Sevgilime dedim ki annem, "Ona çok güvenme" diyor ama ben sana çok güveniyorum aşkım, zaten güvenmesem neden sevgili olayım dedim. O da tabii ki de dedi. Sonra, "Sen de güveniyorsun değil mi?" dedi bana. Dediği şey, "Sinir hastasısın biraz" dedi. Nedenini sordum, dedi ki, "Kavga edince hemen sinirleniyorsun." Ben de dedim ki, normalde bir sürü arkadaşım var ve kimse böyle bir şey demedi. Çuvaldızı kendine batır çünkü çok çabasız, sırf beni düşünsün diye bile çok çabalayan birisiyim. Ama o, ben kavgada ağlasam bile, yalvarsam bile yüzüme kapatıp uçak moduna alıp uyuyan birisi. Hatta bana dedi ki, "Instagram hesabım sende ya, pek güvenmiyorum, sinirlensen bir şey yapabilirsin" falan. Şok oldum ama yemin ederim ki öyle birisi değilim, bu basitliktir. Neden bu şekilde düşündü anlamıyorum. Bir ara biz kavga edince o beni, annemi aradı. Ben de 2 yıllık ilişkimize dayanarak, bir ara ben çok üzülmüştüm, annem kaza yaptı, zor zamanlardan geçtik, o sıra beni ağlattı. Ben de çok ağladım, telefonu kapattığı için annesini aradım. Ondan sonra bana güvenmemeye başladı. Ben de Instagram hesabından çıkış yaptım, bir şey falan olursa benden bilme diye. Çok kırgınım, sevgilim bu şekilde konuştuğu için. Ben de, "O zaman sana güvenmiyorum, sen de mesajlarımızı, her şeyi sil" dedim. Bu sefer de üste çıkmaya başladı, "Sen de bana güvenmiyorsun" dedi. Ama ben o böyle yaptığı için öyle dedim. Çok mutsuzum, ağlamak istiyorum, gerçekten çok üzüldüm, kalbim kırıldı. Nasıl böyle basit, saçma şeyler düşünebilir?
Güncellemeler
5 gü
Yazar mısınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat