Sevgilimin bana olan güveni kırıldı nasıl durumu düzeltebilirim?

Sevgilimle aramda yaşanan özel bi olayı bi arkadaşıma anlatmıştım sevgilimde kimseye söyleme demişti sonra o güya arkadaş denen insanla aramız açıldı bi sebepten dolayı o da sevgilime böyle bişeler yapmışsınız demiş ve ayrıca arkamdan da başka başka iftiralar atmış ben güya başkasından hoşlanıyomuşum vs. Kızın da kafası çok karıştı bu durumdan dolayı güveni de kırıldı. Zaman istedi benden ayrılmadık ama neredeyse hiç yazışmıyoruz bile karşılaştığımızda da çok seviyeli davranıyo sevgili değilmişiz gibi davranıyo ben ona ilişkimize tamam dersen de diyecek sözüm yok sen ne dersen demiştim ama ayrılmadı ama 1 haftadır hiç yanyana bile gelemiyorum. Sonu ayrılık olur mu sizce çok da detay anlatamıyorum olayları ama hiç konuşmadan etmeden de zamanla bişeler düzelir mi ki ne yapmam lazım yani düşünüyorum da ayrılmak isteyen ayrılırdı da ama böyle iletişimden de uzak olunca bağımız iyice kopucak sonrasında ayrılık mı olur diye düşünmeden edemiyorum da. Sizce kaç hafta daha böyle sürerse ayrılık konuşması yapayım tamam seviyorum ama 1 hafta bile çok geldi

Sevgilimin bana olan güveni kırıldı nasıl durumu düzeltebilirim?