Sevgilimle ciddi düşünüyoruz ve ileride evlenme planımız da var. Ama ikimizin de şu an ciddi borçlari var ve ben çalışıyorum o da kuryelik yapacaktı şu an iş bakiyor bunun için motor ehliyeti falan almaya çalışıyor şu an. Amacimiz ikimiz de çalişarak borçlari en kisa zamanda halletmekti. Sevgilimin bir ablasi var işe girerken onda izin almasi mı ne gerekti. O da yarı maaşini ona verirse ( altina çevirip sevgilim için birikterecek kenara koyacakmiş) ozaman o şartla olur demiş. Sevgilim mantıklı falan diyor. Bana mantıklı gelmedi burada borçlarimizi en kısa zamanda ödemekti amacimiz ve ben elimde bir kuruş bile tutmuyorum birikimlerimlerim de buna gitti hep. Hal böyleken maaşin yarisini kenara koymak saçma geliyor para zaten yetersiz. Bir de böyle mantıksiz olmasina rağmen sevgilimin hemen kabul etmesi ve ablam haklı demesini anlamlandiramadim. Bunu beni düşündürdü ileride ikimizin hayatina da sürekli mudahale eder mi acaba dedim ki ederse de sevgilimin kimi haklı bulacağini anladım biraz. Görünce sorunlari yaşamak istemiyorum. Sizce ben abartiyor muyum? Yani kadınlar olarak bazen duygusal bakiyoruz olaylara dolayısıyla mantıklı mı düşünüyorum yoksa küstahlik, kiskançlik mı kestiremiyorum. Bana bu konudaki fikrinizi söyler misiniz objektif bir şekilde?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi