Gizli Üye(18-24)7 ayEvet, çok ama yanlış bir şey değil. Doğru-yanlış kısmen görecelidir. Mesela bu devirde kimse 17 yaşındaki kızla 33 yaşındaki erkeğin evliliğini normal bulmaz, kimse böyle bir şey istemez. Ama cennette kadınlar 17, erkekler 33 yaşında olacak. Bu devirde normal karşılanmadığından dolayı bunu herkes bilmez, herkese öğretilmez, gizlenir. Bilenler de herkese söylemez. Kadınlar hiç 33 yaşında olur mu? Olmaz. Kadınların da 33 yaşında olacağı hiçbir yerde yazmaz. Çok genç olacakları, genç kız olacakları ve 17 yaşında olacaklarını şeyhler kitaplardan okurdu. Mahmut Efendi Hazretleri, “Aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18, erkeklerin 34 olmayacak,” derdi. 17 yaşındaki güzel kız, 33 yaşındaki güzel kadından daha güzeldir. Yüzyıllardır erkek kadından büyük olur; erkekler kendilerinden küçük ister, çıtır sever, kendilerinden küçükleri beğenir. Normal olan erkeğin büyük olmasıdır. Bu devirde 10 yaş, 16 yaş fark normal görülmez ama eskiden normal görülüyordu. Yani bu kişiden kişiye, zamandan zamana değişir, göreceli bir durumdur. O yüzden kesin kes absürt diyemeyiz. Bazıları 25, bazıları 30, bazıları da 40 yaş altı “çocuk” diyor. Sen birine göre 24 yaşında olduğun için daha çocuk olabilirsin ama başka birine göre yetişkinsindir. Yaş farkının absürt olup olmaması kişiden kişiye, zamandan zamana değişir, görecelidir. Peygamber Efendimiz 50 yaşındayken 17 yaşındaki kızla evliydi; bu zamanda normal değil ama o zamanda normaldi. Eğer anlaşabiliyorsanız ve mutluysanız yaş farkı sorun değildir. İnsanların dediklerine kulak asma. Herkes farklı düşünür.
52 Yorumla
Soran7 ayYani şöyle bir düşününce peygamber efendimizin eşi 40 yaşındaydı kendisinden kaç yaş büyük olmasına rağmen ama günümüzde maalesef çok dert edenler de oluyor. Evlilik için erkeğin kadından büyük olması daha tercihimdir çünkü erkekler geç olgunlaşıyor ve 34 bence ideal bir yaş. En azından ev geçindirmesini bilir ve kadına nasıl davranacağını
Cevap sahibi7 ayKatılıyorum erkekler geç olgunlaştığı için erkek büyük olmalı bir de kendilerinden küçük istiyorlar genelde. Arkadaşların karışıyor diye ilişkini bitirme bence herkes her konu hakkında konuşur zaten herkesin her dediği yapılmaz ki önemli olan senin ne hissettiğin
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
7 ayFazla tabiki de 10 yaş ne yaaa öyle biri düzgün olsa sana bakmaz zaten ben 33 yaşındayim asla kalkip 24 25 bakmam en fazla 4 5 yas olmalı 5 bile degil hatta
Neyse önemli degil kendin yaşayacan görecen olursa olur olmazsa olmaz
Ha sonradan şöyle oldu böyle oldu diye şikayetlenme de en nefrett ettigim şey hem yapip hem de arkasina şikayetlenmek
Amine Hafsanur mudur nedir birseyler zirvalamış olgunlaşma konusunda da kendi olgunlaşamamış daha o laf eskiler icin söylenmiş simdi ki Amine Hafasunue icin söylenmemiş
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. 24 yaşındaki bir kadının 34 yaşında biriyle konuşması tuhaf değil. On yaş fark kulağa büyük geliyor ama bu yaşlarda o kadar fark yaratmıyor artık. İki taraf da yetişkin sonuçta. Tabii eğer aralarında kuşak farkı gibi bir durum hissediliyorsa yani biri çok daha genç kafada diğeri fazla ciddi falansa o zaman iletişim biraz zorlaşabilir. Ama bu da kişiye göre değişir. Kısacası absürt bir durum değil. Uyumu varsa konuşmaları keyifliyse neden olmasın ki.
