Eşimin evlilikten önceki flört mesajlarını görünce kafayı taktım, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar maalesef ki çok aptal bir huyum var o da telefon karıştırmak, dün gece telefonuna baktım ve yakın arkadaşıyla olan konuşmalarını okudum baştan sona değil kelime araması yaptım. 😥 her neyse ve başta eşimin benimle tanışmadan bir sene önce olan yazışmalarını gördüm arkadaşıyla bakalım kızla buluşacağım kızın yanına gideceğim hacının yanına gideceğim gibi gibi. Daha ileri bir konuşma görmedim ha bir de konuştuğu arkadaşıyla bir fotoğraflarını gördüm yine eski bir fotoğraf eşim, arkadaşı ve yanlarında birer tane kız normal duruyor kızlar öyle esc falan değil yani. Benden öncesi beni ilgilendirmez ama kafam takıldı ister istemez merak ediyorum sorsam telefon karıştırdığım için bana kızacak, sormasam içimi rahatlatmadığım için ona soğuk davranacağım saçma bir şekilde. Ne yapmalıyım. Gerçekten geçmişe takık birisi değilim ama eşimin geçmişini böyle hayal etmemiştim bana anlattı geçmişini anlatmadı değil ama ne bileyim böyle salaş konuşmalar falan beklemiyordum yani böyle hayal etmiyordum

Eşimin evlilikten önceki flört mesajlarını görünce kafayı taktım, ne yapmalıyım?