Çok güzel kızım, auram, enerjim, zekam, espritüelliğim, özgüvenim tavan ama ortamım olmadığı ve seçici olduğum için istediğim gibi birini bulamıyorum.😔Aşk dizilerini izleyince bende sevmek, sevilmek ve aşk duygularını tatmak istiyorum. Biliyorum ortamım olursa kendime aşık edemeyeceğim erkek yok bu döngüden nasıl kurtulabilirim🥺
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat ve Aşklar
Dizilerden ibaret değil
Dizilerin gazına gelip de aşk hayalleri kurma
Dünyan başına yıkılır.
Rasyonel ve gerçekçi yaklaşırsan mutlu olursun iliskinde.
Hakkında hayırlısı olsun aurasi güzel kız 🧿14 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu güzel duygulara böylesi olumsuz bi bakış açısıyla bakıyorsun ki ölmeden önce herkesin yaşaması gereken duygular bunlar ve ben yarı mantık yarı aşk kadınıyım. Bunu istemem kadar normal bişey yok diye düşünüyorum. Amin... Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılNiye bu güzel duygulara böylesi olumsuz bi bakış açısıyla bakıyorsun ki
**KADINLAR Genelde Duygularıyla hareket ederler. Sana kızmıyorum ya da laf söylemiyorum. Öncelikle cumlelerimi yanlış anlama lütfen gözlem ve bilgiye dayanır bu söylediklerim. Türk toplumunda kadınlar özellikle sosyal medya, medya ve dizi kültürü sayesinde aşk kavramını farkli algılamaya başladılar. Sonra gördüler ki dizilerde ki gibi kızı evinden arabayla alıyor, şirkete gidiyorlar öğlen lüks restaurantlarda yemek, akşam cluplar da hayat, hafta sonu şömineli dağ evinde romantik müzik eşliğinde duygular havada uçuşuyor. maalesef kadınlar Aşk ve Türkiye de ilişkiler böyle değil diziler deki hayatlar yalandan ve algilardan ibaret. Gerçekçi bakıyorum olumsuz değil. Hayat senin takdir senin...
ölmeden önce herkesin yaşaması gereken duygular bunlar ve ben yarı mantık yarı aşk kadınıyım.
**KADİNLAR Her Zaman duygularıyla hareket ederler ve erkeğe
(ne yazık ki gerçek sevgi yoktur bu arada bir kadın çocuğu dışında kimseye gerçek sevgi beslemez , öyle söylüyorsa bile bu bugunluktur simdiliktir )
Çıkarcı yaklaşır gelecek nesillere olan genlerin saglikli aktarılması için erkeğin güvence, güvenlik, ve maddi anlamda sağlayıcı olmasını ister ki böyle olması gerekmektedir de erkek. Toplumda erkekten beklenen budur.
Bunu istemem kadar normal bişey yok diye düşünüyorum.
**ELBETTE Normal saygı duyuyorum fikrine ancak dizi ve sosyal medya ilişkilerine bakıp o şekilde hayatlar olmadığını olsa da bunun kalıcı olmayacağını söylemek istiyorum. O ilişkiler kadın erkek doğasına aykırı ilişkiler yaşam standartları ve davranış paternleri anlamında..
Amin... Teşekkürler.
**Rica ederim Umarım her şey istediğin gibi olur...
Soran+1 yılBelki kendince haklısın ama ben çok bişey istemiyorum lüksiyat anlamında sadece sevmek, sevilmek istiyorum. Aşk istiyorum... Bunlar insana can katar bir anlamda. Aşık olduğum anları hatırlıyorum cidden aşk güzelliğe güzellik katıyo her anlamda mutluluğun zirvesini yaşıyosun😇Bak hatırlayınca bile duygularım yükseldi ve hayacanlandım🥰Umarımmm🙏🏻Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan ve size de aynı dileği dilerim 😊
Cevap sahibi+1 yılBelki kendince haklısın ama ben çok bişey istemiyorum lüksiyat anlamında sadece sevmek, sevilmek istiyorum.
