Bu kız beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kafası mı karışık, ilişkide ne yapmalıyım?

"Yeni bir kızla tanıştım. Bir hafta bile geçmeden benden oldukça hoşlanmaya başladı. Çok tatlı bir iletişimiz vardı; geceleri telefonla konuşuyor, hatta aramadayken yanımda uyuyakalıyordu. Sonra bir şeyler oldu. Bana çıkma teklif ettiğinde 'Biz daha yeni tanıştık' diye karşılık verdim. Bir gün de ona küçük bir şaka yaptım. Gerçekten ağır ya da kırıcı bir şaka değildi ama o aramadan birden çıktı ve bana karşı soğuk davranmaya başladı. Ardından 'Sadece arkadaş olalım' dedi. Ben de 'Eğer beni gerçekten sevdiysen biraz düşün' diyerek zamana bırakmayı önerdim, o da 'Sonra yeniden konuşalım' dedi. O günün akşamında beni merak edip 'İyi misin?' diye mesaj attı. Ancak sonrasında yine mesafe koydu ve neredeyse hiç yazmamaya başladı. Ben yazdığımda ise sadece başparmak emojisi (👍) atıp geçiştirdi. Süreç devam ederken kız beni dâhil olduğu arkadaş gruplarından çıkardı. Yine de hiçbir yerden engellemedi; hatta bana göndermeli bir hikaye (story) attığını düşünüyorum. Şu an ona yazmıyorum, onu engellemedim ama aramızdaki bağa dair her şeyi sildim. Ortak bir arkadaşımız, kızın beni WhatsApp'ta hâlâ sabitlediğini söyledi. Arkadaşının dediğine göre şu an ne istediğini kendi de bilmiyor; 'Biraz sabretsin ve düşünsün' diyor. Bu arada kız bana 'Ben senin için doğru kişi değilim' gibi cümleler de kurdu. Ne yapmaya çalıştığını ve ne hissettiğini tam olarak anlayamıyorum."

Güncellemeler
6 gü
ne yapmam gerek
Güncellemeler
6 gü
biri söyleyebilir ya da bana tarot baktırabilir mi katina falıda olur
Bu kız beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kafası mı karışık, ilişkide ne yapmalıyım?