Aşk İlişkileri Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Şöyle prenses gibi hissettireceğim, konuşabileceğimiz, dertleşeceğimiz bir kız yok mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güzel sohbeti olan kız yok mu? Güncellemeler+1 yıl Neden ciddiye alınmıyorum :( Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Şöyle prenses gibi hissettireceğim, konuşabileceğimiz, dertleşeceğimiz bir kız yok mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye prenses gibi hissettireceksin? Sen prens misin veya atanin herhangi bir krallığı var mıydı? 1 10 Yorumla Soran +1 yıl vardı. stark tık biz. kuzey bize bağlıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eheueheu güney de bize😉 ama gerçekte, anlayana. Yorumla Soran +1 yıl korum tapuları önüne öyle bakarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski soyadımızı söyletme 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @zeyneym ne hallere düştüm :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kim laooo Yorumla Zeyneym +1 yıl Hopp noluyo mk ben nalaka xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zeyneym Aman aman nereye geldim, daha demin evdeydim. Bırakın lan beni Yorumla Soran +1 yıl @Zeyneym senin yüzünden bedduamı ettin :) hep maviler geliyor Yorumla Soran +1 yıl bu arada @zeyneym aşka inanmayan duygusuz bir arkadaşımız :) heykel :) Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Prensesler gibiydim ben baba evinde 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nere kadar baba evinde :) Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl 😂🤷♀️ Yorumla Soran +1 yıl Kaçırma derim :) Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Keçiler kaçtı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl nere gittilerse getirelim :) Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Dağa Yorumla Soran +1 yıl o iş zor ferhat değilim dağ deleyim mecnun değilim çöle düşeyim :) Yorumla
Zeyneym Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seni kim ne yapsın xd 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin ya 😀 tanı bakalım bi sonra karar ver 😀 Yorumla Zeyneym +1 yıl Aşşağıda ki arkadaş çok istekli onu dene xD Yorumla Soran +1 yıl Bizdeki şans 😀 gökten hadise yağsa bize Ajdar düşer Yorumla Zeyneym +1 yıl Ajdaları üzme Yorumla Soran +1 yıl geç dalganı :) ben zeynep istiyorum en azından adı güzel :) Yorumla işbağımlısı +1 yıl Offfd igrenc abaza koktu buralar Yorumla Soran +1 yıl gör halimizi biri daha geldi :) Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl istediğiniz ürün elimizde bulunamadı 0 0 Yorumla
Ay_ışığı26 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yok asdaffags 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Taze bitmiş. Kimse kalmamış 😀 Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Kalmaz Yorumla Soran +1 yıl neden kalmamış acaba :) Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Bilmem Yorumla Soran +1 yıl olsun beraber öğreniriz :) Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Benim yol arkadaşım var sağol Yorumla Soran +1 yıl oo şanslı çocukk Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Çok şanslı aynen Yorumla Soran +1 yıl keşke bende şanslı olsaydım belki ayrılırısınız :) Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl 28 yaşındasın demi ve benim onunla ayrılma ihtimalim yok Yorumla Soran +1 yıl 28 yaşlı mı :) Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl 18 yaşındaki bir kız için evet Yorumla Soran +1 yıl 9 yaş normal. Çok abartı değil :) Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı mı manit Yorumla Ay_ışığı26 +1 yıl Normal Yorumla
KeremKarakaya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben varım gel 0 4 Yorumla Zeyneym +1 yıl Yokluktan galiba? XD Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Prenses olmak istedim sadece Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler tercihim kadınlar :) Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Bu beni üzer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye prenses gibi hissettireceksin? Sen prens misin veya atanin herhangi bir krallığı var mıydı?
vardı. stark tık biz. kuzey bize bağlıydı
Eheueheu güney de bize😉 ama gerçekte, anlayana.
korum tapuları önüne öyle bakarsın
Eski soyadımızı söyletme 😂😂😂
@zeyneym ne hallere düştüm :)
O kim laooo
Hopp noluyo mk ben nalaka xd
@Zeyneym Aman aman nereye geldim, daha demin evdeydim. Bırakın lan beni
@Zeyneym senin yüzünden bedduamı ettin :) hep maviler geliyor
bu arada @zeyneym aşka inanmayan duygusuz bir arkadaşımız :) heykel :)
Prensesler gibiydim ben baba evinde
nere kadar baba evinde :)
😂🤷♀️
Kaçırma derim :)
Keçiler kaçtı 🤣
nere gittilerse getirelim :)
Dağa
o iş zor ferhat değilim dağ deleyim mecnun değilim çöle düşeyim :)
Seni kim ne yapsın xd
Neden öyle dedin ya 😀 tanı bakalım bi sonra karar ver 😀
Aşşağıda ki arkadaş çok istekli onu dene xD
Bizdeki şans 😀 gökten hadise yağsa bize Ajdar düşer
Ajdaları üzme
geç dalganı :) ben zeynep istiyorum en azından adı güzel :)
Offfd igrenc abaza koktu buralar
gör halimizi biri daha geldi :)
istediğiniz ürün elimizde bulunamadı
Yok asdaffags
Taze bitmiş. Kimse kalmamış 😀
Kalmaz
neden kalmamış acaba :)
Bilmem
olsun beraber öğreniriz :)
Benim yol arkadaşım var sağol
oo şanslı çocukk
Çok şanslı aynen
keşke bende şanslı olsaydım belki ayrılırısınız :)
28 yaşındasın demi ve benim onunla ayrılma ihtimalim yok
28 yaşlı mı :)
18 yaşındaki bir kız için evet
9 yaş normal. Çok abartı değil :)
Olabilir
Yakışıklı mı manit
Normal
Ben varım gel
Yokluktan galiba? XD
Prenses olmak istedim sadece
teşekkürler tercihim kadınlar :)
Bu beni üzer