**GAYET MAKUL Olması gereken istek ve düşünceler elbette🙂
Aşk istiyorum...
**Gönül neler istemiyor ki 😊
Bunlar insana can katar bir anlamda. Aşık olduğum anları hatırlıyorum cidden aşk güzelliğe güzellik katıyo her anlamda mutluluğun zirvesini yaşıyosun😇
**GAYET İyi bilirim yaramı deştin hatirlattin bana o günleri 🙂
Bak hatırlayınca bile duygularım yükseldi ve hayacanlandım🥰
**HEYECANİN Daim olsun inşallah karşına yüksek değer iyi bir insan çıkar 🙂
Umarımmm🙏🏻Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan ve size de aynı dileği dilerim 😊
**RİCA EDERİM Güzel dileklerine ben teşekkür ederim 🙏🙂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hangi şehir peki? ona göre yürücem :D
09 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul ama sen benim erkek versiyonum musun bakalım😅
- +1 yıl
ah beğa :D üzdü. neyse ben şehri söylemeyim. şehri söyledikten sonra gerisinin bir anlamı kalmıyor çünkü :D yani ben kendimi övmeyi pek sevmiyorum ama allah var, yunan tanrısı gibi adamım :D geçenlerde manitim olmadığını duyan bir abi öyle söylemişti de :DD: ama bir önemi yok aynı iltifatı kadınlardan almadıktan sonra :D geri kalan özelliklerim zaten ofsayt hep. yazılım mühendisiyim, evden çalışıyorum, baba parası yemiyorum, çok dışarı çıkmıyorum genelde çıkarsam da çalışmaya çıkıyorum. 2 yabancı dil biliyorum. instada pek takipçim yok. bunlar genelde kızların hoşuna gitmeyen şeyler ondan ofsayt yani :D
Soran+1 yılHangi dilleri biliyosun bak bu dikkatimi çekti
- +1 yıl
türkçe ve ingilizce. türkiyede türkçe yabancı dil oldu artık bildiğin üzere :DDDD şaka bir yana cool gözükmek için demiştim ben onu ya. biraz rusça öğrendim, arkadaşlar kendi aralarında konuşuyorlardı ben bilmediğim için dahil olamıyordum. A1 seviyesinde bişeyler öğrendim. bir tane de not defterim var açıp açıp tekrar ediyordum. şu sıralar ingilizceye daha fazla ağırlık verdim. openenglish üzerinden haftada birkaç kez yabancılarla oturup konuşuyorum toplamda 2.5 saat. maksat kendimi ifade ederken o düşünme ve ara ara tıkanma olayının önüne geçmek. onun dışında zaten türkçeye olan hakimiyetim ortada :D yazım yanlışlarına takılma ben takılmadan yazdım geçtim :D sonra deme yani bu hakimiyet kurmuş halin mi diye :D gayette güzel konuşuyorum. lütfen
Soran+1 yıl😂😂Komik çocuksun ama bende ingilizcemi geliştiriyorum bu aralar senden alacağım tavsiyeler olucak. Grammerin nasıl peki?
- +1 yıl
www.youtube.com/watch
vellah inan et, yılda gramereeee, hiç çalışmamişam :D
lisede hocam tense'leri öğretmişti. her sene aynı şeyleri gösterirdi hoca. her sene aynı şeyi tekrar ede ede ede ede, kafaya kazındı. bi de sürekli tekrar ettirirdi bize, bide deftere yazdırırdı 5-10'ar kez. kontrol de ederdi. yapmayana tokat falan atardı istersen ben tokatlayabilirim yani eğer işe yarar dersen :D bende işe yaramıştı çünkü. neyse ben yabancı dizilere fena sarmıştım, yıl kaç, 2010'ların başlarında anime manga çok okuyordum onları bıraktım yabancı dizilere sardım. öyle bakıyorum, mesela adam bişey söylüyor. altta türkçesi yazıyor. adamın dediğini duydum. başta "I" yani okunuşuyla "ay" diyor. ya da you diyor he she it those vs. diyor. kulağım o kısmı seçebilmeye başladı. altta da türkçesini okuyorum bir fiili çekimleyip bişeyler söylüyor. ben bu arada bunu diziyi öyle çay çitlek yaparak izlerken fark ediyorum. yoksa öğrenme amacıyla izlemiyorum. neyse bir gün bir replik duydum lost dizisi izliyordum. john locke dedi ki: "don't tell me what can't i do".
o an durdum ve dedim ki, bu nedir lo, adam iki cümleyi birleştirdi ve bizdeki gibi bir cümle çıktı. bana sorsan ben bunu yapamazdım. sonra gittim araştırdım bu neymiş diye. sürekli kullanılan bir şey çıktı bende bununla ilgili cümleler duyduğumda anlamaya başladım. mesela muhammad ali var boksör, bir maçından önce diyordu ki, im gonna show you how great i * ! sonra dedim ki vay babasını satayım, adam gonna dedi :D gonna neymiş dedim. gonna wanna gotcha vs. acayip şeyler öğrendim. daha sonra SVOPT diye bir kural var bunun esnetilebildiğini öğrendim. mesela adam diyor ki, "in here, the important thing is everybody respect to each other" farkındaysan he she it demek yerine "is" ifadesinden önce kocaman bir yapı sığdırdım. bunu yazarken de düşünerek yazmadım. bir noktada türkçe düşünmeyi bırakıyorsun. - +1 yıl
otomatik çıkıyor ağzından. bunlar bir anda olmuyor. ben 12-13 yıldır yabancı dizi seyrederim. mesela şarkıları hiç anlamazdım şarkıları daha yeni yeni anlayabildiğimi kelimeleri seçebildiğimi fark ettim. değilse genelde sadece izliyor ve izlerken merak edip o neymiş nasıl yapılıyormuş diye durdurup arkada aratmaya başladım. yavaş yavaş kendiliğinden gelişti. daha sonra gerçekten ihtiyacım oldu. 2 rus ğanfendiylen yolda denk geldim havadan sudan konuştuk. ilk kez orada yabancılarla temasa geçtim. ve o iletişimin hep videolarda gördüğüm gibi olması ve bana yargılamadan etmeden konuşmaları beni çok mutlu etti. dedim ki bunun üzerine daha fazla durmalıyım. ondan sonra zaten sabahları bi fatih altaylı haberlerini dinlerim yutuptan. o da türkçeyi unutmayım diye :D geri kalan tüm vaktimde ingilizceyle haşır neşirim. cevabın kısaca, çalışmaylan değil yaşamaylan oluyor :D bide şunu belirtmem gerek. başta çok zorlanabilirsin. ama şu bir gerçek. başta 10 cümle duyuyorsam onucusuğunu da anlamıyordum. ben anlamadığım kısımları araştırmaya başladığımda, bir süre boyunca bu böyle devam etti. 10 cümlenin 10'unu da anlamıyordum. ben anlamıyorum diye vazgeçmedim. çünkü o motiveyle ilerlemiyordum. sadece akşamları çay çitlek cipis kola abur cubur yerken pek bi keyifli oluyordu. daha sonra, şunu fark ettim. 10 cümle geçiyorsa 1'ini anlayabiliyordum. devam ettim. zaman içerisinde bu 2 oldu 3 oldu 4 5 6 7 derken, şu an baya baya bir diziyi bir filmi ingilizce altyazıyla anlayarak seyredebiliyorum. ingilizce gerçekten çok duymayı gerektiren bir dil. mesela yabancı hocalar bana hep dediği bir şey var. pronunciation'ın çok iyi diye. yani telafuzun çok iyi diye. ben hayatımda telafuz çalışmadım. sadece çok dinlediğim için onun nasıl söylendiğini hangi vurguların nasıl yapıldığını biliyorum. bende taklit ediyorum aslında bir nevi. öyle işte :D
Soran+1 yılİngilizce telaffuz dinleye dinleye türkçe telaffuzu unutmuşsun acaba yediğin tokatların etkisi mi bu😂Söylediğin şeyleri bende yapıyorum şu an öğrenirken keşfettim bende ama liseden beri benim çok ilgim var dile grammeri tokat yemeden öğrendim ama sadece tense'lerle bitmiyo olay... Ama türkçe altyazılı izlemektense ingilizce altyazılı izledikten sonra filmi ya da diziyi durdurup öyle çeviri yapmak daha da geliştirir insanı ve evet benim de ingilizce telaffuzum çok iyi hep dinlemeye maruz kaldığım için. Ama ben bunu başkalarına da öğretmek istiyorum yani öğretmenliğini yapmak istiyorum o yüzden grammerini tekrar çalışıyorum çünkü yds sınavına girip sertifika alıcam ve özellerde bunu öğreticem. Peki bilgisayardan yazılımdan biraz bahsedelim bakalım bunu nasıl geliştirdin?
