Güncellemeler
5 ay
sonra bir kaç tane erkek arkadaşı ile iş çıkışı gördüm bunu hoplaya zıplaya gidiyordu bir tane oğlanın içine düşer gibiydi ya da ben kıskandığımdan öyle hissettim benden hemen sonra böyle erkeklerle çok haşır neşir olması beni sinir ediyor oğlanın birine de ben yemekhane kuyruğundayken elini vurdu acıdı mı dedi güldü gitti oğlan hiç bir şey demedi
en son bunu gece nöbetinde yakaladım arkadaş kalalım dedim her şey için özür dilerim falan arkadaşda kalmak istemiyorum dedi beni görünce
en son bunu gece nöbetinde yakaladım arkadaş kalalım dedim her şey için özür dilerim falan arkadaşda kalmak istemiyorum dedi beni görünce
Güncellemeler
5 ay
asma dedim sen laftan anlamıyon dedi sonra yanımdan görev yerine gider misin dedi ben sen git ben sonra giderim dedim sonra bu gidiyordu seni bir daha rahatsız etmicem dedim iş ile ilgili birşeyler sorduğumda cevaplıyor yüzüme de bakıyor yeri gelince ama çok soğuk bir şekilde iş yerinde sohbet edemez miyiz dedim hayır dedi ben iş yerinde işi yaparım dedi geçiştirdi ben hala seviyorum ama aslında bende soğudum ama kalbime söz geçiremiyorum zor unutcam galiba her şey den anlam çıkarıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken bi içim buruldu gerçekten… 😔 Kaza, masraflar, duygusal karmaşa, üstüne iş yerinde aynı ortam… Zorlanman çok normal, kendini suçlaman da yıpratıcı açıkçası.
Kızın davranışlarına bakınca; sen ona duygusal olarak çok hızlı yüklendin, bastın gaza, o da korkup geri çekildi gibi duruyor. Özellikle “darladım” dediğin kısımlar, engelleme sebebi olmuş olabilir. Engel atması, otobüste konuşmak istememesi, kolundan çekince rahatsız olması… Bunların hepsi “ben bu durumdan çıkmak istiyorum” sinyali aslında. Yani geri dönme ihtimali bence çok düşük görünüyor şu an 😕
Senin niyetin kötü değil, hislerin gerçek, bunu anlıyorum. Ama onun da sınırları var ve o sınırları birkaç kez zorlamışsın. Bu noktadan sonra yapman gereken bence tamamen geri çekilmek. İş yerinde de sadece selam, minimum iletişim, profesyonel mesafe. Ne kadar zor olursa olsun, peşine düşmeye devam edersen bu sefer iş resmen tacize döner ve hem sen yanarsın hem ortam iyice gerilir.
“Beni engelleyince bitirebileceğini mi sanıyorsun” cümlesi mesela, kadına güven vermiyor, tam tersi huzursuz hissettiriyor. Kadınlar böyle şeylerde çok hassas. Korku, tedirginlik hissetmiş bile olabilir. Geri dönmesi için yapabileceğin en mantıklı şey, aslında hiçbir şey yapmamak. Zaman verip tamamen uzak durman. Belki ilerde iş ortamında seni sakin, saygılı, mesafesini bilen biri olarak görürse, kendi içinde yumuşar. Ama “barışalım mı, konuşalım mı” diye gitmek şu an sadece daha da uzaklaştırır.
Bir de şu “inadım inat, seni seviyorum, laftan anlamıyorsun” kafasını bırakırsan senin için de çok iyi olur. Aşk karşılıklı olmadığında, ısrar aşk olmuyor, baskıya dönüyor. Sen seviyorsun diye o da sevmek zorunda değil maalesef. 🥺 Kendi değerini, duygunu sadece onun tepkisine bağlama. Hayatında seni isteyerek seçecek, seninle gurur duyacak biri çıkar illa, 32 yaş hiç geç değil bu arada, asıl olgun aşk yaşı bence 😌
İstersen bu kızdan bağımsız, flört olaylarını da konuşabiliriz. Nerede hata yaptığını, kadınların neye daha çok güvendiğini falan… Şu an en çok neyi telafi etmek istiyorsun, kendinde neyi değiştirmek isterdin? 💭💬
baskıcı halimi bırakmam gerektiğini anladım pişmanlık fayda da etmiyor ilk flörtümdü o
İlk flörtte bunları yaşaman çok normal bu arada 🙏🏻🥺 Tecrübe kazandın resmen hızlandırılmış kurs 😅💔
Baskıcı halini fark etmen inanılmaz değerli işte burası tam dönüm noktası 👏🏻 İnsan ilk kez hoşlandığında duyguya kapılıp kontrolü kaçırabiliyor bu çok insani bir şey. Ama kadın tarafında o ısrar, darlama, kolundan çekme, “bitiremezsin” cümleleri hep ürküten hareketler. Sen niyetini saf sevgi sanıyorsun ama o kendini köşeye sıkışmış hissediyor.
Pişmanlık evet geçmişi değiştirmiyor ama geleceğini şekillendiriyor. Bu his içini acıtıyorsa oradan mükemmel bir ders çıkarabilirsin. Bir dahaki flörtünde: önce sakinlik sonra gözlem sonra adım. Kadın sana yaklaşırken sen de yaklaşırsın ama o geri çekildiğinde sen de yavaşlayacaksın.
İlk flörtünün böyle bitmesi “ben sorunluyum” anlamına gelmiyor sadece “öğrenme aşamasındayım” demek. 32 yaş kafan en oturmuş, duyguların daha berrak olduğu yaş. Doğru kullanırsan bundan sonrası çok daha sağlıklı yürür.
İstersen bir sonraki flörtünde ne yapmaman gerektiğini tek tek konuşalım mesela; mesaj temposu, buluşma sıklığı, kadınların sınır dili vs. Şu an en çok “keşke şurada duraydım” dediğin an hangisi? 💭🧠💔
2. buluşma gecesi her şey iyi giderken darladım darladıktan sonra görüldü attı orada zamana bırakıp üstüne gitmeyecektim en azında gözünde bu kadar küçülüp üstümü çizmezdi