01 Yorumla
Soran7 ayHer türlü ayak uyduruyor bana açıkçası eski jenerasyon değil yani. Hatta tam aksine ben gezmeyi sevmem kafeleri sevmem o benden daha çok sever hayatımızı yaşayalım der
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBence çok fazla bir yaş var 24’e 34 fazla gibi geldi senin yaşın ufak karşı taraf bayağı bir olgun bilmiyorum eğer kültürel ve eğitim anlamında birbirinizi karşılıyorsanız olabilir görüşebilirsiniz ama onun haricinde farklı jenerasyondan olduğunuzdan dolayı belli konularda görüş farklılığı da olabilir
12 Yorumla
Soran7 ayGörüş olarak bana yakın gibi yani fikir ayrılığı yaşamadık henüz. Görüştüğümüzde de tam genç gibi yani bana her türlü ayak uyduruyor ve yadırgamıyor hoşuma gitti yani de ilerisi için bilmiyorum
- 7 ay
Yani bilmiyorum dediğim gibi kararını iyi vermelisin çünkü yaşın çok genç
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkını herkesin farklı yorumlayabileceğini unutmadan, aslında burada önemli olan iki tarafın birbirine olan saygısı ve iletişim düzeyi. 😊 24 ve 34 yaş arası çok uç bir fark gibi durmuyor aslında. Eğer duygu ve fikir açısından birbirinize yakın hissediyorsanız, bu farkı önemsiz kılacak birçok ortak nokta bulabilirsiniz. 🥰
Toplum bazen yaş farkına çok takılabiliyor, ama bu konuda en önemli şey sizin mutlu ve huzurlu olmanız! 🌸 Kendini rahat hissediyorsan ve güzel bir bağ kurabiliyorsan, neden olmasın? 🌟03 Yorumla
Soran7 ayAramızda bir uyum olduğunu hissediyorum açıkçası ama şu an yeni yeni tanışma aşamasındayız ve karşımdaki beyefendinin niyeti ciddi. Arkadaşlarım falan çok yaş farkı var diyip kafamı karıştırıyorlar ne yapacağımı bilemiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayEğer karşılıklı uyum ve saygı hissediyorsan, arkadaşlarının yorumlarına fazla takılmamalısın. 🌈 Yaş farkı yerine, paylaştığınız duygulara ve bağınıza odaklan. ❤️ Ancak, niyetin ciddiyetine de kendini gerçekten hazır hissediyorsan adım atmalısın. Toplumun sesine değil, kendi iç sesine kulak ver. 🌟 Her şey senin mutluluğun için! 🥰
Soran7 ayTeşekkür ederim 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
7 ayKızlar erken olgunlaşır, erkekler de geç olgunlaşır ve gelişir.
Ergenlik dönemleri bile farklıdır.
10 yaştan bir şey olmaz ama bu ilişki içine sinmiyorsa olmaz tabi ki.
Bütün mesele senin bu durum hakkında ne düşündüğün.
