• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgili yapmak istiyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor

20 lerimde hiç birsey yasamadım içimde kalanları yasabileceğim biri olsun istiyorum sonrasındada evlilik?

Sevgili yapmak istiyorum?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Olur bea neden olmasın herkeste arayışta bu nasıl bir yokluk evvel erkekler yaşardı şimdi durum tersine dönmüş gibi 10 sene evvelinden su sitede çok nadir su tarz bir başlık görürdüm şimdi nerdeyse iki üç soru sonra denk geliyorum buarada kriterlerin neler tanışmak istediğin kişi icin

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Canım, bu hislerini çok iyi anlıyorum. 20'lerinde insan biraz daha doludizgin yaşamak, hem anı güzel geçirmek hem de gelecek için doğru insanı bulmak ister. Ama inan, sevgili yapma süreci biraz sabır, biraz doğru zamanda doğru kişiyle buluşmayı gerektiriyor. Seni anlayan, yanında huzur bulduğun biri olursa yaşadığın her şey daha da anlamlı olur! 💞

Özellikle sonbahar gibi romantik bir mevsimde, yaprakların düşüşünü izleyip, serin bir yürüyüş sırasında belki de o tatlı anı yakalarsın. Peki, bunları yaşamak için yeni ortamlara girmeyi düşündün mü veya hobilerden bir insan tanımayı denedin mi? Buradan başlayarak kendine güzel fırsatlar yaratabilirsin!🍂✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

61

Cevap

• EskişehirBeyefensi26
    EskişehirBeyefensi26 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.

isteklerin cok normal cunku yirmilerde yasayamadigin deneyim icerde birikir ve dogru biriyle hem yasamak hem de sonra evlilige tasimak istemen saglikli olan zaten once duyguyu ve ritmi yasarsin sonra karar kendiliğinden olgunlasir acele etme dogru enerji gelince zaten yolunu bulur 💫

0
    1 Yorumla
    • Jessepinkman7994
      Jessepinkman7994
      7 ay

J

Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Şimdi hiç yapamazsın hepsi prenses bir kadın olarak bizden daha fazla ilgi delisi olmuşlar. Baska dönemde yasamaliydik bence 21. yuzyili hiç sevmedim

2
    17 Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Yemek tuzlu diye dayak yiyen nesile mi özeniyorsunuz 😂 kadın özgürdür her istediğini yapar diye diye siz getirdiniz bu duruma neyinden şikayetcisin

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 ozenmiyorum şimdi de aynı diyorum. Sizdeki her gelişim bizim aleyhimize " trip atan küsen erkek" şimdi de " prenses erkek" var. O zaman ses cikaramiyorduk şimdi de susturmaya çalışılıyor. Artik dayak yol öldürülme var. Yillik 50 kadın ölüyor neyine şaka yapiyon ilerizekali

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Siz sa laksınız yoksa bizim de bazı şeyleri kabul etmiyoruz diye prenses veya trip atan erkek oluyoruz olum siz istediniz siz her şeyde eşitlik diye daha düne kadar ağlıyordunuz madem eşitlik her konuda eşitlik olacak ve sapmiyacaksınız kararınızdan yoksa bedelini ödersiniz

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 eşitlik ve adalet farklı şeyler farkını öğrenmen gerek biz adalet istiyoruz. Her b. ku feminist öğretilerine bağlayıp eşitlik diyorlar alın eşitlik deyip durmayın. Kendi hemcinsini savununca sende mi bir akımın temsilcisi oluyorsun. Sapla samanı ayırın artık

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Ama sizin tayfa adalet demiyordu eşitlik diyordu sonra altından kalkamayınca bize yüklendiler tek fark bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık Yavaş yavaş görüyoruz istemeye bile giden kadınlar var her şey bitti welcome to new life

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 eşitlik diyen feministler ben o ekolden değilim ben kadinlari savunuyorum hiçbir görüşü takip etmeden kendi gorduklerimle yasadiklari vahsetleri görüyorum. Her kadını savunana FEMINIST etiketi yapistirmasaydin asıl sorunun bize yapılan adaletsizlikler oldugunu anlayabilirdin. Sana da günaydın

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 her yere eşitlik dedikte eşitlik mi oldu superzeka daha da dibe batirdilar bizi. Erkek yöneticilerin halt yemesi

