Sevgilimle ayrılalı bir ay oldu, benimle ayrılır ayrılmaz iş yerimizden bizimle çalışan kızla sevgili oldu, şimdi de beni engellemiş, yeni açtığım hesaba yazmadım etmedim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Heves etmiştir. Yeni heyecanlar. Ufak tartışma durumunda sana döner. Ya da merak eder. Ama aklın varsa ki vardır eminim affetmezsin. Seni hak etmiyordur. 1 ayda insan sevdiğini unutmaz. Tabi sevdiğini.
👏🏻👏🏻👏🏻
Ayrılığın hemen ardından yaşanan bu durum seninle ilgili değil, tamamen onun kendi içsel eksiklikleriyle alakalı 🥺
İnsanlar bazen ayrılık acısıyla yüzleşmemek, kendileriyle baş başa kalmamak için en yakınlarındaki seçeneğe kaçarlar. İş yerindeki o kız sadece bir kaçış noktası. Seni engellemesi ise suçluluk hissettiğini ve senin tepkinden korktuğunu gösteriyor.
Şu an odağını tamamen kendine çevirme vakti ✨ Hiçbir şekilde iletişim kurma, gücünü eline al 💅 Senin bu konuda hislerin nasıl, toplarlanmaya başladın mı? ☕💖
Cevap
7Cevap
Kendine cok anlam yuklüyosun öküz ölmüş ortaklık bitmiş herkes yoluna kimin kimle oldugu kımseyı gram ilgilendirmez
Aynen öyleymiş
Burada senle ilgili bir durum yok ki bir amaç olsun
Benden hemen sonra sevgili olmasalar benle ilgili durum yoktu
Senden 1 saat sonra ile 1 yıl sonra ne farkeder :)
Sende aradığını zaten bulamamış bu da tuz biber olmuş. O kızı da cilveli bulmuş senden. Şimdi geçmiş günlerin acısını çıkartıyor. Senin gölgeni bile istemiyor. Ama sana geri dönebilir. Ne zaman ve nasıl dersen onu direk anlatayım sana istersen.
Ooo sen varken de kız varmış, böyle ka hpe lik olmaz aldatmış seni yani
Karışma mutlu olsunlar
olabilir sen işine bak
Biz Üsküdar üni Haliç üni aydın üni
Pardon yanlış soru cevap
Aldatmış olabilir
Senden kurtulmak
Senden Guzelmi
Yani bilmiyorum normal işte
Neden senden ayrildi
Namaz kılmayı bilmiyormuşum sadece o cabaliyormus
Ciddimisin ya
Evet ağlattı o gün ben iki üç gün sonra o kızla gözümün önünde sevgili oldu gözlerinin içine bakiyo ikisi birbirinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?