Aynı iş yerinde çalıştığım kız beni engelledi, bu kız tekrar barışmaya geri döner mi?

kızla aynı iş yerinde çalışıyoruz ben onu düşüncem derken motorla kaza yaptım arabada çok hasar olmasada kaskosunu ödemek zorunda kaldım arkadaşım ona benim kaza yaptığımı söylediğinde öleyim mi demişti.
neyse işte mesailere onun çalıştığı yerde kalmak zorundayım dün arkadaşıma muharremde mesailere geliyor çalışıyor demiş sinirlenerek arkadaşım da araya girmemiş bişey dememiş

kızla ilk wpden konuştuk numarasını bulmuştum falan bir günaydınla başladı epey bi yazıştık iş çıkışı gördü konuştuk wpden yazdı hemen gidicen mi dedi seni görmeden olmaz demiştim oturduk sohbet ettik kız ertesi gün izinliyim buralarda olsam otururduk dedi

bende dedim antalyada buluşalım direk date yani tamam dedi gittim buluştuk kaleiçi mark antalya hatta onu evden aldım öyle gittik evi konyaaltındaydı buluştuk konuştuk 2. günde cam piramitlere gittik orada ona yavaş yavaş omzuna elimi attım sardım saçlarıyla oynadım kız hep göle bakıyordu dedim inat etme yüzüme bak ne inadı dedi yüzüme baktı tebessüm etti sonra başka yere baktı taşlarda ne güzelmiş dedi bende Allahın taşı işte dedim yine tebessüm etti sonra bunun uykusu geldi kafasını omzuma dayadı uyudu bende göbeğinde 2 elimle sardım sarıldım bir süre uyudu
2. günün buluşmasının gecesi ben sanki sevgili gibi değilmişiz gibi onu darladım o da sabaha kadar bana görüldü yaptı kendime yediremedim iş yerine özür dilemeye gittim kabul etmedi çok sinirlendi o gün sen ne yaptığını biliyorsun dedi bana bana baya koymuştu telefonda bu lafı motorsiklet kapıya gelmeden bozulmuştu yürüyerek içeri girmiştim

neyse sonra araba ayarladım arkadaşın iş çıkışı gezelim dedim neden dedi özür dilemek için dedim imkansız gibi bişey dedi naz yapıyordu işte otobüsde yanında oturdum indiğimizde koluna girdim dedim ben kötü biri değilim seni seviyorum bu seferde sen laftan anlamıyon demeye başladı gülerek bu hızlı yürüyordu yavaş yürü dedim yavaşladı tekrar hızlandı bunları yaparken hep yere baktı yüzüme baktı bense deliriyordum ona bakmadan duramıyordum önüne bak düşeceksin dedi güldü bırak dedi bıraktım

arabayla gezdik arkaya oturdu bende yanına oturdum gezdik arkadaşım bizi cafeye geldiğimizde bir kaç kez yanlız başımıza bıraktı kız benim niyeti bildiğinden çetini çağır gelsin abi dedi o da benim emrimde ben ne dersem onu yapar dedim çok detaya girmicem

muharrem tatlı cocuk evlensin yuva kursun demişti bana çetinin yanında o da koydu tabi neyse arabayla gezdirdim eve bıraktım eve bırakırken beline sarıldım tuttum sonra heyecanlandım aramızda açık kapı vardı 2 adım attım demir kapı aramıza kapandı yaklaş dedim yaklaştı yine yaklaş dedim yaklaştı tekrar belinden tuttum sende bana karşı boş değilsin dedim elini öptüm zorda da olsa arabada giderken en son 2 gün sonra buluşalım dedi tamam dedim ertesi gün napıyorsun dedim aradım wpden müsait değilim dedi sonrada engelledi dümen değilse evin kira işi vardı başka eve geçeceklerdi ev arkadaşı ile falan

sonra beni engelleyince dahada delirdim bir ara yanına gittim beni engelleyince bitirebileceğini mi sanıyorsun dedim güldü tebessüm etti sonra bu geceden çıktı otobüse bindi bende bindim orada da darladım otobüsden indik 3 kez kolundan çektim konuşalım diye kabul etmedi

en son ben iş yerine geldim bir kaç kez daha darladım sen inatsan bende inadım dedim vs vs sonra pişman oldum tabi bana birisiyle görüşüyorum demişti kahvaltıda birisiyle gördüm sinir oldum sonra onlar bir yere geçtiler kız bana baktı sonra ona döndü banada arkasını döndü sevgili süsü verdi ben inanmadım sonra o adamla aynı yerde nöbet tuttum ağzını aradım 40 yaşında adam kız 25 ben 32 yaşındayım yalan yani

Güncellemeler
5 ay
sonra bir kaç tane erkek arkadaşı ile iş çıkışı gördüm bunu hoplaya zıplaya gidiyordu bir tane oğlanın içine düşer gibiydi ya da ben kıskandığımdan öyle hissettim benden hemen sonra böyle erkeklerle çok haşır neşir olması beni sinir ediyor oğlanın birine de ben yemekhane kuyruğundayken elini vurdu acıdı mı dedi güldü gitti oğlan hiç bir şey demedi
en son bunu gece nöbetinde yakaladım arkadaş kalalım dedim her şey için özür dilerim falan arkadaşda kalmak istemiyorum dedi beni görünce
Güncellemeler
5 ay
asma dedim sen laftan anlamıyon dedi sonra yanımdan görev yerine gider misin dedi ben sen git ben sonra giderim dedim sonra bu gidiyordu seni bir daha rahatsız etmicem dedim iş ile ilgili birşeyler sorduğumda cevaplıyor yüzüme de bakıyor yeri gelince ama çok soğuk bir şekilde iş yerinde sohbet edemez miyiz dedim hayır dedi ben iş yerinde işi yaparım dedi geçiştirdi ben hala seviyorum ama aslında bende soğudum ama kalbime söz geçiremiyorum zor unutcam galiba her şey den anlam çıkarıyorum
Aynı iş yerinde çalıştığım kız beni engelledi, bu kız tekrar barışmaya geri döner mi?