam. Bazı ilişkilerde bireyler, sevgilisi aradığı zaman müsait değilse bile telefonu açmak zorunda hissediyor, anında mesaj yazmak zorunda hissediyor. Bunların her birini birer baskı ve saygısızlık olarak gördüğüm için ne yaparım ne de bana yapılmasına izin veririm.
3-5 saat geç cevap veriyorsa Bunu her gün yapıyorsa ve cevap yazmadığı zamanda instagramda takipçi + takip ettikleri artıyorsa + meşgulüm dönemedim cümlesini sık kuruyorsa. Welcome, umursamaz sevgili. Acilen ayrılın sizi üzer. Her zaman söylerim ciddi seven, elindeki bulaşık deterjanını yıkayıp cevap verdi+uyuması gerekirken uykusunu erteledi (aa o benmişim)
Ahahah ama 1 dk diyor Soruya gelecek olursak evet benim için bir sıkıntılı durum Rahatsiz olduğum bir konuyu defalarca söylememe rağmen hala devam ediyorsa demekki benim gitmemi istiyordur bunu anlamamak için aptal olmam lazım
Saçma geliyor bir noktada sorgusuz yargı yapmak ama genel olarak geç cevap vermek ya çok meşgul olduğunu ya sevginin azaldığını ya da senden bıktığını ama bunu söylemediğini ya da aldattığını gösteriyor, meşgul olma kısmı hariç digerlerinde ise ayrılma için güzel bir neden. Safta olmamak lazım yani, bunun devamı da geliyor yani.
Değildir. Keyfi ise bi sorgularim ama isi olur oyun oynar film izler ne bileyim arkdaslariyla geziyordur o zaman darlamam yani evde otururken de gec yaziyosa bozulurum
hayır her zaman müsait olmayabilir, hep benimle ilgilenecek veya mesajıma sürekli cevap veremez ayrılık sebebim böyle basit şeyler olamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet benim için sıkıntılı sevgilimle sürekli bu konu yüzünden kavga ediyoruz onla konuşmadığım zaman çevrimiçi olsam BİLe kavga çıkıyor bide aktifken ona geç cevap verdiğimi düşün
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanlık hali, geç cevap verebilir ama keskin bir şekilde değişiyorsa ya sebebini söyler, ya da altında gizli saklı bir şeyler vardır. Bu hiç değişmez.
Bir işi varsa sıkıntı etmem ama musait olduğu halde cevap vermiyorsa biyerden sonra sinirimi bozar bu, en azından sana donucem tarzında bir mesaj beklerim bunu bile yazamıyacak kadar umursamiyorsa artık bende onu umursamam olur biter.
wifi kullanmıyor evde interneti yok unutmaması da lazım normalde açarken unutmuyorda kapatırken mi unutcak ha kardeşi açarsa onu bilemem ama genelde söylüyor abimde telefon diye
@SosyoPsikopat İnsanlar hakkında kötü düşünmeye çok meraklısınız. Benim evdeyken mobil verim hiç kapanmaz sürekli kalır. Bu keyfimden değil unuttuğum için olur ve gayet normaldir.
bende asla unutmam bu kadar unutkanlıkta normal değil bence, demir eksikliğin falan var insanlarda umrumda değil ben nasıl istiyorsam öyle biri olmak zorunda
@SosyoPsikopat Demir eksikliği falan yok her şeyim normal. İnsanlık halidir unutulur, 'ben nasıl istiyorsam öyle biri olmak zorunda' bu düşünce tarzı çok saçma. İnsanların önceden gelen özelliklerini keyif için değiştirmemeli.
Eğer meşgul bir insansa ve gün içinde belli bir zaman bana vakit ayırabiliyorsa ayrılmak anlamsız ama sürekli bu şekildeyse saatler sonra geri yazıyorsa yazdıklarını umursamıyorsa değer vermiyordur senin önünde tuttuğu daha önemli işleri vardır önce bu konuda tartışmadan anlayışla konuşmak lazım konuşma sonrası aynı devam ederse ya da bir süre düzelip sonra eskiye dönerse ilerletmenin anlamı yok cebinde dur diye seni yemliyordur sadece
Tam tersi. İlk başta tamam daha tanışıyoz diyelim hep birkaç saat beklersem olmaz. Ama iliskiye girdikten sonrada her dkk telefona bakıp hemen mesaj atacak halim yok. İş güç var
Eğer işte değil ve önemli bir durum yoksa ve bu çok sık tekrarlanıyorsa zaten bir sorun var demektir. Gün içerisinde bana bir mesajlık zaman artıramayan insanla zaman kaybetmem. 😏
Öyle bie saçmalık mı var allasen? Hayatındaki tek insan sevgilisi değil arkadaşları da var anında cevap vermek zorunda değil. Sevmek mesajlara anında cevap verip 7/24 konuşmak da değil.
Arada bir geç cevap verdiyse işi falan çıkmıştır diye anlayış gösteririm ama sürekli tekrarlarsa bitiririm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Süreklilik kazanmışsa bu durum evet. Çünkü önemsemediğini gösterir öyle ya da böyle. O resimdeki gibi saçma bir muhabbet olmaz ama en azindan onemsenmedigim bir yerde de kalmak istemem bazen inceldiği yerden kopmali belki de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
açıkçası neden geç cevap verdiğine ve bu durumun sıklığına bağlı eğer şüpheliyse cevapları, hareketleri incelemeye başlarım sorgularım pat diye ayrılmam ama çok fazla şüphelenmek de iyi gelmiyor güveni azaltıyor.
Hayır değil. Sevgilim çalışıyor. Ve şu an eve geldi çukuru izliyor. Geç cevap versene sorun değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kesinlikle ben nasıl bütün işi gücü bırakıp senin mesaj atmanı heyecanla bekliyosam sen kim oluyon da beni bekletiyom işte bundan sonra da seni mesajlaşırken bekliycek birini bul hadi iyi şanslar