Arkadaşlar siz 21 yaşında gezmek tozmak varken, hastanelere gidip, sağlıklı bir şekilde yaşamak varken, kimseniz olmadığı halde sırf birilerinden sevgi görebilmek için hep hasta olmaya çalışırmıydınız? Sizce bu ne kadar mantıklı bir şey?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimsen yoksa özamn kime hasta ayağına yatıyorsun mantık burada bitti tükendi zaten.
Öyle değil aile dışı kimsen yoksa
Soru yine geçerli
Bazen çaresizlik ve sevgisizlik insana her şeyi yaptırır
Sevgi gösterecek kimse yok, duvarlara mı yapacak bu olayları
Hayır işte insan sevgisiz kalınca herkesten sevgi bekliyor bir şekilde tanımasa bile
En iyi ben anlarım onun halinden o kişi kim ise
O kişi benim ama ben kimseden sevgi beklemem, ilgi odağı bile olmak istemem, biri bana değince bile tiksiniyorum, o kadar insan sevmem ve bir insan bu karakterdeyken 7 ay boyunca hasta taklidi nasıl yapar hadi yaptı diyelim test sonuçları da orta da onları da mı değiştirdi hacker falan sanırım
Valla haklısın ne desen ama bazen de sevgisizlik o kadar kötü oluyor ki sevgi arayışına çıkıyor insan ama sen durumu anlatıp söylediğin de sana inanmayan kimse de onu çıkar hayatından zarar verir sana
Ailem annem ve ablam, ve 7 aydır benim enfeksiyon ve sedimantasyon çok yüksek çok ağrım oluyor ve zaten kronik bronşitim var, kan tükürüyorum, troidim var, ve doktorlar bunları gözlerinin önünde söylüyor, 7 kutu antibiyotik içtim 7ayda ve hala geçmedi, hala gelmişler bana sen dikkat çekmek için yapıyorsun diyorlar, benim hayatımda ne sevgilim oldu ne bir şey, arkadaşım zaten yok, akrabalarıma full küsüm, babam ben küçükken öldü, ben hasta taklidini kime yapıcam hadi yaptım diyelim 7 ay nasıl sürdürücem de oscarlık oyuncuyum heralde hadi sürdürdüm, test sonuçlarını nasıl değiştiricem akıl mantık yok yani.
başka yol yokmu be sevgi görmenin
Sen olsan böyle bir şey yapar mıydın? Sağlığın şakası, numarası olur mu?
olmaz
ben olsam şöyle yaparım alırım karşıma derimki seviyorsam seni seviyorum beğeniyorum konusmak istiyorum vs vs zaten isterse o da tanısır konusuruz yani farklı şeylere gerek yok diye düşünüyorum
Hiç sevgilisi olmamış, arkadaşı dahi yok, akrabalarıyla full küs bir insan
bunlar engel mi gidip konusman için onla karşılıklı
İlgi odağı sen olmanda saçma
?
Niye hasta olayım
Hee işte kimse gençliğinin baharında sırf dikkat çekmek için hasta taklidi yapmaz değil mi? Mantık yok