Bu tanıştığın çocuktan daha iyisini bulurum diyorsan ayrıl.02 Yorumla
Soran7 ayBende o da aynı şekilde olgun insanlarız yaşıtlarım gibi değilim açıkçası. Ondan daha iyisini bulurum vs gibi bir düşüncem de yok o yüzden bir süre devam ederiz olur veya olmaz bilemiyorum ama hayırlısı olsun
- 7 ay
Hayırlısı olsun 🤲 aminn
7 ayEğer anlaşıyorsanız bir sorun değil. Zaten erkekler geç olgunlaşıyor. Mesela 25 yaşında olan bi erkek olgunlaşmamıştır, kafa yapısı max 20 yaştır. Ama kadınlar öyle değil, mesela ben 18 yaşındayım ama olgun olduğum için düşüncelerim 24-25 yaşında birisi gibi. Ben de 30 yaşında biriyle konuşuyorum o 30 yaşında birinin olgunluğunda değil 25 gibi. İkimiz de 20-25 arası bir yapıya sahip olduğumuz için iyi anlaşıyoruz. Bizim için yaş farkı önemli değil, şuanki sorunumuz elalem. Tabii biz insanlar laf ediyor diye vazgeçecek değiliz, sadece ailelerimize yük olur diye şüphedeyiz, ne yapacağımızı bilemiyoruz bu konuda maalesef :( Yani kısacası 10 yaş fazla bir yaş değil, eğer anlaşıyorsanız sıkıntı yok, zaten ikiniz de reşitsiniz, yani rahat ol 10 yaşta sıkıntı olmaz inşallah. Bizim aramızda 15 yaş var biz ne yapacağız bakalım. 🥲
13 Yorumla- 7 ay
Sen , cümle başında kendine 18; karşı tarafa 30 yaşında demişsin. Cümle sonunda aradaki farka 15 demişsin..
Kusura bakma da sen hala çocuksun ve fark çok fazla - 7 ay
Yuvarlamıştım ama, neyse.
- 7 ay
Çok yuvarlamişsin 😂
Gizli Üye(25-29)7 ayArkadaşların çok haklı? Evet erkeklerin birçoğu geç olgunlaşıyor ama bu bizim yaşıtlarımızda hiç olgun yok anlamına gelmez. Sen 30 olunca o 40 olacak 40 yaş aşırı yaşlı bi yaş. Neden kendini yaşlı birine adayasın ki sanki yoklukta gibi? 34 ne nasıl miden alıyor büyük yaştakilerin hepsi aklı başında olgun mu sanıyosun? Herkes kendi istediği gibi düşünüyor burada bile 35 40 50 60 yaşında sap kın sa lak insanlar var. Kendi yaşıtlarını ya da 27 28 yaşındakileri bul 34 ne
212 Yorumla
Soran7 ayYaşıtlarımdan hayır yok zaten de 34 yaşında olduğuna bakma tam kafa biri yani yaşlı düşünceleri yok. Benden daha genç diyebilirim gezmeyi vs çok seviyor ve gelecekle ilgili çok güzel hayalleri var beni de dahil ediyor tabi
Cevap sahibi7 ay34 yaşlı değil zaten. Ama 40 yaşına geldiğinde değişecek. Ya git yaşa ne halt yiyosan ye ya ailen vişey demiyosa biz ne diyelim
Cevap sahibi7 ay@Mert4123 ben kimsenin yaşına hakaret etmiyorum ya da küçümsemiyorum. 40 yaşındaki birisi genç birinin ihtiyaçlarını karşılayamaz. Ben gencim genç birini isterim neden 35 40 yaşındaki adama bakayım yaşlarının denk olduğunu düşünmüyorum. 34 24 e göre çok yaşlı bi yaş baya bi jenerasyon farkı var. 40 yaş orta yaştır ama onun dengi 25 değildir mesela. 34 yaşındaki birinin dengi de 24 değildir
Cevap sahibi7 ay@Mert4123 ben genel olarak kendi yaşıtlarımı beğeniyorum 34 35 yaşındaki insanlardan çekinirim zaten. 34 35'e yaklaşmam yani. Ben 24 lük kızı övmüyorum karşılıklı olarak birbirlerine ters düşeceklerini düşünüyorum illaki eksiklikler ya da fazlalıklar oluşacak. Ben 24 34 uygun bulmuyorum abzürt görünüyor bana göre. 24 34 ün yanında çömez gibi duruyor bence. 28-35, 24-28, 34 - 42 falan olabilir. Ama 24 34 e uygun görmüyorum 20lik kızlar 30 luk insanlarla yakıştırmıyorum istisnalar kaideyi bozmaz. Kız fikrimizi sormuş ben de ona göre düşüncemi söyledim 34 yaşı kötülemeye çalışmıyorum yani. Yaşların denk olmadığını düşünüyorum
Cevap sahibi7 ay@Mert4123 30'a göre evet çok yaşlı. Yaşlı işte yaşlı. Ben yaş denkleri diyorum sen bana yaşayabilecek misin diyosun banane kimin ne kadar yaşadığından ya? Demek ki sen de bu yaşında 20lik kızları ayartıyosun ki böyle celalleniyosun hadi git işine
Cevap sahibi7 ay@Mert4123 ben bana yaklaşsınlar mı dedim zaten istemiyorum kafan mı iyi? Herkes dengiyle olmalı
Cevap sahibi7 ay@Mert4123 tamam abi haber ederin puhahahah zamanında yaşamışmış
7 ayAbsürt mü? Duruma göre.
