Kız arkadaşım beni gerçekten seviyor mu?

Kezban huylu, kalın kaşlı ama Lily Collins edasında bir kız arkadaşım var. Onunla bir arkadaşım sayesinde tanıştık. Ben karşıcinsle konuşurken üstü kapalı cinsel şakalardan, asılmacadan hoşlanan birisiyim. Bir arkadaşım için bizim bahçeli evde ufak bir doğum günü partisi hazırlıyorduk ve o zaman kız arkadaşım 45 dakikalık mesafeden gelmişti arkadaşını kıramayıp. 7-8 kişinin geldiği parti vasatın altında geçti diyebilirim. Doğum gününden sonra kız arkadaşım ve onu benimle tanıştıran arkadaşım, bir de doğum günü olan arkadaşımla bir süre takıldık. Tabi o zaman henüz kız arkadaş değiliz yanlış anlaşılmasın. Uzun takıldığımız için kız arkadaşım son dolmuşu kaçırdı, mesafe uzundu, evde kalmaya ikna ettim üçünü. Odada iki yatak, salonda iki kanepe vardı. İki arkadaşım kanepelere yerleşti, kız arkadaşım ayakta kaldı yatağımı ona verdim. Ablam da gelince bana yatacak yer kalmadı. Kız arkadaşımla o zaman samimi olmasak da duygu sömürüsü türünden espriler falan yaptım böyle yalnız mı yatacağım falan filan diye fakat daha sonra pek rahatsız edip üstüne gitmedim. Salonda yer yatağında yatarken gece beni uyandırdı, aynı yatakta ayrı uçlarda yattık ama yakınlaştık ve seviştik. Birbirimize aşık olduk fakat aşırı kıskanç davranmaya başladı. Beni sevdiğinden şüphem yok, ben de onu çok seviyorum ama ben bazı kızlarla hala arkadaş gibi takılıyor üstü kapalı şakalar yapıyordum yani daha rahat bir yapım vardı. Kız arkadaşım bu duruma sürekli bozuluyordu, bir süre sonra durumu dürüstçe ona anlattım ve arkadaşlarıma yaptığım şakaları arttırdım. Buluştuğumuz bir gün üzerimde kız saçı bulduğu için benden ayrıldı, aldattığımı düşündü ve o da başka erkeklere yüz vermeye yakınlaşmaya başladı kaldıramadım. Atarlanıp takıldığı erkeğin yanında seviyor musun falan dedim sessiz durdu tepki vermedi kararsız gibiydi. Tamam bitti bu iş dedim, gururuma yediremedim. Uzaklaştık, arkadaşlarım kıza sahip çık geri kazan seni seviyor diyor. Kararsızlığı gururumu sarstı, beni seviyor mu emin değilim artık.
Kız arkadaşım beni gerçekten seviyor mu?