Ne yapmalıyım? İnstagram yazdığım hiçbir kız cevap vermiyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
araa araaa belkide bulursunnnn
gunduz geceee yalvar yakar olursunnnn
sende siraaaa
ne denir ki sanaaaa
gecmisler olsunnn
gecccmissler olsunnn
Dalga geçme bacı 😄😄😄
Deliler gibi aşk yaşamak istiyorsan kızları sosyal medyada arama
Ne yapmam lazım bana bi taktik ver özgüvenim çok düşük ve dışarda da reddedilmekten korkuyorum. Reddedilme korkum var spor falan yapıyorum arada parkta kızlarla bakışıyorum falan ama reddedilirim diye korkuyorum. Ama ben iyi bi insanımdır genelde yani reddedilcek bi insan da değilimdir. Çevrem çok yok
Reddedilirsen de reddedilirsin. Sen kibarca yaklaş tanışmak iste. Cidden o kişiye sevgiyle yaklaş ama başka amaçlar olmadan. O kişi reddediyorsa kendi bilir hata yaparım diye hiç eyleme girişmemek daha kötü inan bana
Aynen ya bi de muhabbet konusu bulamıyorum bi muhabbet açıp ordan sonra numarasını istemem lazım ama nadı bi muhabbet açcam
Birinin birini seveceği varsa suskunlukta da sever. Misal ben onu yanımda tek kelime etmeden konuşma varlığıyla bile huzur bulurdum. Yani sen kendin gibi davran
Rol yapma diyorsun demi? Çok sevebileceğim bi kız istiyorum ona bu dünyada cenneti yaşatcam bi bulsam ama olmuyor neyse... Umarım şu özgüvenim gelir de bi kızla konuşabilirim... Ve reddedilmenin de normal bir şey olduğunu kabul etmem gerekiyo kız beni beğenmiyebilir veya ilişki istemeyebilir veya güvenmeyebilir bunlar olabilen şeyler bunların normal olduğunu kabul etmem gerekiyo ama ben kötü niyetle yaklaşmadığım için kızlara yani zaten bi kızı zor beğenirim önüme geleni beğenmiyorum abaza değilim. Yani iyi biri olduğumu da düşünüyorum ama herşeyim mükemmel olsa bile reddelibileceğimi kabullenmem gerekiyo yani bazen sorun bende değildir ya da karşı taraftadır bazen ikimizde de değildir sadece kimyamız uymamıştır veya birimiz birimizi beğenmemiştir... :( bunu kabullenmesi zor olcak neyse
İnan Brad Pitt bile olsa reddedilirsin. Bazı şeyler de kaderdir. Belki 10 reddeden değil o 1 kabul edecek olanla bunu yaşayacaksın. Bu yüzden sen kendine güvenmeye bak
Çok sağol. Çok yardımcı oldun umarım güvenimi kazanabilriim ve reddedilmenin de normal olduğunu kabul edebilirim
Erkeklere güvenimiz kalmadı
Kötü erkekler yüzünden iyilerine de güvenmiyorsunuz. Ayırt edemiyorsunuz siz de haklısınız olan bize ve size oluyo kötü erkekler yüzünden
Nasip kısmet bu işler
Bulamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnstagram’da tanımadığın kızlara doğrudan mesaj atmak genelde ters tepiyor aşkom. Kızlar artık DM kutusundaki klasik mesajlardan çok sıkıldı. O tutkulu ve deli dolu aşkı bulmak için önce kendi profilini bir vitrin gibi düzenlemelisin.
Ayrıca mesaj atmak yerine hikayelerine samimi ve komik yanıtlar vererek iletişim kurmayı dene. Doğallık her zaman kazanır ✨ Sen genelde ilk mesajda ne yazıyorsun, gel birlikte analiz edelim? 💖💅
Selam nasılsın ve ya ne yapıyorsun yazıyorum...
Ayyy şaka mııı, aşkom işte bu yüzden bakmıyorlar! Tanımadığın birine selam nasılsın yazmak çok sıradan kalıyor, yapma bunu 🙈✨
Ne yazmam gerekiyor?