Eğer kızın seçenekleri geniş sosyal değeri yüksekse 34’lük adamın “neden 24?” seçtiği sorgulanır. Bu şüphe boş değil çoğu zaman eşit rekabette şansı az olduğu yaş grubundan uzaklaşıp daha küçük yaşlara yönelme vakaları görülür. Eğer iki taraf eşit seviyede bilinçli, olgun ve ilişki yönetebiliyorsa? Absürt değil.
Ama ortalamaya bakarsan? Bu ilişki dinamiği çok sık sağlıksız sonuçlanır.
🔥 Mentorluk notum (acımasız olan kısmı) Eğer bu soruyu soruyorsan içinde zaten “bu işte bir tuhaflık var” diyen bir taraf var. O sesi susturma.
01 Yorumla- 7 ay
Benimki senden 5 yaş küçük abi
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayAşkın ve gerçek sevmenin ve sevilmenin olduğu bir ilişkide yaş farkının hiçbir önemi yok şahsen ben öyle şeylere takılmam ama elbette bu demek değildir ki 17 yaşında biri ile de konuşayım 24 yaş gayet aklını başına olmış olgunlaşmış bir birey oluyor artık o yüzden ben şahsen hiçbir sıkıntı görmüyorum
00 Yorumla Biraz fazla sanki ama sen mutlu musun seni kullanmak için konuştuğunu fark ediyorsan bence kaç onun dışında tanıyabilirsin ne kaybedebileceksin ki ama kendine dikkat et çünkü erkeklerin Kafa yapısı çok farklı
24 Yorumla
Soran7 ayYanında mutluyum yani en azından çabalıyor. Ha tabi kafasında ne kurar bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var yavaş yavaş tanıyacağız birbirimizi çünkü önümüzde daha okul süreci var o zamana kadar tanırız herhalde birbirimizi
Soran7 ayUmarım Allah gönlüne göre versin inşallah
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayEvet çünkü yaşanmışlıklar olgunluklar farklı, istekler arz talep farklı. O hep evde oturmak isterken sen gençlerin yaptığı aktiviteleri isteyeceksin, o hep yorgun olacak yaşının verdiği bir durumla sende enerjiksin. Olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayTam dediğin yaş aralığındayız ben de çok tereddüt ettim başta konuşurken ama şimdi pişman değilim. Yeni nişanlandık çok şükür her şey güzel gidiyor. Yaşını da göstermiyor olduğu için konuşmaya devam etmiştim ben. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ay10 yaş düşününce hâlâ çok gibi gelir bana ama insanın kaç yaşında hissettiği de önemli bence. Sana ayak uydurabiliyor olması önemli
10yaş fark fazla ama yaşlar önemli 18 ile 28 konuşmamalı bence çünkü ergenlik dönemi her türlu faydalanılır. 24 34 de kritik ama olabilme ihtimali var bence. Tabi ben maximum 7 yaş olması taraftarıyım. Olunan yaş dönemi önemli.
