Evlenmek istemiyorum ailemin baskısından nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar valla eve gelen misafirin bebeğini ya da gittiğimiz yerde bebek varsa sevdiğimde annem hemen bana "hadi sende evlende bak torun istiyorum" diyip duruyor. Ve nedendir bilmem ama ben başkasının bebeğini daha çok seviyorum. Şöyle düşünüyorumda kendi çocuğumu bu denli sevmezdim. Sanırım sorumluluk almak istemiyorum. Her neyse. Birde evlenmeme sebebim kızlara olan güvenim 0 değil eksilerde... arkadaşlıktan öteye geçemiyorum. Birkaç kız arkadaşım bana niyetini belli ettiğinde karşılık vermediğim için arkadaşlığımızda bitmiş oldu. Size şaka gibi gelecek ama ben cidden yardım istiyorum artık evdekilerin iğneleyici baskılarımdan sıkıldım. Hayatım boyunca bekar kalmak kimseye hesap vermek istemiyorum. Kağıt üzerinde evlisin sonuçta o kişi elalemin kızı olacak, nefret ediyorum kızlardan. Ben aldatmam diyen kızlarıda bilirim. Hepinizin aldatma damarı var. He kiminiz hemen aldatırsınız kiminiz ise biraz zor aldatırsınız ama nihayetinde aldatırsınız. Biz erkeklere laf atmayın. Valla biz erkekler sizlerden daha da iyiyiz (genel olarak) istisnalar hariç
Evlenmek istemiyorum ailemin baskısından nasıl kurtulabilirim?