7 aylık konuştuğum kız arkadaşım ilişkimizi bitirdi, sizce arar mı?

Merhabalar arkadaşlar ben bi kızla konuşuyordum aynı iş yerindeyiz ilk görüşte ben aşık oldum çok sevdim onu yaşım 25 kimseyi bu kadar sevmedim suana kadar onu sevmeden önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim. Daha sonra bu kıza aşık olunca gözüm hiç birsey görmedi ve onu her gece rüyamda görmeye başladım ve bu durumu ona açıkladım oda daha sonra beni rüyasında gördüğünü söyledi ve denemeye karar verdik ilişkimiz en başta çok iyiydi güzeldi sürekli görüntülü konuşuyorduk bana çok ilgiliydi ondan gördüğüm ilgiyi suana kadar hic bir kızdan görmedim. Zaten ayrı sehirlerdeydi ben yanına gidiyordum ama hep buraya geldiğimde bi olay ortaya çıkarıyordu ve ayrılıyorduk ben her seferinde gidip gönlünü bir şekilde alıyordum ve tekrar buraya gelince yine aynı şey oluyordu bu sirkülasyon olmaya başladı artık ben asla bu durumdan sıkılmadım gücenmedim ama hep gidiyordum çünkü onu çok seviyorum. Ailemle tanıştırdım ilk kız arkadaşım daha önce kimseyi tanıştırmadım oda bunu biliyor kendisi de beni ailesiyle tanıştırdı ve Şu an ilişkimiz eski sevgilim yüzünden bitti kız buna saçma sapan seyler söylemiş ve doğal olarak sevdiğim kızda inanmış 3 gündür aramıyor yazamıyor sizce arar mı veya beni seviyor mudur hayla?

Güncellemeler
+1 yıl
+ dün akşam kendini paylaşmış şarkının üstünde de ben kalbimin orta yerine seni yazdım var
Güncellemeler
+1 yıl
Ama çok aradım bu sefer de o arasın 😁😁😁
7 aylık konuştuğum kız arkadaşım ilişkimizi bitirdi, sizce arar mı?