10 Yorumla
7 ayErkeğin olgun olması çok iyi belli bir yaştan sonra artık kadınlardan bıkıyorlar ve cahil cahil davranmıyorlar ergen değiller en azından bence absürt değil en iyi seçimlerden birisini yapmışsın diyebilirim doğru yoldasın... fakat dip not geçiyorum sana sevgilin evli ise olmaz bu iş yuva yıkanın yuvası olmaz.
02 Yorumla
Soran7 ayEvli değil ve hiç evlenmemiş. Kafa yapısı olarak çok beğeniyorum ve yaşımdan ötürü hatalar yapabileceğimi, alttan alacağını söylüyor tabi ihanet ve yalan söylemek dışında
- 7 ay
Ne kadar güzel bence hiç kaçırma derim ozaman bana dua edersin bak bunu sakın unutma olgun erkek seçersen doğru yoldasın demektir ama lütfen sen sen ol kebdinden küçük birisiyle evlenme lütfen gerçekten cahiller ve ergenler çekilcek gibi değiller inşallar hayırlı eş olur sana evlenir ve yuvan olur çoluk çocukların olur bende 17 yaşında evlendim eşim 27 yaşındaydı evlenirken
7 ayKafan uyuyorsa, yaşa takılmam önemli olan kafaların uyuşması
24 Yorumla
Soran7 ayBende aynı fikirdeyim ama arkadaşlarım kafamı çok karıştırıyor. Yeni yeni tanışıyoruz zaten. Olgun olması benim için yeterli bi sebep ama ister istemez yanında çocuğu gibi duruyorsun diyince sinirleniyorum
- 7 ay
Çevrenin seni etkilemesine izin verme, bu senin hayatın sana saygı duymayanlarla mesafe koyacaksın o zaman
Soran7 ayHaklısın teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. değil. kız kısısı için nırmal. dogalı bu aslında yası büyük erkek iyidir bence. 10 yas cokmu. bence o konuda toplumsal normlar cok der ama bence değil. olabilir yani birbirinden hoslantı varsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı.
7 ayAklını başına al kendine gel git soğuk su iç benzer jenerasyondan birini kendine bul o zaman bende bulayım 14 15 yaşında kızla sevgili olayım 23 yaşındayım ne ala memleket
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı.
7 ayYoo bence harika bir eşleşme. Erkeğin 8 10 yaş büyük olması lazım zaten. Uzun vadede bu daha iyidir.
10 Yorumla 11 yaşa oha yuh çüş deve demiştim zamanında... Çok konuşmamak lazım bu konularda yutturuyor evren laflarını
10 Yorumla
7 ayYani iki kisi de reşit oldugu surece ve birbirlerini sevdikleri surece yas farkinin bir onemi yoktur diyr dusunuyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
7 ayAbsürt, 34'lük kendi yaşıtlarının bakmadığı ancak küçük kızları kandıran dayıdan sana hayır mı gelir?
11 Yorumla- 7 ay
23 yaşındayım 33 yaşındaki adam baba gibi geliyor bana
7 ay30 dan sonra 10 yaş olabilirdi. mesela sen 30 adam 40 ama şu an evet absurd. Uyum yakalamanız çok zor.
00 YorumlaBazı 24 yaşındaki insanlarla 34 yaş arasındaki fark yüzyıl gibi bence. Şimdi sorun olmasa da gelecekte olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay24 yaşında biri için 30 bandına kadar normal geliyor ama 34u bilemedim. İyice gözlemle derim. Bazı erkekler kendi yaş grubu kadınlar tarafından kabul görmedikleri zaman daha küçük kadınlara yönelirler. Çevrende güvendiğin yaşça büyük kadınlara da sorup fikir alabilirsin.
