Sevgilim çok güvenimi kırdı, sizce ne yapmalıyım?

sevgilim flort doneminde bana açıldığında ben onu reddetmiştim ve 1 ay sonra tekrar yazdım ve bana konuştuğu olduğunu soyledi ve 4 gun sonra kendisi tekrar yazdı ilişkimiz başladı ben bu esnada ona defalarca o konuştuğu kişinin kim olduğunu sordum ve bana soylemek istemedi yakın bir zamanda bunu itiraf etti ve benim tanıdığım ve ortamını sevmediğim biriydi bende bana neden onceden defalarca sorduğumda soyliyemedin dedim ve bana ozaman ilişkimizin başında olduğu için söyliyemedim dedi ve şuanda dışardan oğrenme diye soyluyorum yoksa hiç soylemiyicem dedi bende oğrenme ihtimalım olmasa hiç soylemiyeceği için düşündüm kendimce soylemediği başka şeyler var mı diye ve bi güven kırıklığı oldu ondan sonra bu olaydan 1 gun once biz arkadaslarımızla oturuyorduk ve onun telefonundan instagrama girmem gerekti ve girdim sonra bana acıkmı kalsın dedş bende kalsın dedim oda bana merak etme okumam zaten sana güveniyorum dedi sonra o gece benim butun instagram dm mi okumuş ve bana hesap soruyodu durum boyle olunca benimde guvenim çok kırıldı benim kırıldığım noktalar sadece oğrenme ihtimalim olmasa bana bana hiç soylememesi bana başka yalanları var mı diye düşündürüyor ve instagramımı okumıyıcam deyip okuması bana aklındakiler neyse sorsa ona ben soylerim zaten bunun yerine ondan once konustugum herkezi okuması ve bunlardan bana hesap sorması beni kırdı sizce ne yapmalıyım

Sevgilim çok güvenimi kırdı, sizce ne yapmalıyım?