- +1 yıl
yok ben hiç tokat yemedim çünkü hoca beni çok severdi :D genelde çok severlerdi zaten. o yüzden ben birisini dövsem bile, kesin haketmişsindir diyerek dövdüğüm çocuğu tekrar döverlerdi :D ilkokul lise hep böyle geçti ama işte ezberdi. türkçemde ğela vellah çoh gözeldir kur'anıma, hiç laf ettirmem :D bu arada ben söyledim mi bilmiyorum ingilizce dersleri alıyorum ben openenglish üzerinden. neyse işte ben tense'ler dışında bişey bilmiyordum. mesela bişeyi söylemek istiyorum. orada passive voices mıdır nedir onu öğreniyordum. konu olarak basit aslında. mesela birisi şunu dedi diyeceğim. onunla ilgili "she said that..." diye bi kullanımını öğrendim bide işte have'i bişeye çeviren, will'i bişeye çeviren bi kullanımı daha vardı. onu unuttum. atıyorum "ayşe gelemeyeceğim dedi." - "ayşe gelemeyeceğini söyledi" diye bi onun ağzından bide kendi ağzından onun dediğini aktardığın yöntemde kullanımı değişiyor. gibi. ben dediğim gibi profesyonel bir dilci değilim. ben sadece pratik bi adamım. çat pat yapar geçerim. geçen hindistanlı biriyle konuştum. teknik bir sorundan ötürü. adam yamuk yumuk konuşuyor. dedim yazarak anlat :D bende dinledim. okey dedim. kendi cevabımı aktardım. konu kapandı. ama sorunu mu çözdüm mü çözdüm :D önemli olan da bu. bir şekilde iletişim. bu arada evet dediğin gibi, dilde yazmak etmek bir yere kadar. dil dile değecek :D en güzel öğrenme, ihtiyaç anında oluyor çünkü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
+1 yılseçici olacaksan bu seçiciliğini iyi insanlardan yana kullan kategorize ederek olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki dee karakter bakımından kötü olanı napayım
- +1 yıl
Dizilerde ki karakterlerde büyülemesin seni
Soran+1 yılBüyülüyo iştee
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılah be.. döngüyü bilmiyorum ama elbet bir gün istediğini bulacaksıın
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarımmm🙏🏻😇
+1 yılHayatimda hic kiz gormedim. Desene seni görsem kulaklarım oynar heyecandan
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin için nefes alsın yeter mantığı olduğu için her kıza yürürsün sen
- +1 yıl
Ne alakası var. Daha hayatimda hic kiz görmedim diyorum sen bana abaza mabaza yaftasi yapiyorsun. Belki tövbe haşa manevi inanci olan biri olarak ve seni allahin yaratttigi bir varlik olarak allahin gucune gitmeden cok sevecegim. Niye hemen nefes alsan yeter muhabbetine ceviriyorsun ki?
Soran+1 yılBu profille pekde inançlı durmuyosun kendinle çelişmee
- +1 yıl
Ok
insanlara şans bile vermiyor muşsun senin kederinde yalnızlık var bence öyle kal
015 Yorumla
Soran+1 yılSen her önüne gelene şans ver yalnız kalma okeyy
Soran+1 yılBen makam ve mevkisine ya da saygınlığına bakmam o kendine olan bişeydir ben kendi erkek versiyonumu arıyorum her anlamda kolay biri olsaydım zaten şu an çok başka olurdu evet her şey tip değil ama yanıma yakışsın isterim buna hakkım yok mu?