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Her kese gerekli cezalar verilseydi o durumları görmezdik şiddet gören kadınların çoğu aldatan tipler karakterleri ortada bu yüzden çocuk dışında diğerlerine üzülmüyorum sözde kapalıydı bir ara o kadar çok zoruma gidiyordu nasıl kıydılar kıza diye sonra iki ayrı kişi ile yattığı ortaya çıktı savunurken bunların ceza almasını sağlasaydınız da vahşet olmasaydı bu gün hiç kimse aldatılmak kadar büyük bir haksızlık yok aldatan 10 yıl içerde yatsaydı adalet o zaman sağlanırdı emin olun Türkiye de olan bütün cinayetlerin yüzde 80 i hep namus davası

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 Iki ayrı kişiyle yattı diye kimseyi öldürme hakkı olmaz. Iki üç mağazada çalıştım evli erkek müşterilerin yüzde 70 nin sevgilisi vardı. Evdekine bir tane tabak almayan adam genç bekar sevgililerine 100 binlik iPhone koltuk takımı, beyaz eşya seti aliyorlardi. Şimdi eşlerine biz durumu çıtlatalım gitsinler pompaliyla tarasinlar erkek mantığına göre. O kadınlara evler tutup neler yaptıklarını gayet iyi biliyorum Burada sorumluluğu olan evli taraf düşünmesi gereken çocuğu ve eşi var. Bekar kadın evli adamla cinsellik yaşar parasinj yer gider erkekte bunu istiyor zaten heyecan arıyor işine geliyor. Kadin yapınca mi namussuzluk oldu hayırdır. Sizin gibi heyecan ariyodur aynı mantık size gelince kaçamak bize gelince namussuzluk. Bu sitede de evli bir sürü erkek para verip ilişki yapmak istiyor hemcinslerine iyi tanimiyosun galiba körü körüne savunma. Kimlerin tarafında olduğunun farkina var. O cezayı hukuk verecek zina davası açacaksın kimsenin canını diğeri alamaz Allah misin sen hayırdır hem devlet düzenini hiçe sayiyorsunuz hem ilahi adaleti kendiniz sagliyosunuz. Hem tanrıyi hem devleti oynuyosunuz. Yurt dışındaki erkekte aldatiliyor adamam onursuz mu neden öldürmüyor çünkü kompleksi yok çünkü namus denilince aklına sadece kadın gelmiyor. Ben insanım gönlüm kayıyor o da insan onun da kayabilir. Siz aşırı kompleksli ve narsistsiniz. Acilen kurtulun bu huylarinizdan bakın hicbirsey kazandırmıyor aksine bir asırdır kadın cinayetleri durmuyor. Yillik 50 kadın olan ülke ölüm saçıyor demektir. Avrupaya kadın temsilciler gidip bireysel başvuru yapmalı. Ulkede can guvenligimiz yok. Sinek öldürür gibi kadın öldürülüyor. Erkek kadını zayıf görüp öldürüyor karşı cinse acımıyor da hemcinsine de acımıyor. Kirmizi alarm bu. Gecen ay kız kardeşine laf atanları uyaran kızın abisini diğer çocuklar öldürdü. Kizkardesini korumak isterken öldürdü. Acilen tecrite alinmaniz lazım bu gidishat çok kötü cooook

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Banane Allah hallah bana niye diyorsun ben burdaki kadınlarla evlenmiyecem zaten ama isterlerse öldürebilirler bak ben dinden çok soğudum bu bir gerçek ama istediğin kaynağa sor dinin tüm detaylarını araştırdım zina eden evliyi öldürebilirsin bu sana kalmış bir şey ve devletin gereken cezayı vermiyor erkek aldatsa nafaka tamam eyvallah kadın aldatsa boşatıp tekrar kadına nafaka bu nefret bundan dolayı oldu bak bende kendim bir olay gördüm arkadaşım boşanmış bir kadınla günlük ilişki yaşıyordu kadın eski eşinden nafaka alıyordu onu aldattığı için boşamış adam onu üstüne besliyordu kadını kadında o parayı başka erkeklere yediriyordu bu ne kadar zor bir şey sen aliyamazsın ve ikincisi cinsellik sizdeki gibi basit değil farz edelim kadın gitti hamile kaldı ne olacak sokağa atsan nafaka verilmemesi için tüm mal varlığı alsan vicdanın kabul etmiyor nafaka versen ona iyi baksan bu sefer arkandaki sesler bitmiyor itibarın kalmıyor laf öz çocuklarına bile geliyor acaba çocukları ondan mı diye sürekli teredüte düşer her kes çocukların ondan olmadığını söyler kadın bir defa yapmış olsa bile ve yurt dışındaki adam ordaki kadınlar burdaki gibi değil niyetini gelip açıkca söylüyor misal artık ilişkiden sıkıldım ya da istemiyorum diyor buna çok şahid oldum burdaki kadınlar o olsun sevgilim de olsun eşim onada baksın ne olmuş kafasındalar

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 Çünkü öncesinde ve sonrasında çoklu ilişki yaşayabiliyor o ülkenin kadınları bizimkiler kimsesiz bırakılıyor ya hani cinayete kurban gidiyolar. Ayni şey değil o kadınlar özgür baskı namus davasıni üzerlerine yıkma yok. Yazdiklarimdan cikardiklarin bunlarsa sana hicbirsey diyemeyiz. Cunku ülkenin kit beyinlilerine anlatiyoruz hiç anlamiyolar ya sende bizzat o gruptansin o yüzden konuşmanın hiç anlamı yok

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Burdaki kadınlar da yaşıyor bu güne kadar ne kadar konuştuğum yabancı kadın varsa hepsi kendi ayaklarının üzerinde duruyor hiç biri kocam bana baksın abim sahip çıksın babam arkamda dursun demiyorlar burdaki kızlar ben her boqu yiyeyim ailem arkamda dursun arkamı toparlasın istiyorlar çoklu ilişki dediğin de burdakiler daha alasını yapıyor aynı anda ikisiyle beraber olmak istiyor ordakilerin öyle bir derdi yok kiminleyse ona sadık kalıyor sizin bir türlü kavrayamadığınız şey kariyeriniz maddi gücünüz olmadan her şeyi yapmak ve yargılanmamak istiyorsunuz aynı anda sevgilinizin de eşinize eşlik etmesini istiyorsunuz yabancılarda böyle olmadığını anladığınız zaman uygulamaya da koyabildiğiniz an gerçek saygıyı o zaman görebileceksiniz

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 yav kadinlar eskiden hem tarla hem ev hem çocukla ilgilenip dayak yiyip seslerini cikarmazlardi. Sehirdeki kadın da aynı hala memnuniyetsizsiniz. Kim çalışmıyor etmiyor ya. O yabancı erkekte evdeki kadına her yükü vermiyor. Tabi değer görürler. Yabanci erkek aynı sizin gibi aldatan tipler olunca bizim kadınlar katlanmiyor çizgiyi çekiyor. Her ülkede mükemmel kadınlar bulursun zor değil mukemmel erkeği bulmak çok zor. Cunku bir iki ırk var erkekleri sizin gibi yabancı olunca oynuyor bir anda " ilgili eş ilgili baba ilgili ev reisi " moduna geçiyor. Biliyosunuz çünkü burdaki ayiliginiza ordaki kadın katlanmaz. Bize yaptığınız hirtligi kimseye yapamazsınız. Hep alttan almanız gerek yoksa asla evliliğiniz yürümez. Erkegin alttan aldığı evlilik bin yıl yürür. Cumhuriyetten beri aşırı fedakarlık yaptı kadınlar ama türk erkeği fildir fildir gözleri hep dışarıda dertleri ülke değil, bizi siz bitirdiniz. Çinde de Çinli prensesleri aldıktan sonra ülke asimile edildi taşı tarago topladık Avrupa'ya geldik burada osmanlı aynı şeyi yaptı kuruluşta bizim fedakarligimizla desteğinize sağlam kurulan ülke sizin 5 çamlık uçkur sevdanizdan farklı zevklerinizden mahvoldu. Halk istedigi şeyi yapan zevk sefa düşkünü kendine farklı kadinalrdan harem kuran devlete karşı isyan başlattı sonunda o da yıkıldı. Yani bizi hep siz batirmissiniz en büyük düşman sizsiniz. şu an ki ülkenin durumu da sizin yüzünüzden gemiyi batırıp zaten gemi kötüydü diyen asalaklar bunlar. Yine batacaksiniz ama sadece kendiniz batın. Bunun cezasını umarim kendiniz çekersiniz. Neyseki artık kadınlarda yabancılarla evleniyor burdaki kadın katliamından her b. k. yapıp kadınlar böyle diyenlerden biktilar.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 Kurt de Türk' kadında bıkmış durumda sadece erkeğin yaptığı şeyi kadınlarda yapıyor. Pasaport için bile gitsinler yeter ki Ortadoğudaki kadın katliamından kurtulsunlar. Orta Asya'dan beri yaptığımız her fedakarlık bize eziklik, zaafiyet ve ölüm olarak geri döndü. Umarim sadece kendinizi patlatirsiniz ve parcalari bizim uzerimize sicramaz. Bunlari yapın ama bize patlamasin. Ulkeden olmayalım. Cengizhan gibi bir komutanın övdüğü türk kadınını ayak altında ezdiniz.

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Cengiz hanın kadınlarına bak puhaha nene hatun gibi savaşan kadınlar şu an ki altlarındaki donu atsalardı o zamanlar bakalım tekrar dermiylerdi olum özgürlük diye diye zaten avrupa ya ilk kadınlar sattı kendini bu gün 5 kadına da git sor niye yarı çıplaksınız diyecek az avrupa gibi olun siz başlattınız sonuçlarını siz çekeceksiniz öldürülen de sizsiniz evleniyoruz diyorsunuz yüzde 90 nınız başka ülkede begenmediğiniz babanız abiniz onlarda erkek ya hani size sahip çıkmazlarsa fuhuş gibi en a lça k seviyeye kadar iniyorsunuz gelmiş burada dert yanıyorsunuz

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      7 ay

@genco_44 sıfır Türkçeyle yazdığın yoruma bak. Avrupada daha beterlerini gördüm boş yapmayalim. Isteyen istediğini giyer kimseye karışmak haddine değil önune bak yürü iraden yoksa hayvanla aynı irade seviyesine sahipsen senin için bişey yapamayız. Zincire vurmak lazım toplum içine çıkman çok tehlikeli. Hayvan da aynı sizin gibi önüne beş kilo yemek köy doydugunu bilmez fazla fazla yer

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      7 ay

Bu kadar da feminist olma be ne olursa olsun kadın suçlu değil biz suçluyuz neyse en azından derdini ve sonucunu siz çekiyorsunuz ya içimiz rahat avrupa sizden kat kat iyi be nerde ne yapacaklarını biliyorlar

Yorumla
  • Dedective
    Dedective Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.

Bulursun birini elbet ütopik bir hayal değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İnşallah

Yorumla
  • BursalıMustafa18
    BursalıMustafa18 Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay

Ben milf seviyorum olgun ama sana sormak lazım bide

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kaç yasındasın

Yorumla
    • BursalıMustafa18
      BursalıMustafa18
      7 ay

18 😊😉

Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

ALLAH seni mutlu edebilecek, efendi, sadık, hayırlı birini versin

0
    0 Yorumla
  • TaktikAyı
    TaktikAyı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay

Çok yanlış yerde istiyorsun bunu ama umarım bulursun.

0
    0 Yorumla
  • Cobol
    Cobol Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 82%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Umarım istediğin gibi birini bulursun düğüne bizide çağır hemi

0
    0 Yorumla
  • Limon_Kabuguu
    Limon_Kabuguu Takip Et
    Master Yaş: 32
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

evlilik olmaz ama içinde kalanları yaşama fikri güzel

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden olmasın

Yorumla
    • Limon_Kabuguu
      Limon_Kabuguu
      7 ay

kaç yasındasun Şu an

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

30..

Yorumla
    • Limon_Kabuguu
      Limon_Kabuguu
      7 ay

hayırlısı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Bende her şeyi yaşayabileceğim. Ve sonrasında evlenebileceğim biri olsa diyorum.27 yaşındayım. Bana özelden yazarsanız tanışabiliriz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Tanışmak istermin ilgilenirsen ya da konuşmak istersen takip isteği atabilin bana..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Burdan istemiyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Peki siz bilirsiniz

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Bana uyar dediklerine okeyim tanışmak ister misin?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yaş uymadı

Yorumla
  • 0618061oo
    0618061oo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    7 ay

Bende dersem, sana yürüdüğümü mü düşünürsün. Maalesef son 2 haftadir iyice evlilikten vazgeçirdi hayat beni, ikinci kez evlenmeyi düşünmüyorum. Sağ olsunlar

0
    0 Yorumla
  • WalterWhitee391
    WalterWhitee391 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    7 ay

Bende istiyorum ama ha diyince olmuypr o işler

0
    0 Yorumla
  • Chihuahuan
    Chihuahuan Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.

neler kaldı içinde yaşayamadığın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sevilmek istiyorum

Yorumla
  • Güntan_Göktan
    Güntan_Göktan Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.