02 Yorumla
Soran7 ayİlişki yeni olduğu için kimse bilsin istemedim açıkçası. Yaş olarak bana çok göstermiyor gibi geldi hatta benden daha genç diyebilirim hem dış görünüş hem de aktivite açısından ama bakalım herşeyin hayırlısı
Cevap sahibi7 ayBebeğim erkeklerin seni kapana kadar atmayacagı takla yok. Madem kimseye anlatamıyorsun. O zaman süreci yavaştan al. Baktın seni kısıtlıyor, değiştirmeye çalışıyor ayrilirsin
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. bazı kız ya da kadınlar yaşı büyük erkekleri sever bizler milf seviyorsak onlar niye olgun sevmesin
01 Yorumla
Soran7 ayOlgun seviyorum evet gençler biraz daha geç olgunlaşıyorlar onlarla uğraşamam
7 ayyaş farkı çok ama anlaşılıyorsa kafa uyumu varsa yaşa bakmamak lazım
02 Yorumla
Soran7 ayAnlaşıyoruz şu an için
- 7 ay
o zaman no problem
- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
7 ayYa 20 yaş farkı olan kız adamla beraber sen bu yaş farkına absürt diyorsun, takma kim ne derse devam et
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genç kadın mı? Niye bu kadın mevzusuna takıksınız? Genç Kız olmuyor mu?
04 Yorumla
Soran7 ayBuna mı takıldın yani? Yamam değiştiriyorum 24 yaşında genç kız ile 34 yaşındaki beyefendiden olur mu?
Soran7 ayAilemden düşününce hayır durmuyor. Annem ve babamda o yaşlarda zaten o yüzden bana çok abartı gelmiyor
7 ayFarklı düşüncelerinizin olacağı bariz, keza buna istekler de dahil olacak bu doğrultu da uyum oluyorsa absürtlükten çıkabiliyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
7 ayBen öyle düşünmüyorum. Konussa ne olur, sevdikten sonra
10 Yorumla
7 ayYa kendi yaşınızdaki erkek mi kalmadı ne istiyorsunuz yaşlı ve çirkin dedelerden kızlar
10 YorumlaYani olgunluk derecenize bağlı olarak o ilişki yürür ya da yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay10 yaş bir tık fazla ama ikiniz de yetiskinsiniz. Erkekler için bence 20 li yaşlarda sıkıntı, çoğu olgunlaşmamış oluyor. 30 olsaydı bence asla sorun olmazdı, ama anlasmaniz önemli. Ben 26 flörtüm 32 yaşında mesela, anlaşıyoruz ve daha olgun yaklaşıyor.
10 Yorumla
7 ayBen zamanında konuştum. Bir sakıncasınında görmedim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaş farkı gayet güzel absürt olan bir durum görmedim ben
10 YorumlaÇok büyük yanlış asla aynı şeyleri paylaşmazsınız ilerde
00 Yorumla
7 ayKarakter uyumu daha önemli. Birbirinizi tamamlamanız lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 aykafalar uyuşuyorsa yaşın pek önemi kalmıyor
00 Yorumla
7 ayKeşke benim de öyle olsaydı yaş 70 iş bitmişim ben 😂
00 YorumlaIdealin belki biraz üstünde olsa da kesinlikle absürt değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. değil s. lak s. lak tabulardan kurtulun çocuk değilsiniz 2 nizde bitti gitti.
00 Yorumla
7 ayHayir degil su toplum algılarıni bırakın artik rahat olun. Perde arkasinda neler dönüyor bi bilsen
00 Yorumla
7 ayFrekanslara karşındakinin karakterine bağlı gerisi sana kalmış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Bence cok fazla ben 34 dum senın yasındakıler anca abı dıyebilir aradakı farkı max 5-6 üstü olmamalı
00 Yorumla
7 ayBence yaş sadece rakamlardan ibaret 30 yaşındayken 40 yaşında bir kadınla flört edip görüşüyordum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. yok ya 10 yaş nedir ki? bu kadın , kaç yaşında kadın olmuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDeğil ama kandırılabilir ve eğer ki sosyal medyadan tanışıldıysa o ilişkiden pek sağlıklı bir ilerleyiş yani zor beklenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayşu an şu durumda sorun olmuyor zaten ama bir 5 yıl ve sonrası emin ol sorun oluyo 1-2de degil🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBende 22 yim 30 yasindakiyle sevgiliyim. Benden 8 yas buyuk kadin.