- +1 yıl
çok seçici olmak sana sadece bunun gibi dert vericek elinde sonunda pes edip aynı yola düşersin zaten, insanlar birbirleriyle çok vakit geçirirse zaten birbirlerine benzemeye başlarlar. Önemli olan anlaşabilmek ve güçlü iletişim kurabilmek. Hem senin gözünde birisi senin kopyansa, ya o da senin gibi seçiciyse bu seferde o seni beğenmezse? oysaki sana şans verseydi birbirinizi tamamlayan iki yarım gibi olurdunuz ama o seninle aynı şeyi düşünmüyor
Soran+1 yılOlabilir ama bazı ruhlar maziden tanışıktır gözgöze gelince bile farkederler birbirlerini
Soran+1 yılBen inanıyorum
Soran+1 yılBen her yaşta bebek gibi olurum sen rahat ol
Soran+1 yılBenimle çatışırsan böyle davranırım kim olsa zehir olur sana yoksa sevdiklerime bebek gibi davranırım😏
Soran+1 yılBeni tanımıyosun hakkımda boş yorumlar yapmaa
Soran+1 yılÇok şükür yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılokuldan ya da is yerinden konustugun bi cevren de mi yok ortamım yok ne demek :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılOkul bitmeden önce ohooo çok askiyonlu bir aşk hayatım vardı ama bittikten sonra oda bitti şu an iş başvuruları yaptım bakalım olursa burdan yazıcam dkfjfjfj
- +1 yıl
hadi kız göreyim seni merakla bekliyorum hahshahs
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sosyalleşecek ortamlara gir. Eğitim, kurs, spor vs gibi.
08 Yorumla
Soran+1 yılKursa yazıldım zaten ama henüz başlamadı
Soran+1 yılÇevrem var sevgilim yok
Soran+1 yılDedim ya beğendiğim tipler yok seçiciyim diyee
Soran+1 yılİstediğim değilse hiç olmasın zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de olsun istiyorum ama kimse yok 😂 Allah ta yürü ya kulum demeyince yürünmüyor ki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu anlattigin gibi olsaydin emin ol yalniz degildin 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılHer teklif edeni beğenmiyorum işte sıkıntı orada seçiciyim
Cevap sahibi+1 yılno comment
Soran+1 yılOkeyy
+1 yılNasip işi. ben de arıyorum. ama dediğin gibi kriterlerine uymuyormuşum bazılarının. ben de zamana bıraktım
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman önemli bana göre
- +1 yıl
elbette zaman önemli. artık belli bir yaştan sonra insan artık umursamıyor. ama senin doğru zamanını Bi'Bilen var
+1 yılNe guzel soyledin sevgilisi olmayanlar yorumlarda bulussun mu o zamn
03 Yorumla
Soran+1 yılBuluşsun bakalım dkfjjfjcvjv
- +1 yıl
Varan 1 benim yok ist ici 🙋🏻♂️
Soran+1 yılHade kızlar burada talipleriniz bekliyooo acele ediin😅
+1 yılYani beklentin en şimdi bu önemli ama
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimin erkek versiyonu 😅
- +1 yıl
Yani mantıksız değil :D Ama ben mesela kendini aşk dizilerini kaptıran bir kadınla uğraşmak istemezdim :D Bence bazı konularda biraz daha kültür katmak daha etkili olabilir :P :D
Şaka bir yana ama bu işler işte siparişe gelmiyor maalesef. Yoksa bende kendimden bir tane isterdim haha
Soran+1 yılYa aşk dizisinde ne oluyo Allah aşkına 🤦🏻♀️Sevgi ve aşk gibi kavramlar oluyo ayrıca bilgi ve kültür konusunda baya gelişkin olduğum için bunların konusunu açmadım bile... Sadece duygularımı paylaştım keşke sipariş işi olsaydı o zaman her şey daha kolay olurdu 😅
- +1 yıl
Biraz sana takılarak yaptım yorumun ilk kısmını aslında. Seni tanımıyorum sonucta kültürel seviyeni bilemem :) Ki kültür dediğimiz kavram bile aynı olmayabilir.
