♾️ Tabi ki de kimse net bilemez, ama kendinize bu konuda güvenir miydiniz, onu tanımak için çabalar mıydınız yoksa onun sizi ikna etmesini mi beklerdiniz.

♾️ Tabi ki de kimse net bilemez, ama kendinize bu konuda güvenir miydiniz, onu tanımak için çabalar mıydınız yoksa onun sizi ikna etmesini mi beklerdiniz.

Evet, hafızamı kaybetsem bile sevgilimi tekrar tanıyıp ona aşık olabilirdim. Sadece onun beni ikna etmesini beklemezdim, ben de onu tekrar tanımaya ve hatırlamaya çalışırdım
Yani hafızamızı kaybetmişiz. Pek mümkün gibi durmuyor aşık olmak, sonuçta onu tanımıyorsun. Aşık olmak için karşı tarafın baya bir çabalaması gerekiyor.
Umarım tekrar kimseye aşık olmam :D
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳
Rica ederim ablamm 🤗🥳
Hatırlamak istemiyorum istemezdim
Rica ederim abla 🌷🤗
Cevap
5Cevap
Belkide hafızamı o'nun yüzünden kaybettim. Bazen hatırlamamak, hayatı sil baştan yaşamak en güzel şey.
Olmayan sevgilime aşık falan olamazdım maalesef
Ben hatırlamıyorsam onun beni ikna etmesi çabalaması gerekiyor tekrar aşık olmam onun çabasına bağlı
Hafizamıda kaybetsem her seyi unuturum ama sevdigim adamı unutmam
Çunku her zaman o kalbimde kalır ve orada hissederim ben onu
Ve tabiki gecirdigimiz güzel vakitlerimide not alirdim
Dünyaya yine gelsem yine onu seçerdim 🤗
Sevgilim yok ancak aşık olurdum herhalde. Kolay beğenen biri değilim çünkü. Kaliteli insanı nerede görsem tanırdım.
İkna etmesini beklerdim zaten bana gerçekten aşıksa bırakmaz beni ikna etmek için bolca çabaları böyle bir durumda
yaparım diye düşünüyorum o yüzden hiç bir şeyi unutmak istemiyorum yaşadıklarımı tanıyıp hayatıma girmiş çıkmış insanları
Hafızamı kaybetmiş olabilirim ama hala aklım yerinde olduğu için sevgilimi tanıdıkça beyaz atlı presimin yine o olduğunu anlarım heralde 🥰
Aşk kâlple alâkalı, kaynağı akıl değil, dolayısıyla hafıza gerektirmeyen bi mevzu.
O isterse beni her seferinde aşık ederdi de. Ben durduk yere olmazdım sanırım.
Çok güzel bir soru. Evet, sevdiğim kızı hafızamı kaybettikten sonra bile görsem tekrardan severdim ama onun ikna etmesini beklerdim.
Kalbim hatırlar...
Bilemedim, eski sevgilime aşık olmak istemezdim.
Sevgilim yok
Sevgilim yok olmayan birine aşık olamam
Olurdum herhalde
aşık olurdum
Bilmem belki
Sezgiler sayesinde evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?