02 Yorumla
Soran7 ayKadının ilişkide büyük olması pek benlik değil erkeğin büyük olması taraftarıyım ama kendi hayatınız o yüzden yorummyaomak bana düşmez
Cevap sahibi7 ayOlur yani onun yaninda babasi gibi duruyorum. Haftasonu bulusucaz zaten. İlkimi yasiyicam onla
Gizli Üye(30-35)7 aysen mutluysan millete bbbbok yemek düşer öyle diyeyim
01 Yorumla
Soran7 ayEvet mutluyum açıkçası
7 ayBen 21 yaşında konuşmuştum 10 yaş vardı aramızda ve çok tertibi Bi adamdı tam kafa dengimdi nasip olmadı eğer olsaydı çok mutlu olurduk ilk aşık olduğum adam oydu. Senin hakkında da hayırlısı olsun
12 Yorumla- 7 ay
Sorma...
7 aydeğil benden 15 yaş büyük ola bilir büyük erkeklerden hoşlanırım sorun değil
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Biraz var yaş uyumsuzluk olabilir , fikir ayrılıkları , anlaşamama ya da biraz geri kafalılık
02 Yorumla
Soran7 ayBeyefendinin kafa yapısı benimle aynı gibi yani her ortama ayak uyduruyor ve espri anlayışımız bile aynı. Çok pozitif biri olması benim için artı oldu. Bakalım zaman ne gösterecek bize
Gizli Üye(25-29)7 ayBen 25im benimki 41 yaşında nolcak gayet saygılı sevgi dolu bi ilişkimiz var evlencez
00 Yorumla
7 ayBenim bir tanıdığımın sevgilisi var sevgiliyle mesajlaşırken görmüştüm çırıl çıplak sevişmelerimiz çok güzeldi yazmıştı ama aralarında17 yaş fark var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBana ters ama kafalar uyusuyorsa neden olmasin. Herkesin kendisine gore dogrulari var bu hayatta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayYakisikli zenginse sorun yok ama iyiyse dusurt ise sorun
00 YorumlaHayır etrafına hiç bakmıyor musun 10 yaş bile bir şey değil
00 Yorumla
7 ayHiç değil bence eğer aranızdaki çekim iyiyse ve sohbet akıyorsa bazı şeyler sadece matematiksel ifadeler...
11 Yorumla- 7 ay
Yaş doğru mu
7 ayBence çok saçma neden kendimizden 10 yaş büyük biriyle evlenelim ve şimdi aramızdaki yaş farkından dolayı birbirimizi anlamakta zorluklar çekebiliriz
10 Yorumla
7 ay6-7 yaş fena olmuyor fakat fazlası erkeklerde üstünlük taslamalarına neden olabiliyor abin gibi akıl vermeye falan kalkıyorlar
00 Yorumla
7 ay5-6 yaşa kadar normal ama biraz fazla gibi. Yine de kız 24 olduktan sonra olabilir bence. Önemli bir sorun değil
00 YorumlaFazla gibi duruyor. Anlaşma durumu önemlı nasıl tanıstınız?
01 Yorumla
Soran7 aySosyal medya diyelim. Görüştük zaten tam kafa biri. Bebeği gibi sevip korumaya başladı bile yaş farkından dolayı mı bilemiyorum tabi
7 ayYani kadin olgun biriyse veya erkek kafa olarak 24 ile uyumluysa bence sorun edecek bir yas degildir
00 Yorumla- Devamını Gör (189)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat