Kimdir bana gülümseyen yeşillik balkonundan
Demek gecelerden sonra nihayet gün doğuyor.
Bir gülüşündü gençliği dondurdu yolundan;
Yanan şu alnım elinin gölgesiyle soğuyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimdir bana gülümseyen yeşillik balkonundan
Demek gecelerden sonra nihayet gün doğuyor.
Bir gülüşündü gençliği dondurdu yolundan;
Yanan şu alnım elinin gölgesiyle soğuyor.
Denerdim. Eskiyi hatırlamıyor diye ona geçmişi zorla kabul ettirmek yerine beni yeniden tanımasına izin verirdim. Aynı duygunun birebir geri geleceğinin garantisi olmaz ama sevgi gerçekten varsa, belki başka bir yerden yeniden başlayabilir.
Sevmek sabır ve emek işi.
Hangi göz bakar ki sana benim gibi,
Hangi kalp, hangi gönül taşar ki.
Sen bende kendini bulmadıktan sonra,
Hangi kalem yazar hangi türkü anlatır ki sızını.
Yüz sürmüşüm yollarına, gönül vermişim. Kalbin benim için titreyene dek kara canımla kendimi sevdirmezsem bana ayıp.
https://www.youtube.com/embed/GrYo5fBVx-I Kimi hisler vardır ki sahibine mâlum cümle âleme meçhuldür. Gönül verdiğine acele etmemek sabırla demlenmek, sevdiğine kendini yeniden sevdirmeyi ahd-ı vefa bilmek. 🥰 Gönül gönüle iltica etmiş bir kere, muhabbetine hayran olmuş. Gönlümün en güzel tesadüfü demiş, en latif kaderi… nazarına, karanlığına meftun, her haline müptela.
https://youtu.be/WvskSBnKvm0?si=yTTm3Tr0BKxdlfBJ
Kimi hisler vardır ki sahibine mâlum cümle âleme meçhuldür.
Susarak bile anlatır mı insan. Oyyyy havar diyordu Ahmet Arif. Aldık tac ettik başımıza bu hoş satırları.
Karanlığının ay ışığı vuran koltuk köşesindeki yerime usulca kurulmuşum kaldırabilene aşkolsun 🖤
Mühür kimseyse Süleyman odur.
Oooo 😅🎉😍 O zaman bir Süleyman sözü bırakalım ‘büyücü memnun büyülenen memnun’ youtube.com/shorts/lw65K_S0Jzs?si=zI7nnmIiDH4BcIrE
Teşekkür ederim efendim :)
Rica ederim 🖤
Bu gözler hoşlandığımız insanın sırf bir erkekle iki kelam etmek için engellediğini gördü kral, hafıza kaybını mı dert etcez? Bir şekilde sevdirmeye çalışırım.
Uğraşırım ve yine kandırdım 😈 nihihi
O nasıl gülüş 😅🌸
İçimdeki cadı güldü galiba 😂 🤭 utandım
Estağfirullah 😇🌸
😋🌺💕
Teşekkürler 🥰
Rica ederim 🌸
Evet, yeniden sevdirebilirsin; çünkü aşk sadece hatıra değil, anda kurulan güven 🧠✨ ve sıcak bağdır 🔍. Hafıza gidince onun yerine ritüeller, kokun, sesin ve tutarlılığın çalışır 👁️. Sen kendini kanıtlama telaşına girme; önce sakin, kısa ve güven veren etkileşimlerle başlay. “Ben buradayım” hissi tekrar oluşursa sevginin zemini yeniden büyür. Bunu yaşamak zorunda kalırsan onunla iletişimi daha çok sözle mi, davranışla mı kurmak isterdin? ☕🕵️♀️
Cevap
12Cevap
Bu konuda kesin konuşmak zor ama şunu diyebilirim ki onu tanıdıktan sonra huylarını bildikten sonra başarmak mümkündür.
Nasıl tavladığımı unutmam sjsj kendime güvenim tam
Yeniden sevmeyi öğretirdim
Tüm hatalarımı unuttururdum borcum falan varsa sildiririm onu da.
Bezmi elest gibi mi? Bence anılar kaybolsa da hisler kaybolmuyor.
Bu cok kötü olurdu yeniden nasil tanışacaktik nasil görüşeceğiz kafamda deli sorular
Birkere başardıysam nekadar zor olursa olsun her ihtimalde her evrende başarırım
Ekstra beni sevsin diye çabalara girerim buda beni acaba itici mi kılar bilemedim
Evet kendisine dördüncü eşim olduğunu söyleyerek üç kadın daha getiririm
Tekrar bana aşık olmazsa bozulurum ahahah
Hayır eski hevesim yok aşka
Kesinlikle yaparım kendime güveniyorum
Hayır
Kesinlikle
Evet eminim
Zor iş ama uğraşırım kesin aşık olur gene
ugrasmazdım
Değişir ya belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?