Siparişle olsa süper olur zaten :D
Sevgili yapmak için sevgili yapmayın ya
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o duygunun nasıl olduğunu bilmiyorsun işte
Soran+1 yılAhh zekamı küçümseme bence şimdiye kadar kullanılmadım😉
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılumarım istediğini bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yaa güzel dileğin için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Dizilerin gazına gelme boş ver aşkı sevgiliyi.
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaa çok güzel şeyler bunlar
- +1 yıl
Ama gerçek değiller.
Soran+1 yılSen hiç aşık olmamışsın anlaşıldı
- +1 yıl
Aşık oldum vakti zamanında hatta aşk acısını dibine kadar yaşadım için rahat olsun.✋
Soran+1 yılİyisiyle kötüsüyle yaşamışsın ne güzel iştee
- +1 yıl
Evet tecrübe edindim hatırladıkça o bakımdan iyi ki diyorum.
Soran+1 yılNe mutlu sana...
- +1 yıl
Darısı başına diycem ama demiyim. Sadece hakettiğin aşkı yaşamanı dileyebilirim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim..😇✋
tanımak isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim erkek versiyonum musun kii
Soran+1 yılAnlamakla olmuyo sadecee
La bu nasıl bir dert
04 Yorumla
Soran+1 yılDert işte bana göre
Soran+1 yılAma görülmesen nasıl olucak
+1 yılbeni tanıman gerek demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılKriterlerime uyuyor olman çok şeyi değiştirir
- +1 yıl
uyuyorumdur belki mesaj atabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılnasip...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO seni bulur sen onu ararsan zor bulursun
011 Yorumla
Soran+1 yılAramıyorum görülsem yeterli😅
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım inşallah evde kalmassın amin
Soran+1 yılYok kalmam rahat ol sen😉
Cevap sahibi+1 yılTamam aslan parçası amin de
Soran+1 yılIyyh
Cevap sahibi+1 yılSanada ıyhhh sen böyle evde kalırsin kezban seni
Cevap sahibi+1 yılDua yıda iptal ettim
Soran+1 yılEziksin acıyorum sana asıl evde kalan sensin kur*ban ol bana
Cevap sahibi+1 yılNeyime acıdın gayet statü sahibi bı insanım eski astsubay şu an da üst düzey yöneticiyim büyük rent a car sirketinde istedigim kişi ile evlenirim rahat ol. Senin statün kimliğin neki bana ezik diyebiliyosun
Cevap sahibi+1 yılNeyse uzatmaya gerek yok tatlıya bağlayalım kusura bakma kendine iy bak
Soran+1 yılEziklik mesleki olarak kastettiğim bişey değildi neyse bence de uzatmayalım selametleee
Gizli Üye(25-29)+1 yılCik disari tonlarca var
026 Yorumla
Soran+1 yılNerde var ya her girdiğim yerde sevmediğim tipler
Soran+1 yıl@sörfurkan Alperen duymaz gibi tipleri
Soran+1 yıl@sörfurkan bakışlarım yeterli zaten girdiğim ortamda hemen farkedilen bi enerji ve auram olduğu için o kısım kolay😎
Cevap sahibi+1 yıl@sörfurkan emir can igrekle akrabaliginmi var🤣
Soran+1 yıl@sörfurkan Paylaşmak istedim sadece napayım bir an duygularım kabardı iştee
Cevap sahibi+1 yıl@sörfurkan benzettim biraz tip olarak
Cevap sahibi+1 yıl@sörfurkan banami dedin onami
Soran+1 yıl@sörfurkan evet kendimi çok severin ve beğenirim 😎
Soran+1 yıl@sörfurkan yoook şımarık değilim benimkisi özgüvenden kaynaklı bişey😅
Soran+1 yıl@sörfurkan kırılgan değilim genelde kıran taraf benim😂
Soran+1 yıl@sörfurkan 26 sen
Soran+1 yıl@sörfurkan niyee
Soran+1 yıl@sörfurkan tanışmak içinse noo