Evlilik zor da sevgili bulursun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evlilik ye zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Niye

Yorumla
  • Gri3480
    Gri3480 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kullanip atarlar bu kadar net

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden ya

Yorumla
    • Gri3480
      Gri3480
      7 ay

Neyi neden erkek milleti ne bekliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sevilen kızlar var

Yorumla
    • Gri3480
      Gri3480
      7 ay

Yanliş yerdesin reelde bul

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Reel de yok çevremde

Yorumla
    • Organicchemist199444
      Organicchemist199444
      7 ay

burada iyiler var reel ile buranın farkı yok

Yorumla
    • Gri3480
      Gri3480
      7 ay

Olmasin şart mi

Yorumla
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Ketçap mayonezde olsun mu?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Olsun

Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Evleneceğinin garantisi yok

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok tabiki olsun

Yorumla
    • FısFısOdaSpreyi
      FısFısOdaSpreyi
      7 ay

Bu yaşına kadar boşuna uzak kalmış olacaksın eğer ayrılırsanız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kötü birsey yapmıcam ki

Yorumla
  • AnkaraEfesi060606
    AnkaraEfesi060606 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Ben varım ankaradaysan

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İstanbul

Yorumla
    • AnkaraEfesi060606
      AnkaraEfesi060606
      7 ay

Gelırım sorun degil, gel sohbet edelm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Meslek ve yas nedir

Yorumla
    • AnkaraEfesi060606
      AnkaraEfesi060606
      7 ay

Gayrımenkul danısmanı 32 sızın

Yorumla
  • Ankaraninbeyazi
    Ankaraninbeyazi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ankaralıysan olur benle bence

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İstanbul

Yorumla
    • Ankaraninbeyazi
      Ankaraninbeyazi
      7 ay

Zor olur ama deneriz istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Meslek ve yas nedir

Yorumla
    • Ankaraninbeyazi
      Ankaraninbeyazi
      7 ay

29 inşaat mühendisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hımm güzel aslında

Yorumla
  • Fernandoalonso35
    Fernandoalonso35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Güzel o zaman bunun için çalışmalara hemen başla

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl calıscam

Yorumla
    • Fernandoalonso35
      Fernandoalonso35
      7 ay

Çevrendekilere bak hiç kimse yoksa sosyalleş biraz illa birini bulursun

Yorumla
  • gghostman
    gghostman Takip Et
    Guru Yaş: 30
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aynı kişiyle evlenmek zor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden zor olsn

Yorumla
    • gghostman
      gghostman
      7 ay

Çünkü hep öyle olur. Bazı şeyleri yaşayınca heves kalmaz. Başka tatlar arar insanlar

Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Olur bana uyar kaç yaşındasın şimdi

0
    0 Yorumla
  • okankisa
    okankisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay

Bende bakıyorum da doğru düzgün bişey yok burada

0
    0 Yorumla
  • Sorabilirsinizbana
    Sorabilirsinizbana Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Bende istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Olabilir ama tanımaya açık olman lazım

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Hadi bakalım olur umarım

0
    0 Yorumla
  • avira_07
    avira_07 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Tecrübesiz bir kadın mısın

0
    0 Yorumla
  • KalkYerimeYat
    KalkYerimeYat Takip Et
    Guru Yaş: 35
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Allah gönlüne göre versin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Amin

Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

kriterlerin neler?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok var maalesef

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      7 ay

Ne gibi mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yakısıklı zengin ilgili

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Açık mısın kapalı mı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kapalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Zor olur kapalı şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

İçinde ne kalacak ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

BDSM sever misin..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

yok artık bu kadar baştan başlanmaz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum hiç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Birazdan gelirler yorumlara canini sikma😆😆🤭🤭🤭

