Açık konuşamıyorum, sistemden dolayı aramız çok da iyiyken.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık konuşamıyorum, sistemden dolayı aramız çok da iyiyken.
Bazen insanlar kendi içlerinde bir şeyleri bitirir ama dışarıya hiçbir şey yansıtmazlar. Aramız çok iyi derken belki de o sadece çatışmadan kaçınıyordu. İletişim kopukluğu ilişkileri sinsice bitiren en büyük etken maalesef. İçini dökememek seni yıpratır.
Doğru tespit ama en sonlarda en çok yaklaştığımız anları yaşamıştık
Yedi ay az bir zaman değil, bu yüzden hissettiğin şaşkınlığı ve kırgınlığı çok iyi anlıyorum. Bazen insanlar kendi içlerinde bir şeyleri bitirir ama dışarıya hiçbir şey yansıtmazlar. Aramız çok iyi derken belki de o sadece çatışmadan kaçınıyordu 🥺
İletişim kopukluğu ilişkileri sinsice bitiren en büyük etken maalesef. İçini dökememek seni yıpratır. Peki onun bu kararı almadan önceki son tavırlarında hiç mi bir soğukluk sezmedin, yoksa her şey bir anda mı oldu? ✨💖
Cevap
1Cevap
Senin anlatamadıklarını biz nerden bilicez de fikir yürütecegiz acaba 🤔
Yeni açtım sırf bu soruyu merak ettiğim için ama sistem cnsl paylaşım anlıyor eksper istedi yazamadım kısaltsam bile istersen anlatabilirim mevzuyu
Değer vermemiştir
7 aydır herşeyini anlatırdı iltifatlarım hoşuna giderdi güzelim derdim hoşlandığımıda biliyor belirttim kendisi bende sana gayet açığım ama kimseye güvenemiyorum diyordu ve en sonki olayda kesip attı.
İstersen anlat bana yorum yapabilirim
Uzun olabilir ama ilk başlarda arkadaştık hatta abi diyordu sonra iyice yakınlaştık hic buluşma olmadı fırsat bulamıyorduk şehir dışınada gidince hepten görüşmedik ama kopmadı benden hep dertleşirdi çok konuşurdu herşeyini anlatırdı
senin basitlgindendir
nealaka
Belirtemedim site izin vermedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?