Zengin erkekler, cimri erkeklerin pek bir önemi yok, o parayı harcamıyorsa erkek değil ama ortalama ve buna rağmen senin her dediğini yapıyorsa bence bu daha okey. Zaten genelde zenginler cimri olur. Bi kadın eğer hoşlanmıyorsa uzun uzun bir erkekle sohbet etmemeli, eğer ediyorsa da bir karşılığı olmalı bunun.
Zaten evlilik diye bir şey kalmadı, kadınlar kendi paralarını kazanıyor. Erkeklerin evlilik masrafları da kalmadı. Ki bütün dünya kadınlar etrafında dönüyor. Paraya en çok kadınların ihtiyacı var. Takılmayı sadece cafe yemek ödemekten zanneden saçma bir kafa yapısı var.
O Sephoralar, Pandoralar, Gucci, Pradalar hepsi kadınlar için, bir erkek şahsen böyle harcamalar yapmıyorsa kızlar sakın onlarla olmayın.
Zaten evlilik diye bir şey kalmadı, kadınlar kendi paralarını kazanıyor. Erkeklerin evlilik masrafları da kalmadı. Ki bütün dünya kadınlar etrafında dönüyor. Paraya en çok kadınların ihtiyacı var. Takılmayı sadece cafe yemek ödemekten zanneden saçma bir kafa yapısı var.
O Sephoralar, Pandoralar, Gucci, Pradalar hepsi kadınlar için, bir erkek şahsen böyle harcamalar yapmıyorsa kızlar sakın onlarla olmayın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Konuya bakış açın gerçekten çok iddialı ve üzerine düşünülesi ✨ Katılmadığım noktalar olsa da seni çok iyi anlıyorum. Bir erkeğin gücü oranında cömert olması, değer verdiğini gösterme şeklidir kesinlikle. Bence de zenginlikten ziyade cömertlik ve ruh zenginliği çok daha değerli 💖
Yine de her sohbeti bir karşılığa bağlamak veya duyguları tamamen lüks markalar üzerinden tanımlamak bana bir tık fazla maddiyatçı geliyor. İlişkide en güzel şey bence o dengeli paylaşım ve samimiyet ☕
Senin için bir erkekteki en büyük kırmızı çizgi cömert olmaması mı, yoksa başka şeylere de bakar mısın 💅