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

neler var kafanda mesela

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Neler yaşamak istiyorsun içinde kalan neler

0
    0 Yorumla
  • sapkalic
    sapkalic Takip Et
    Master Yaş: 32
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bu aralar herkes istiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Daha önce sevgilin olmadı mı

0
    0 Yorumla
  • tmac10
    tmac10 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    7 ay

Gel hemen evlenelim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İş ve yaş nedir

Yorumla
    • tmac10
      tmac10
      7 ay

Kendi
      Fabrikam var yaş 30

Yorumla
  • okan4343
    okan4343 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

şimdi kaçlardasın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tam 30

Yorumla
  • mehmetby43
    mehmetby43 Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    7 ay

Uyarsa tanimak isterim 33

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yas uymadı

Yorumla
    • mehmetby43
      mehmetby43
      7 ay

Kac yasindasin

Yorumla
  • HornyBigDick
    HornyBigDick Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    7 ay

Ne yaşamak istiyorsun mesela

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sevgiliyle yaşanabilir seyler

• HornyBigDick
      HornyBigDick
      7 ay

Hömmm

• KaiRex
    KaiRex Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

Bende

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İnşallah bulursun

Yorumla
    • KaiRex
      KaiRex
      7 ay

buldun mu

Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kaç yaşındasın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

30

Yorumla
    • doganburak65
      doganburak65
      7 ay

Tam evlenilecek yaş bence

Yorumla
  • Kerem0507
    Kerem0507 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Nerde yasiyosun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İstanbul

Yorumla
    • Kerem0507
      Kerem0507
      7 ay

Adın ne

Yorumla
  • Olasılık34
    Olasılık34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    7 ay

Doğru yerde misin peki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İstanbul

Yorumla
    • Olasılık34
      Olasılık34
      7 ay

Onu sormadım sevgili için doğru yermi burası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Değilmi

Yorumla
    • Olasılık34
      Olasılık34
      7 ay

Samanlıkta iğne arıyorsun bol şans

Yorumla
  • yılandoktoru
    yılandoktoru Takip Et
    Master Yaş: 37
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

İnşallah gönlünce olur her şey

0
    0 Yorumla
  • Damrancomran
    Damrancomran Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Hayırlısı

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Eee evlen yaşa

0
    0 Yorumla
  • YektaYamacBoran
    YektaYamacBoran Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bulursun insallah

0
    0 Yorumla
  • FatherLui
    FatherLui Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kısmet

0
    0 Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.

Gönlüne göre olsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Amin

Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

San katiliyorum

0
    0 Yorumla
  • geccihesap
    geccihesap Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.

Konuşalım, ciddiyim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Uzaksin be güzelim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen nerdesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Urfa'dayim ben yoksa güzel birseyleer olabilirdi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Bende istiyorum ama lezbi im

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Değiştirelim canım bu durumu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Ankara da isen gel

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    7 ay

Yap engel olan yok

0
    0 Yorumla
  • Forezz55
    Forezz55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Olur hadi

0
    0 Yorumla
  • ENES_hoca
    ENES_hoca Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    7 ay

muhafazakar misin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evet

Yorumla
  • engineerttt
    engineerttt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    7 ay

burada bol sans

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Burdan mı zor ya

Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili yapmak istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili yapmak istiyorum? 11 cevap verildi
Sevgili yapmak istiyorum artık? 56 cevap verildi
Benimde bir sevgilim olsun istiyorum? 29 cevap verildi
Sevgili yapmak istiyor musunuz? 35 cevap verildi
Sevgili yapmak istiyorum fakat olmuyor? 9 cevap verildi
Bir sevgili istiyorum gamzeli? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bazı kararları gerçekten istediğimiz için mi veririz, yoksa bize doğru olduğu öğretildiği için mi?
  • Tatil olmasına rağmen erken uyananlardan mısın?
  • Kötü huylarınız var mı?
  • Sabahları görünce mutlu olduğunuz bir şey var mı?
  • İspanya-Arjantin final maçı bu akşam 22.00'de başlayacak! Hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • İnsan neden yaşamadığı ihtimalleri özler?
  • Menemen mi, kuymak mı?
  • Nesibi beklemek mi yoksa nasibe gitmek mi?
  • Kendini kandırır mısın?
  • İngiltere 6-4 Fransa! Efsane maçı izlediniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