Ailem uzun ilişkimi istemiyor, evlenmek istiyoruz ama baskı altında kaldım ne yapmalıyım?

4 yıldır süren güzel bir ilişkimiz var çok şükür ve ben sevgilimi çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor, görmesin de zaten o da beni çok güzel seviyor ama bilirsiniz ki her güzel giden şeyde bir engel mutlaka olur ben bu engeli nasıl aşacağım bilmiyorum... neyse bundan 3 yıl öncesine gidelim ben üniversitede farklı şehirde okuyordum tatile memleketime gelmiştim ve dayanamadım anneme sevgilim olduğunu heyecanla, mutlulukla anlattım kuzenim tanıştırdı dedim annem başlarda bir şey demedi sonra aradan biraz geçti ondan ayrıl demeye başladı çok kötü ağladı falan sonra sevgilime instagram'dan yazmış can sıkıcı bi durum ben de sevgilimle konuştum anneme ayrıldığımızı söyleyeceğim idare edelim dedim ayrıldık dedim ama biz konuşmaya, buluşmaya devam ettik üni bitti ona rağmen sevgilim sürekli yanıma geldi mesafe ilişkisi ama biz çok güzel yürütüyoruz şükür Rabbime.. Sonra öyle öyle 4. yılımıza girdik bugün annem sen ondan ayrılmadın değil mi dedi bir şey demedim kendi kendine esti gürledi falan babana diyeceğim bu işi bitireceğim ben mutsuz olacağıma sen ol yeter dedi bu arada "babam da sinirli bi insan" Babam geldi eve direkt kızının sevdiği var onu da kuzeni ayarlamış çocuk da çok şerefsiz bilmem ne ağzına geleni saydı babam bunu duyunca zaten direkt sorgusuz sualsiz o iş iptal bitti benim çizgim var ama herkes kendi kaderini kendi belirler gitmek istersen sen bilirsin ama mezarıma bile gelemezsin dedi bir şey diyemedim sevgilim de çok uzaklarda mesleği gereği ona da olduğu gibi anlattım canını sıkma, takma, boş ver kapat konuyu ben uzaktayım bir şey de yapamam şimdilik konu kapansın ailenle kötü olmanı istemiyorum ama Allah'ın izniyle illa bi çözüm yolu bulunur ben bu zamana kadar bırakmadım seni böyle bi engel çıktı diye de bırakacak değilim dedi böyle düşünceli bi insan ama ailem tanımıyor bile tanımadan ön yargı ile böyle yapıyorlar ben de aileme mecburen konuşmuyordum zaten dedim şimdilik kapandı konu ama "şimdilik" ben napıcam arkadaşlar lütfen bi akıl verin çıkmazdayım çok kötü bir durumla karşı karşıya kaldım tek bildiğim şey sevgilimi çok ama çok seviyorum ve ondan vazgeçemem 😮‍💨😥

Ailem uzun ilişkimi istemiyor, evlenmek istiyoruz ama baskı altında kaldım ne yapmalıyım?