Nişanlımın bekârken kullandığı evine eski sevgilileri de gelmiş. Evlenince birlikte o evde yaşamak sizce mantıklı mı, yoksa geçmişinden dolayı başka bir ev mi tercih edilmeli?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlımın bekârken kullandığı evine eski sevgilileri de gelmiş. Evlenince birlikte o evde yaşamak sizce mantıklı mı, yoksa geçmişinden dolayı başka bir ev mi tercih edilmeli?
Bunu bile bile gerçekten oturmayı düşünüyorsun ve bizim yorumumuza ihtiyacın var kanka sen gerçekten öyle bir yerde oturmak istiyorsan otur bizi hiç ilgilendirmez yani ama aklı başında olan bir insan sıfır bir ev ister kiralık veya satın alması her neyse benden önce öyle kimsenin yaşamış olmasını istemem yani o yüzden sıfır bir daire ister aklı başında bir insan tamam çok iyi bir maddi durumu olmayabilir en azından 3+1 doğalgazlık kombini normal bir dairede olur ama geçmişi bilinmeyen bir ev olur
Bencede yeni ev şart
Tabii ki şart ya
E hadi evi değiştirdin yaşanmışlıklardan ötürü de asıl yaşanmışlığın faili belli yani nereye gidersen git o kişi seninle beraber. Bence elbette farklı ev olmalı o ayrı mesela ama böyle ince düşünür gibi dururken en baskın noktaya takılmamak tuhaf.
Bu senin nasıl etkileneceğine bağlı sorun değil takılmiyorum dersen orada kalmaya devam edersin yok kafama takarım ben bunu dersen evi değiştirin
Ya ben böyle şeyleri okudukça artık yalnız yaşayan erkekler konusuna takılıyorum. Bende yalnız yaşıyorum ama erkek arkadaş mevzum gibi birşeyim yok. Ama artık neredeyse sıfıra yakın erkeklerde bu şekilde dikkat eden. Allah'ım ben bu şartlar altında nasıl temiz birini bulacağım... Senin duruma gelecek olursak istemezdim bende. Hele ki bu konuyu da artık rahat konusmussunuz ben kafamda kuran biriyim benim için sıkıntı seni bilemem. Ben böyle bir konunun konuşulmasından da rahatsız olurdum
Kesinlikle
Bu durum tamamen senin hislerinle alakalı tatlım 🥺 Ama bana sorarsan, o evde geçmişin izleri ve anıları ister istemez senin zihnini kurcalayabilir. Yeni bir hayata, yepyeni ve sadece ikinize ait temiz bir enerjiyle başlamak çok daha huzurlu olur ✨
Birlikte yeni bir ev bakmak aranızdaki heyecanı da yeniler hem 💖 Nişanlın bu konuda senin duygularına saygı gösteriyor mu peki, hiç konuştunuz mu? ☕
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Ev değişince sevgilin temiz mi oluyor? Onları yapmamış mı oluyor? 😅
Ne fark ediyor ki! 😅
Hiç mantıklı değil düşünceniz...
Seninle yaparken aklına eskileri geliyormuş şu masa da Ayşe’ye Fatma’ya ne kaymıştım diye
Ya sow8sodjlaa
Jsjsjsj ıyyy bir de etraf pis pis ksjsjs
Uygun ve guzel bir evse sakincasi yok bence… sadece yataklari kanepeleri degistirin, birde boyatirsiniz
Evet guzel ama iste
Istesi yasanmisliklar mi
aynı yatağamı yatıcan
Başka bir ev
Kral şu geçmişi umursamamayı öğrenin be
Yaşa bir şey olmaz
Konya ovası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?