Ben kız kıza aşk yaşamak istiyorum gunahmi?

Ben bir kızı uzun süredir sosyal medyada takib ediyorum bu kızin hayatında başka kız var ama ben ona aşık oldum aşk acısından nasıl ölünür ilk defa yaşıyorum ilk defa aşık oldum çok zayıfladım ölmek üzereyim nefes almakta zorlanıyorum çok haram çok ayıp çok günah biliyorum ama kalbimden silemedim ismini çok canım yanıyor sabahtan akşama kadar ağlıyorum onun için dinimizde kadınla erkeğin ilişkisi normal olan doğru olan ama ben kalbime söz geciremiyorum erkekleri sevmiyorum çok denedim Allah'a yalvariyorum içimden haram olan bu duyguyu al diye yasak çünkü lgbt ama kalbime asla laf anlatamadım ne yaptıysam olmadı hayata küstüm unutmadım o yasak sevdaya gönlüm düştü çok yanlış çok haram çok günah kalbime taş bastım söylemedim ona sevdiğimi zaten hayatında başka kız var lgbt bireyi kendisi ama sevgilisi var başka biri ona dokunuyor başka kadın dokunuyor siz olsanız ölmez misiniz acıdan kahroldum birdaha aşık olursam Allah belami versin kimseyi sevmeyecem artik aşk acısı kadar beter bir duygu yandım kavruldum kavruluyorum açıdan birde başkasıyla sevgili başkası onu arıyor sesini duyuyor ben hiç sesini duymadım hiç konuşamadım bu aşk kalbimde saklı kalacak ölene kadar onu sevecek bu kalp o bilmeyecek
Ben kız kıza aşk yaşamak istiyorum gunahmi?