Soran+1 yıl@sörfurkan hayır ama isterdim şu an İstanbuldayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtam yap o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılYapcam bebiş az kaldı
Cevap sahibi+1 yılIyi iyi
Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aynen
00 Yorumla
+1 yılOlur beee
012 Yorumla
Soran+1 yılHade bakalım
- +1 yıl
Dediğin özellikler varsa olur :))
Soran+1 yılOlmaz olur mu elimi sallasam ellisi ama işte ben seçiciyim iştee
- +1 yıl
Fazla seçici olma sonra çürüdüğünde seçim hakkın çöp olur :))
Soran+1 yılBenim 40 yaşındaki halim bile 30 gibi olur o konuda rahatım dmfnfkjf
- +1 yıl
Görmeden yorum yapamam :))
Soran+1 yılGörsen yorumun belli tahmin edebiliyorum kdjfjf
- +1 yıl
Bilemezsin neyse boş ver gösterme sende kalsın :))
Soran+1 yılBen bende tutuklu kaldım mxncnc
- +1 yıl
Kalmaya devam 👍
Soran+1 yılSıkıntı yok relaax
- +1 yıl
Güzel o zaman 👋
+1 yılbulursun inş
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaa
Instan var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
126 Yorumla
Soran+1 yılExper kasmak için bu emojilere gerek yok
Cevap sahibi+1 yılyok ne alakası var xper için yapmadım malmsın mk neyin kafasını yaşıyorsun sadece sana gülüyorum xper kasmamak istesem bir sürü soru var yorum yaparım sürekli biraz aklını çalıştır akıl varsa eğer
Cevap sahibi+1 yılaman asla senşnle sevgili olmak istemezdim 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılSaygısız herif defol sorumdan!
Cevap sahibi+1 yılsensşn o hahahahahahahahahahhahahahahahah
Soran+1 yılTerapiye gitmelisin çok ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılbenim yoktur aklı başında bir insanım onun için sana güldüm senşn ihtiyacın var hemen gitmelisin acele et hadi hadi durma 🤣🤣🤣
Soran+1 yılŞizofren olduğunu biliyorum saklama boşa köşede ağla rahatlarsın
Cevap sahibi+1 yıltamam ağlama sensin 🤣🤣🤣 hemen gitmelisin terapiye durma gız
Cevap sahibi+1 yılparam yoksa götüreyim seni utanma
Soran+1 yılBana bak seni hasta herif daha fazla senin bu saçmalıklarına katlanamicam susar mısın artık dellendirme beni🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılhahahahahahahahahahhahahahahahah ben çoktan kapattım konuyu psikomanyak sen uzatıyorsun seni aptal şizofreni hasta beyin özürlü
Cevap sahibi+1 yıldelir diye yapıyorum zaten 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılparan yoksa gel gidelim herseyi ben karşılarım ağlama paran yoksa
Soran+1 yılNe işsiz adamsın be burada boş yapmaktan öldün öldün pisliğinde boğul seni kahrolasıca
Cevap sahibi+1 yılhahahahahahahahahahhahahahahahah
Cevap sahibi+1 yılaq senin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılişim var sensşn işte mail beynini sktgimin
Cevap sahibi+1 yılçok yiyorsa gel dmye ordan kapışalım
Cevap sahibi+1 yılezik embesil
Soran+1 yılAllahın belası defol sayfamdan mide bulandırıcısın cidden tahammülüm yok sana senin gibiler olmaz olsun dünyada fazlalıksınız
Cevap sahibi+1 yılsensin allahın belası srn ve senin gibiler olmaz olsun sen fazlalıksın embesil
Soran+1 yılKeşke ölseeen
Cevap sahibi+1 yılsen öl inş
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗🤗🤗😏😏😏💗💗💗💗
Cevap sahibi+1 yıl😝😝😝🤭🤭🤭🤭😘😘😘😘bb
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bensin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim erkek versiyonum sen misin cidden kdjfjfj
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi