Kendimden 13 yaş büyük evli kadınla konuşuyorum?

Arkadaşlar 21 yaşındayım 34 yaşında evli bir kadınla sevgiliyim.
6 yıldır evli, 4 yaşında çocuğu var ve kocasıyla arası gerçekten çok kötü, ilk başlarda dertleşmek için konuşuyorduk. Birbirimize fotoğraf ses vs atmıştık. Biraz konuştuktan sonra o benden hoşlandığını itiraf etti ve hemen ardından özür diledi ben de normal karşıladım özür dilememesini söyledim. şu an nasıl oldu bilmiyorum ama bende ondan hoşlanmaya başladım ve konuşmamız baya ilerledi bana n*de vs atıyor görüntülü konuşuyoruz. Beni yanına çağırıyor beraber bi gece geçirmek falan istiyor. Kibarca reddettim lakin bende çok istiyorum. 34 yaşında olsa da 25 gibi falan gösteriyor güzel bi kadın gerçekten. Kafam çok karışık ve kocasına boşanma davası açacakmış. Başım yanar mı acaba napayım akıl verin evli bi kadınla mesajlaşmak suç mu? Cinsel konular ve s*xting yapıyoruz bana sürekli n*de de atıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar teşekkür ederim görüşlerinizi dikkate aldım, şimdi normal bir şekilde bidaha konuşmamamız gerektiğini söyledim ve engelledim, daha önce de bu konuyu açmıştım rahatsız olduğum için ama bi şekilde konuyu değiştirip haklı çıkmayı başarıyor bu sefer bişey demesine izin vermeden engelledim.
Kendimden 13 yaş büyük evli kadınla konuşuyorum?